Vidim da pišete o ocjenama embrija, meni isto piše MII i to sam našla da je dobro. A zna netko ako je čitao stranu literaturu što je BL6 i BL7. Kakve su to ocjene? Nisam ništa našla o tome..
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nada88uh draga mogu mislit kako ti je, no što je tu je, nemaš puno izbora nego prepustit se… koliko stanica ima taj zametak najbolji?
Medo2711 zaista ne znam kad će se riješiti moja situacija, meni je najgore što me uvijek dobro poznata bol posjeti uvijek sve na isti način, jednostavno znam da dolazi menstruacija, prestanem se nadati da sam trudna i padnem u bed, ne toliko čak jer nisam trudna, nego jer sam kao zamorac u krugu. Jedno te isto non stop već 5 i pol godina, kad bih barem jednom ne dobila mengu, barem jednom da se dogodi barem biokemijska, ali ova praznina i rutina me ubija! Toliko seksa, toliko seksa, pa i drveni stol bi već zatrudnio, a ne ja, kao da je sve mrtvo u meni. A šta da tebi pričam. Odeš na postupak i nijedne stanice. Oh kakva tuga. Tijelo jednostavno ima svoju priču, i ne zanima ga naša bol. Bit će bolje sutra, eh to sutra nikako da dođe… 😒
Sve te razumijem...nikad da dode taj trenutak.Tak i ja nes mislim mogla bi tam u Petrovoj svaki mj biti da mi ulove koju stanicu.A ne od drzave pisljivih 6 put😡...sta ja znam kad je trenutak.Cekam trenutak 3 godine vec...nemogu si zamislit sta prolazis i koja je to bol..a cemu i zasto nam se to dogada😥..
To za dr.Vucica sam cula.Ovoj curi sta je bila samnom na punciji isto reko da nema vremena.Jer je zakljucio da njezina mama usla sa 43 god u menopauzu.Pa zakljucio da nema ona vremena ona da hitno mora ostati trudna😮...ono nije imala ni jednu stanicu sad.Sta je to njemu u praksi plasiti pacijentice ili🙃🙃🙃
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Thinkpink1 pa da, ali to nisu ocjene od 1 do 5 kao kvalitete, nego broj stanica? 10 stanica i 12 stanica ili?
Mislim da ocjenu od 1 do 5 dobijes nama laickim rijecnikom, oni sebi na svojstven nacin u struci ocijenjuju stanice. Mani je rekla usmeno, kao ocjena je 4 i 4+.
Vidim da pišete o ocjenama embrija, meni isto piše MII i to sam našla da je dobro. A zna netko ako je čitao stranu literaturu što je BL6 i BL7. Kakve su to ocjene? Nisam ništa našla o tome..
Sta nije ovo napravljen nalaz PGD, to ne rade kod nas u Hrvatskoj.
Nada nemoj biti zalosna. Vjeruj u svoje oplodne stanice. Gle ne mojau biti savrsene da bi trudnoca uspjela. Zivi primjer je nasa Beba koja je imala ako se ne varam dosta lose osjenjen embrij 3-dnevni i zena rodila bebu 9 mj kasnije. Tako da svaki embrij je bitan i moramo vjerovati u njih. Sretno sutra!
Nikita mislim da su oni mozda te poslijedice endometrioze otkrili u hodu tokom razvoja embrija nakon oplodnje.
Perla zao mi je da imas cistu nadam se da ce otici sa mengom sada.
Lemon ako sam dobro shvatila to su ocjene uspjesnosti trudnoce sa tim embrijima. U stranim radovima sam nasla oznake od BL-1 do BL-7 i postsotke ovisno o ocjeni embrija, dobi majke i jos nekih faktora koje oni odredjuju. Tako npr za BL8 u dobi od 22-33 godina majke sansa za ostvarenje trudnoce je 30.4, dok ista ta BL6 za zenu stariju do 45 godina je 2.7 %. Odrzivost teudnoce je nesto manja u tom slucaju cca 27.9% do 2.7% isto ovisno o dobi. To su ocito jos detaljnije ocjene jer u tim radovima je bas full detaljno ocjenjen svaki embrij i ne ovisi samo o stanju embrija nego i dal je krenula oplodnja unutra 2h ili vise, pa neka debljina nečega, dakle dosta toga ukljuce u ocjenu.
Cure kak se vam cini nalaz
Lh 8.3
🤞🤗
E da i jos u toj ocjeni utjece faza u kojoj je zamrznuta blastica. 6 i 7 su blastice pred izlijeganje. Ako sam dobro pohvatala sve kroz nekoliko autora. Odnosno to su blastice kojima se ocekuje brza "eksplozija" nakon transfera.
Medo a po nalazu to je ovulacijska faza sve je unutar vrijednosti. Progesteron je bio nizak pocetkom ciklusa sto je dobro. Ne znam sto te točno zanima oko tih nalaza?
Medo a po nalazu to je ovulacijska faza sve je unutar vrijednosti. Progesteron je bio nizak pocetkom ciklusa sto je dobro. Ne znam sto te točno zanima oko tih nalaza?
Bezobzira sto nema ni jednu stanicu nadenu...nebi trebali mozda nalazi biti losiji ili to nema veze?hvala ti
Lh 8.3
🤞🤗
Trenutno uzimam vitamine u kojima ima dovoljna doza vitamina d i vitamina b uz to uzimam magnezij posebno, a posebno vitamin c sa kalcijem unutra, 2 dcl soka od cikle , 2 brazilska oraščića dnevno i od danas počinjem sa andolom, da li bi vi tu sto oduzele i dodale?!
Sortiraj odgovore
Najstariji