Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    03. Srpanj 2019. 18:49

Nada88 sretno sutra 🥰🤗
    Perla ja sam zadnja dva ciklusa prije stimuliranog imala prvo na lijevom pa iduci na desnom jajniku. Prva nije htjela otici kroz mengu pa mi mpo dala Dhupaston, dodjem na kontrolu kad sa iducim ciklusom se pojavila na drugoj strani, ja luda bila a trebam u stimulirani kad dodje menga. I htjeli me odbiti taj put da ponovo dodjem iduci ciklus. I na hodnuku me zaustavi dr veli hajd to dodji 3 ili 4 dan ciklusa da te pregledam mozda ona one. I stvarno je otisla i krenula sam u postupak. 

• perla
    03. Srpanj 2019. 19:06

Vaki

Perlo - jesam, uvijek ga vadim prije stimulacije. Ako je visok onda znači da je bio anovulacijski ciklus. Znači da nije bilo ovulacije i zato je taj folikul još uvijek tu, ali će i otići krvarenjem. Ne znam zašto baš 1.dc trebaš napraviti ultrazvuk, ionako tek 3.dc krećeš sa stimulacijom. Ako ne krvariš odmah jako 1 dan onda će ti cista još biti tamo. Bolje da je rekla 2.dc…

Pa zato mi je i čudno, logičnije mi je drugi dan oboje. Inače pratim lh trakice ispada da ovuliram redovito samo ne lijevom nikad ne osjećam, desni da, uvijek. Jel moguće da trakica pokazuje ovulaciju a da ipak ne bude? Šta nebi onda taj folikul trebao biti veći od tih 15 mm? 

• perla
    03. Srpanj 2019. 19:12

skoljka

Nada88 sretno sutra 🥰🤗
    Perla ja sam zadnja dva ciklusa prije stimuliranog imala prvo na lijevom pa iduci na desnom jajniku. Prva nije htjela otici kroz mengu pa mi mpo dala Dhupaston, dodjem na kontrolu kad sa iducim ciklusom se pojavila na drugoj strani, ja luda bila a trebam u stimulirani kad dodje menga. I htjeli me odbiti taj put da ponovo dodjem iduci ciklus. I na hodnuku me zaustavi dr veli hajd to dodji 3 ili 4 dan ciklusa da te pregledam mozda ona one. I stvarno je otisla i krenula sam u postupak.

Ja prvi dan ciklusa počinjem  sa decapeptylom. Tek 3 dan elonva. Možda stvarno da odem drugi dan popodne na ultrazvuk, a ujutro vaditi krv tako da i ako se bocnem jednom, nema veze. 

03. Srpanj 2019. 19:17

Nikitta jesi ti probala abdominalnu masažu ? Ja sam bila 4 puta sad prije postupka i žena koja mi je to radila je rekla da joj jako puno žena upravo sa endometrioze dolazi i da pomaže.

skoljka
    03. Srpanj 2019. 19:27

Cure sad cu vam se ja opet zaliti. Neznam jel se koja sjeca da sam prije par dana napisala da mi je nesto na lijevoj strani stomaka dole skroz nisko lagano napuhnuto. E sad je to jos vise. Bas se vidi jako razlika. Inace imam ravan trbuh pa se ta razlika bas vidi. Dodje mi da nazovem mpo  ili svoju. gin. da se narucim za pregled, bojim se da mi hormoni nisu izazvali nesto, da se neato lose ne desava. Inace mi je danas 12 dan nakon punkcije, 7 nakon transfera

• thinkpink1
    03. Srpanj 2019. 19:37

skoljka

Cure sad cu vam se ja opet zaliti. Neznam jel se koja sjeca da sam prije par dana napisala da mi je nesto na lijevoj strani stomaka dole skroz nisko lagano napuhnuto. E sad je to jos vise. Bas se vidi jako razlika. Inace imam ravan trbuh pa se ta razlika bas vidi. Dodje mi da nazovem mpo ili svoju. gin. da se narucim za pregled, bojim se da mi hormoni nisu izazvali nesto, da se neato lose ne desava. Inace mi je danas 12 dan nakon punkcije, 7 nakon transfera

Jel imas redovitu stolicu?

skoljka
    03. Srpanj 2019. 19:47

thinkpink1

skoljka

Cure sad cu vam se ja opet zaliti. Neznam jel se koja sjeca da sam prije par dana napisala da mi je nesto na lijevoj strani stomaka dole skroz nisko lagano napuhnuto. E sad je to jos vise. Bas se vidi jako razlika. Inace imam ravan trbuh pa se ta razlika bas vidi. Dodje mi da nazovem mpo ili svoju. gin. da se narucim za pregled, bojim se da mi hormoni nisu izazvali nesto, da se neato lose ne desava. Inace mi je danas 12 dan nakon punkcije, 7 nakon transfera

Da

skoljka
    03. Srpanj 2019. 19:49

thinkpink1

skoljka

I kad nemam, nebude mi tako nego klasicno napuhnut stomak

• Medo2711
    03. Srpanj 2019. 19:49

Nikitta

Kengu i Vaki hvala vam. Nekako sam mišljenja da ne bi pustile stanice u oplodnju takve, jer su mi nakon aspiracije rekli 6 stanica imamo, a kad sam nazvala za 2 dana - rekli su oplodile su se 3 zrele stanice, imate 3 embrija, 2 jako lijepa i jedan manje lijep kojeg bi pustili do petog dana, a ova dva jako lijepa vratili vama 3dan… tako je i bilo… Naravno taj manje lijep nije dogurao do petog dana, nijedan naš zametak nije.. 🙉
    Medo2711 ja imam niži AMH od tebe, zato mi je fakat čudno da nikako da dobiješ barem 1 stanicu! A da probate s drugim lijekom? Možda tebi treba čisti FSH (Gonali, Belara), a ne mješavina FSH-LH (Menopuri). Recimo kod mene obrnuto, ja na Gonale 300 nijedna stanica se nije oplodila, a na Menopurima se oplodile sve 3… sve je to lutrija i vrćenje ruleta, trebate igrati dalje…

Ni meni draga...neznam sta da ti kazem.Neznam u cem je problem😥🙄🙄🙄...rekla sam joj prosli put da zelim da mi da neku drugu terapiju.Zapam ti cu tvoje nazive pa reci joj☺...treba pogoditi svima 

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• thinkpink1
    03. Srpanj 2019. 19:56

skoljka

thinkpink1

skoljka

I kad nemam, nebude mi tako nego klasicno napuhnut stomak

Prvo sto mi je palo na pamet kako kraj probavnog trakta zavrsava na lijevom donjem dijelu trbuha, mislila sam da mozda nije nakupina frcesa i da se nije crijevo u potpunosti ispraznilo, pa postoji mogućnost nakupljanja fecesa...jer nije rijetka pojava...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.