Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    04. Srpanj 2019. 13:19

Nikitta

Lilypie čudi me samo 5? Ček imate li vi male factor? Očito su procjenili da ti odmah žele vratiti 2, a ostale maybe pustit do petog dana? Tako rade meni koja imam po 3-5 oplođenih…

Da, suprug ima olighoasthenozoospermiu. Pa da, očito su to procijenili ali zar nije običaj kad ih je vise puštati do 5. dana? Samo sam se malo iznenadila 😊

Uglavnom, sutra idemo tamo i napravit ćemo po preporuci dr. Držite mi fige 🤞

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    04. Srpanj 2019. 13:32

Nada ma ko sisa doktoricu, zaboravi na nju i krnei se veseliti sad ni najmanje do 15.7. trudnica! Hajde malo vedrine i da ta morulica bude beba. 😁
    Nikita mogu potvrditi i za bolju vagine vanjskog dijela al tek nekih 5 dana nakon izostanka menge je boja pocela tamniti kao i sto izgled vanjskih usana postane drukcije poprilično.
    Lilypie super hajde nek bude sutra transfer ako dr to smatra boljim izborom, a onda ostale blastice da budu za brata ili seku jednog dana. Iskreno to mi je uvijek smijesno zamislit imat bebe koje su iz iste stimulacije nastali embriji a vraceni u razmaku od nekoliko godina. Mene je muz pitao odmah dal bi to onda vili kao polublizanci. 🤣 Pa eto ja ti zelim takav scenarij! 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Srpanj 2019. 13:38

Hej cure pratim vas citam uredno ❤ svim sta iscelkuju testic i betu zelim veliki plusic i brojku ! Menibje danas 7 dan od inseminacije ne pratim nikakve simptome vise ne zamaram se sta bude bit ce nisam bila pod hormonia nego u prirodnom pa eto ta jedna jedina  pa ovulirala do aspiracije pa inseminaciju napravili! 
    Kazem sumptomi nista digo boli koda trebam dobit a teebam za 3 dana a test tek za tjedan dana jer meni kasnilo sve to! Sad jedino nocaslad sam se ponoci zakašljala mislila sam da cu umriti od tako sekundarne boli i grca u oba jajnika i maternici to mi nikad nije bilo nit u stimuliranom ! Eto to jedino ali moze bit i pred mengu osjetljivost!🙈

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

skoljka
    04. Srpanj 2019. 13:40

Lilypie

Nikitta

Lilypiečudi me samo 5? Ček imate li vi male factor? Očito su procjenili da ti odmah žele vratiti 2, a ostale maybe pustit do petog dana? Tako rade meni koja imam po 3-5 oplođenih…

Da, suprug ima olighoasthenozoospermiu. Pa da, očito su to procijenili ali zar nije običaj kad ih je vise puštati do 5. dana? Samo sam se malo iznenadila 😊

Uglavnom, sutra idemo tamo i napravit ćemo po preporuci dr. Držite mi fige 🤞

I moj muz ima isto to, ali eto hvala Bogu uspjele su 3 savrsene blastice ijedna malo sporija. Zelim i tebi takav ili mngo bolji rezultat🤗🥰

skoljka
    04. Srpanj 2019. 13:43

Belaaa danas sam te se sjetila i htjela pitat sta je sa tobom, nista nam ne javljas.?
    Drzim🤞 da je insemenacija uspjela 🥰

• Jenn
    04. Srpanj 2019. 15:08

Ja sam imala u stimuliranom 5 js, 4 bile zrele, jednu vratili 3.dan a ostale nisu docekale 5.dan tako da mislim da je svakako bolje napraviti transfer 3.dan da se nebi ostalo bez icega..

Lilypie
    04. Srpanj 2019. 15:31

Kako god izračunam, meni ništa nije jasno. Sutra je tek drugi dan punkcije i već transfer 😳 
    Punkcija se računa kao nulti dan. Gledala sam prethodne postupke i tako je bilo. Punkcija nulti i 3dp ide transfer. Sa svim curama s kojima sam pričala tako se računa. Ok da ja imam jednu oplođenu i da je rizik da će propasti pa da se vraća drugi dan ali ja imam 5 oplođenih i ide se na transfer, čak ne ni treći dan već drugi?

Sara & Nora 💞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Srpanj 2019. 15:33

Skoljka hvala i ja mislim na sve vas ali obaveze i vrucine pa nikoko sve detaljno popratit a nadam se pozirivnom ishodu😁❤ 
    Nikitta nisam ja nikad prije imala takvu biol u svim stimluranim bi imala samo pms standardne simptomee nadam se da ce bit ok i dobro pa sta bude ako ne idemo dalje!🙏😁❤
    Ja sam vam stvarno odustala od tih pracenja simptoma rani trudnucki po tome bi sbaki put bila 100% trudna a na kraju nista mislum da jedini pouzdani simptom je + i velika betaa😍 sve ovo su nagadnja mozda je mozda nije🙈 lipo se nadat ali ja sam iskreno bas odustala i nekako ve  sam se pomirila da i od ovog vjerovatno nista ali eto trunkica nade uvik mora biti pa sta budee🙏😁💪

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Kengurica
    04. Srpanj 2019. 16:16

Lilipye da nisi na Vuku? Tamo se radi drugi dan osim ako ti je punkcija pala na petak onda 3. dan.

Lilypie
    04. Srpanj 2019. 16:20

Da, u B+. Ne kužim tu žurbu pa se ide na drugi dan s 5 oplođenih. Da je to sutra, pa da su se neke prestale razvijat ja bih shvatila. Još uvijek pomalo imam kapi krvi a već je transfer 😳

Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.