Nikitta - evo, Kengu ti je već odgovorila. No, nekako mislim da bi oni odmah trebali vidjeti da su stanice obuhvaćene endometriozom!?
Perla - ja sam pila duphastone 10 dana i onda je otišla. Jednom sam imala neku koja nije htjela otići pa sam morala na kontracepciju (čak su mislili da je endometrioza). Nadam se da je kod tebe folikularna i ona će ti otići s menstruacijom. No, meni takva ode tek 4.dc. Ne žele u stimulaciju sa cistom jer se onda i ona hrani pa stvara probleme ako dođe do trudnoće.
Nado - a decortin?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nada88Mislim da ti sok od cikle više nije potreban nakon transfera. Brazilske bih svakako nastavila.
Medo2711 nikako da te pitam. Koliki ti je AMH, jer su tj svi hormoni uredni. Pa kako nijedne stanice?!
Grizli a valjda. Nemam pojma, šturi su u objašnjavanju…
0.6 ali neka L mjera..eto meni nije jasno bas
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Kad 7.14×0.6 onda ispada da mi je amh 4.28
Različiti laboratoriji izdaju nalaze za AMH u različitim jedinicama. Ukoliko je vaš nalaz izražen u μg/L, slijedite slijedeću formulu i dobit ćete nalaz u pmol/l
x (vrijednost na nalazu) x 7,14 = vrijednost u pmol/L
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nikitta - evo, Kengu ti je već odgovorila. No, nekako mislim da bi oni odmah trebali vidjeti da su stanice obuhvaćene endometriozom!?
Perla - ja sam pila duphastone 10 dana i onda je otišla. Jednom sam imala neku koja nije htjela otići pa sam morala na kontracepciju (čak su mislili da je endometrioza). Nadam se da je kod tebe folikularna i ona će ti otići s menstruacijom. No, meni takva ode tek 4.dc. Ne žele u stimulaciju sa cistom jer se onda i ona hrani pa stvara probleme ako dođe do trudnoće.
Nado - a decortin?
Je folikularna je, na znam zašto mi je rekla da ponovim ultrazvuk već 1 da ciklusa? A estradiol jesi vadila i kakve veze ima sa cistom? Kolika ti je bila? Meni je 15 mm. To mi se čini zanemarivo. U Ri sam jednom išla u stimulirani sa cistom od 20 mm. Tamo su rekli da je to zanemarivo
Nikitta, to je stanje bas stanica, meni takve nisu isle u oplodnju, a sad kod tebe pise i da je na njima emdometrioza pa ja ne znam jel im ona naštetila da budu takve.
Krajem svibnja sam bila baš na detaljnom gin pregledu i nije je bilo tako da sam baš baš ljuta.
Hvala cure svima!
Medo draga moja, nisam u Petrovoj u Os sam.
Lilypie odlicna brojka!!!! Cestitam, neka bude puno oplođenih....a eskimici za bracu ili seku
Perlo - jesam, uvijek ga vadim prije stimulacije. Ako je visok onda znači da je bio anovulacijski ciklus. Znači da nije bilo ovulacije i zato je taj folikul još uvijek tu, ali će i otići krvarenjem. Ne znam zašto baš 1.dc trebaš napraviti ultrazvuk, ionako tek 3.dc krećeš sa stimulacijom. Ako ne krvariš odmah jako 1 dan onda će ti cista još biti tamo. Bolje da je rekla 2.dc...
🤞❤️🙏
Ne sjećam se točno veličine, ali sigurno je bila dosta veća od tvoje.
🤞❤️🙏
Grizli hvala ti puno!
Thinkpink je, to je moj nalaz nakon pgd-a
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji