Kengurica i Nikitta hvala na savjetu budem im poslala email tamo.
Cure sve sretno danas🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Medo mogu ti potvrditi za Cito dr. Poljak posaljes mail sa svojom anamnezom, napises nalaze koje imas i zamolis za misljenje. Ja sma napisala da sam iz Istre pa da bi voljela prije nego dolazim u Split dobiti misljenje da znam dal ima smisla putovati toliki put ili ne. Odgovorio mi je u roku 1 dana i objasnio svoje misljenje i stav. Nemas sto izgubiti a mozes dobiti neku info vise.
Lilypie, Nada i Ruska sretno! 🤞
Hvala hvala 🤗🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sad se vracam od svoje gin. Nije me htjela gledati jer me ne boli, ali je preporucila ako pocnu bolovi na tom mjestu gdje je napuhnuto da odmah idem kod dr. mpo. Nagovarala me na test pa sam se mislila da li da napravim ili ne, ali kad je rekla da su njihovi manje osjetljivi odustala sam. Panika me hvata da nije uspjelo jer nemam nikakve simptome, ni grudi vise ne osjecam od kad je ispario hcg od stoperice 😫😫
Cure koje ste danas na transferima,, kako je proslo, jel sve ok, drzim🤞
Sad se vracam od svoje gin. Nije me htjela gledati jer me ne boli, ali je preporucila ako pocnu bolovi na tom mjestu gdje je napuhnuto da odmah idem kod dr. mpo. Nagovarala me na test pa sam se mislila da li da napravim ili ne, ali kad je rekla da su njihovi manje osjetljivi odustala sam. Panika me hvata da nije uspjelo jer nemam nikakve simptome, ni grudi vise ne osjecam od kad je ispario hcg od stoperice 😫😫
Cure koje ste danas na transferima,, kako je proslo, jel sve ok, drzim🤞
Znam da si u panici ali nazalost, to neće promijeniti rezultat 😉
Koji ti je dan danas?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Medo - ma ja mislim da i dr. Alebić kod Podobnika isto radi pomlađivanje jajnika. Daj se raspita, negdje sam pokupila tu info.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Skoljka dobro ti Lilypie kaze panika ne mjenja rezultat kao ni odgadjanje, al je jako individualno dal si spremna ga raditi ili ne. Sta se simptoma tice ne zamaraj se s njima, posebno s grudima. Meni su bile ispuhane i nista 0 bodova do negdje kraja 6tt onda su tek krenule rast i boliti. Tako da ne brini.
Evo ako kojoj pomogne pricala sam dr koja je specijalistica humane u Svedskoj, dosla na godisnji i smjestena u app kod susjeda i vidila mene sa stmacicem kako sam probljedila van i odmah priskocila ako treba pomoc rekla hvala ne treba samo sam trudna. I onda je rekla di i sto radi pa sam rekla da sam dobro upoznata sa humanom jer je to ivf beba. I tako smo malo popricale i rekla je da prije nego bilo koji test pokaze pozitivno i bilo koji simptom se pojavi da ima jedna stvar po kojoj se moze znat dal je postupak uspio. Naime 10 dana nakon ovulacije/aspiracije ako nije doslo do zaceca cervix pocinje tvrdnuti. I kroz 2 dana skroz otvrdne, dok u trudnoci ostane akroz mekan i opusten. Rekla je da to zene koje stavljaju aplikator u cervix i tekako osjete jer onda krene otpor cervixa kroz par dana prije nego se opet opusti na dan dolaska menstruacije. I sad sam ja bas razmisljala i shvatila da zaista ove crinone stapice od prvog umetanja pa i dan danas kad stavim doslovno ko da klizne unutra bez ikakvog otpora, dok prikasnje pute neke dane sam bas morala ga ugurat da udje. Naravno zena je odmah rekla da ima zena koje onda krenu prstima to pipat pa si infekcije prenesu i da je to los nacin, al da gin vec u 3tt moze znat dal je doslo do implantacije samo sta njima nije dozvoljeno to govoriti dok nemaju sigurne argumente - betu i uzv nalaz.
Ja se upravo vraćam sa transfera doktorica nadrkana i odvratna , jedna morulica vraćena razvija se kaže fino, ove dvije nisu uspjele kao sto sam i očekivala, Beta 15.07. uglavnom tužna i prazna... nikad ovako bezvoljna, al šta je tu je...
Ja se upravo vraćam sa transfera doktorica nadrkana i odvratna , jedna morulica vraćena razvija se kaže fino, ove dvije nisu uspjele kao sto sam i očekivala, Beta 15.07. uglavnom tužna i prazna… nikad ovako bezvoljna, al šta je tu je…
Sad kad to bude the transfer 🤞🍀 Znaš kako kažu, kad se najmanje nadaš 😘
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nado sad dr. zaboravi, proslo je, preokreni na veselje. Imas srecicu u busi, fino se odmaraj, lagano kreci i za nekoliko dana nam saljes sliku poz testa 🙈🤗
Grizli sad kad krene pipkanje 😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Lilypie🤗 znam da nece nista promjeniti,, kupila sam maloprije test onaj za bilo koji dio dana, ali poslije idem na babinje pa da ne pokvarim cijeli dozivljaj tam pricekat cu jos
Grizli 🤗 ti mene uvijek prizemljis. A bas sam htjela pitati cire jel znate za cerviks kako se ponasa. Kod meme je svaki put do sad u prijasnjim et bio tvrd i digne se prema unutra. A ovaj put je jos uvijek nisko i meksi
Sortiraj odgovore
Najstariji