Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    03. Srpanj 2019. 21:24

perla

Vaki

Perlo - nekad se desi da dva folikula preuzmu funkciju. Možda je tako bilo kod tebe, samo što jedan nije prsnuo??? Ne znam, to mi je jedino objašnjenje ako ti je trakica pokazala ovulaciju. Kakav ti je bio estradiol?
    Što se tiče jajnika, ja uvijek osjećam lijevi jajnik. Bila sam sigurna da on uvijek odradi ovulaciju, no na ultrazvuku mi je dr. pokazala da uopće nije tako. Ne znam zašto desni ne osjećam, kod tebe je samo obrnuto, a u biti rade jedan i drugi.

Estradiol sam radila prije prošlog postupka u siječnju, mislim da je bio 190. Neznam sve si mozgam da baš inzistiram na postupku, na svoju odgovornost. Šta je najgore šta može biti? Žene ostaju prirodno trudne a ni neznaju jel im cista ili ne. Nama traže doslovce dlaku u jaju ono što se kaže. Ako baš baš počne rasti prekinut ćemo ionako idem privatno o svom trošku.

Stimulacija hrani cistu i samim time ne dobivas dobar i kvalitetan broj folikula. Ako vec radis privatno, mislim da bi bilo fer i korektno od tvog MPO-ovca da ti to kaze i procijeni dal ima smisla stimulacije ili ne, jer su to onda baceni novci u vjetar, a onda svakako moras pauzirat da ti se sve smiri i vrati u normalu.

skoljka
    03. Srpanj 2019. 21:24

nymeria

Možda si u laganom hiperu? Ako ima te tekućine.
    Tak sam u ja bila al blago i isto sam imala transfer nije smetalo.

Hvala sto si se potrudila, citam i vidim da se u tom slucaju dobiva na tezini, a ja od kad sam krenula sa stimuliranim izgubila sam 2 kg, ali bas izgubila i bas sr danas vagam a prije toga se najela jos je malo otislo dole

03. Srpanj 2019. 21:27

Nikita da neka od cura je pisala da je išla bas u Zagreb na masaže, bila u pripremi za postupak i tad je i prirodno ostala trudna, probaj malo proguglati! Mislim šteta da je da ne ideš ako ti je vec jednom pomoglo, meni je ova moja bas naglasila da su te masaže super za cure sa endometriozom, odeš par puta i onda tr ona fino nauci kako se to radi i doma sama masiraš !

• Medo2711
    03. Srpanj 2019. 21:30

Nada88

Nikita da neka od cura je pisala da je išla bas u Zagreb na masaže, bila u pripremi za postupak i tad je i prirodno ostala trudna, probaj malo proguglati! Mislim šteta da je da ne ideš ako ti je vec jednom pomoglo, meni je ova moja bas naglasila da su te masaže super za cure sa endometriozom, odeš par puta i onda tr ona fino nauci kako se to radi i doma sama masiraš !

Ja sam bila i ici cu opet...Stavila sam ja link negdje gdje ja idem.Kad mi se malo smire jajnici od punkcije.Idem opet🤗...sad dal ce mi pomoci neznam,ali znam da mi je bolje bilo poslje toga.

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

skoljka
    03. Srpanj 2019. 21:32

Grizli

Skoljka ja sam imala sad prije FET-a ovulacoju na desnom jajniku i on mi je cijelo vrijeme uvecan. Kad lezim na ledjima vidi se izbocina na dnu trbuha desno cak i sad mi se jos nazire iako je trbuh mi malo narastao. Tako da mozda je od zutog tijela moguce. Bitno je da nemas bolove, ako te to boli onda odi kod gin za svaki slucaj da nije od stimulacije

E bas tako izgleda, ni ja neznam lijepo objasniti samo je meni na lijevoj strani, ali mene to ne boli, stiskala sam da oajetim hocu li nesto napipat ali nista. Samo sto se meni najvise vidi kad sjedim i stojim. 

skoljka
    03. Srpanj 2019. 21:34

Hvala svim curama koje su se potrudile objasniti 🥰🥰🥰🤗🤗🤗

• Medo2711
    03. Srpanj 2019. 21:38

https://youtu.be/4IEGsaw9nMQ..cure koje imate ciste evo recep za caj👍

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

skoljka
    03. Srpanj 2019. 21:41

Ruska daj malo pozitive, sretno sutra 

• Kengurica
    03. Srpanj 2019. 22:02

Medo jesi ikad kontaktirala Cito? Oni imaju pomladjivanje jajnika i zaista znam dva slucaja sa foruma koji su tamo i zanijeli, a ne samo dobili stanicu. Takodjer tamo koriste neku kombinaciju klomifen-femara pa onda FSH/LH injekcije (to nisam bas cula da kod nas mnogi koriste, a to je kao nesto za low respondere). Navodno je doktor direktan i on sam kaze ako misli da je ipak najbolje se okrenuti donaciji.

• Mimi1510
    03. Srpanj 2019. 22:19

Pozdrav cure
    Nisam dugo pisala ali vas uredo citam svaki dan, i divim se svima vama ❤
    Ja evo sad za koji dan trebam dobiti menstr. 
    Od inekcija sam dobila Gonal 900 Iu / 1.5ml
    2-4 dana si dajem gonala F 200 a
    5i 6 dan 150
    Zanima me posto vidim da je dosta cura vise lijekova kombiniralo da dobe jajnih stanica...sta vi mislite da li je meni taj Gonal dovoljan?
    Idem sada prvi put na IVF stimulirani .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.