Lilypie čudi me samo 5? Ček imate li vi male factor? Očito su procjenili da ti odmah žele vratiti 2, a ostale maybe pustit do petog dana? Tako rade meni koja imam po 3-5 oplođenih…
Da, suprug ima olighoasthenozoospermiu. Pa da, očito su to procijenili ali zar nije običaj kad ih je vise puštati do 5. dana? Samo sam se malo iznenadila 😊
Uglavnom, sutra idemo tamo i napravit ćemo po preporuci dr. Držite mi fige 🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nada ma ko sisa doktoricu, zaboravi na nju i krnei se veseliti sad ni najmanje do 15.7. trudnica! Hajde malo vedrine i da ta morulica bude beba. 😁
Nikita mogu potvrditi i za bolju vagine vanjskog dijela al tek nekih 5 dana nakon izostanka menge je boja pocela tamniti kao i sto izgled vanjskih usana postane drukcije poprilično.
Lilypie super hajde nek bude sutra transfer ako dr to smatra boljim izborom, a onda ostale blastice da budu za brata ili seku jednog dana. Iskreno to mi je uvijek smijesno zamislit imat bebe koje su iz iste stimulacije nastali embriji a vraceni u razmaku od nekoliko godina. Mene je muz pitao odmah dal bi to onda vili kao polublizanci. 🤣 Pa eto ja ti zelim takav scenarij!
Hej cure pratim vas citam uredno ❤ svim sta iscelkuju testic i betu zelim veliki plusic i brojku ! Menibje danas 7 dan od inseminacije ne pratim nikakve simptome vise ne zamaram se sta bude bit ce nisam bila pod hormonia nego u prirodnom pa eto ta jedna jedina pa ovulirala do aspiracije pa inseminaciju napravili!
Kazem sumptomi nista digo boli koda trebam dobit a teebam za 3 dana a test tek za tjedan dana jer meni kasnilo sve to! Sad jedino nocaslad sam se ponoci zakašljala mislila sam da cu umriti od tako sekundarne boli i grca u oba jajnika i maternici to mi nikad nije bilo nit u stimuliranom ! Eto to jedino ali moze bit i pred mengu osjetljivost!🙈
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Lilypiečudi me samo 5? Ček imate li vi male factor? Očito su procjenili da ti odmah žele vratiti 2, a ostale maybe pustit do petog dana? Tako rade meni koja imam po 3-5 oplođenih…
Da, suprug ima olighoasthenozoospermiu. Pa da, očito su to procijenili ali zar nije običaj kad ih je vise puštati do 5. dana? Samo sam se malo iznenadila 😊
Uglavnom, sutra idemo tamo i napravit ćemo po preporuci dr. Držite mi fige 🤞
I moj muz ima isto to, ali eto hvala Bogu uspjele su 3 savrsene blastice ijedna malo sporija. Zelim i tebi takav ili mngo bolji rezultat🤗🥰
Belaaa danas sam te se sjetila i htjela pitat sta je sa tobom, nista nam ne javljas.?
Drzim🤞 da je insemenacija uspjela 🥰
Ja sam imala u stimuliranom 5 js, 4 bile zrele, jednu vratili 3.dan a ostale nisu docekale 5.dan tako da mislim da je svakako bolje napraviti transfer 3.dan da se nebi ostalo bez icega..
Kako god izračunam, meni ništa nije jasno. Sutra je tek drugi dan punkcije i već transfer 😳
Punkcija se računa kao nulti dan. Gledala sam prethodne postupke i tako je bilo. Punkcija nulti i 3dp ide transfer. Sa svim curama s kojima sam pričala tako se računa. Ok da ja imam jednu oplođenu i da je rizik da će propasti pa da se vraća drugi dan ali ja imam 5 oplođenih i ide se na transfer, čak ne ni treći dan već drugi?
Sara & Nora 💞
Skoljka hvala i ja mislim na sve vas ali obaveze i vrucine pa nikoko sve detaljno popratit a nadam se pozirivnom ishodu😁❤
Nikitta nisam ja nikad prije imala takvu biol u svim stimluranim bi imala samo pms standardne simptomee nadam se da ce bit ok i dobro pa sta bude ako ne idemo dalje!🙏😁❤
Ja sam vam stvarno odustala od tih pracenja simptoma rani trudnucki po tome bi sbaki put bila 100% trudna a na kraju nista mislum da jedini pouzdani simptom je + i velika betaa😍 sve ovo su nagadnja mozda je mozda nije🙈 lipo se nadat ali ja sam iskreno bas odustala i nekako ve sam se pomirila da i od ovog vjerovatno nista ali eto trunkica nade uvik mora biti pa sta budee🙏😁💪
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Lilipye da nisi na Vuku? Tamo se radi drugi dan osim ako ti je punkcija pala na petak onda 3. dan.
Da, u B+. Ne kužim tu žurbu pa se ide na drugi dan s 5 oplođenih. Da je to sutra, pa da su se neke prestale razvijat ja bih shvatila. Još uvijek pomalo imam kapi krvi a već je transfer 😳
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji