Cure doktorica mi je javila da je transfer sutra, jer ne želi riskirati i čekati do petka! Od 3 kom šta imamo jedan se razvija lijepo, jedan onako, a jedan loše ! Ne znam da li da budem sretna ili tužna , jer joj ne vjerujem ni da se ovaj jedan razvija lijepo, toliko sam razočaran u nju i sve sto je do sad napravila!!! Šta vi mislite?
Sretno🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Kengurice jesi, mislim da si me baš ti pitala već prije. Znam, imam doma najbolji Serrapeptase, puno sam o tome istraživala i odustala od uzimanja, neke nuspojave me plaše, pa se nisam odvažila. Stoji mi u ormariću već godinu dana. 🤯 E cure, ja kopala danas po zadnjim papirima od ivf-a gdje mi piše dijagnoza Endometrioza, da mogu mužu dat da s time kupi na kauciju Ketonale jer mi ginić tek popodne može dati recept, i jebote tek sad pažljivije čitam otpusno pismo nakon transfera u ovom zadnjem stimuliranom! Od 6 stanica - 3 su bile endometriozom pojedene, a ja sam bila uvjerena da su 3 bile nezrele! Sad ću stavit fotku da vidite - jel ijedna zna ove ocjene embrija kaj znače? Vodile smo već onda raspravu, a evo sad crno na bijelo kako to kod mene izgledalo.
Draga koliko je meni zao sta ti sve prolazis i te sve bolove.😥...sigurno te ceka tvoja sreca i uspjeh napokon nakon toliko godina.🤞😘
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Pozdrav,
moze li mi netko objasniti koliko ranije se treba naručiti u Petrovu za lijekove (za Ivf)...naime,idem na prvi ivf ali tek 19.7. imam konzultacije gdje ce mi reci koje lijekove cu dobiti. Zeznuto je to jer mi i 19. treba doci menga ili eventualno 20.og.
Pa je moje pitanje hocu li stici naruciti se taj dan za lijekove koje bi trebala,pretpostavljam koristiti sutradan (tj.drugi dan menge).
Hvala
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Nikitta moja još da mi je i to rekla bilo bi previše, ma ne znam šta da ti kažem sutra cu je pitat koliko stanica ima, danas je 4 dan, stadij morula jedino to mi je rekla ... šta misliš da vec danas krenem sa andolom, da bar tu cirkulaciju maternice razbucam na najjače do sutra?
Feli ako imaš konzultacije time se odmah odvaja za tebe lijekovi, oni tako računaju, prema broju cura na konzultacijama. Ja se nikad nisam “naručivala” za lijekove. Recimo imala sam 10.09. konzultacije i došla, to mi bilo 3dc, i odmah ušli u stimulaciju, dali mi lijekove taj dan. Mislim da će tako biti i tebi, nadam se 😁
Hvala na odgovoru jer bih htjela ovaj mjesec uletit u postupak dok sam na godisnjem i ljeto i bla bla😉
Znaci samo s konzultacija po lijekove ako sam dobro shvatila i obavezno trebam nositi novu d1 uputnicu plus one sve papire?
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Žene imam pitanje, bila sam danas na nultom uvz. Kod svoje gin. Trebam dobiti u nedjelju, ponedjeljak. Danas vidi cistu 15 mm kod lijevog jajnika. Zovem kliniku i kažu mi da to nije dobro, neka ponovo radim uvz prvi dan ciklusa i vadim estradiol. Trebala sam sad u postupk. Šta sad? Odakle uopće ta cista 🤔🤔🤔. Znam da je Vaki imala slično, šta si radila. Točno sam luda ako me ne uzmu u postupk sve sam prilagodila tome. Postoji li mogućnost da to ode kad prokrvarim?
Nada sretno sutra!🍀
Nikitta meni su zadnji puta ocjenili stanice u Petrovoj i napislai 10B i 12B.
Nikitta 2 ztanice ti jesu bile nezrele u fazi GV (germinalne vezikule), a jedna je otisla u atreziju (propala, pocrnila, tako nesto).
I ja dam tako imala pa sam proučavala što to znači.
Perla cista pojede stimulaciju tako da ako ne ode s mengom nazalost postupak nije pametno raditi.
Nikitta:
Za postupak oplodnje optimalne su jajne stanice u kojima se vidi polarno tjelešce (MII). Stanice u kojima se dva sata od aspiracije ne vidi polarno tjelešce (MI), ostavljaju se još dva sata i provjerava se da li su dozrele. Istraživanja kromosomskog statusa MI jajnih stanica su pokazala da većina jajnih stanica koje nisu dozrele na vrijeme kromosomski nisu kvalitetne. Nezrele jajne stanice u fazi germinalne vezikule (GV) i jajne stanice u fazi propadanja (atrezija) odbacuju se.
I ja dam tako imala pa sam proučavala što to znači.
Perla cista pojede stimulaciju tako da ako ne ode s mengom nazalost postupak nije pametno raditi.
Nikitta:Za postupak oplodnje optimalne su jajne stanice u kojima se vidi polarno tjelešce (MII). Stanice u kojima se dva sata od aspiracije ne vidi polarno tjelešce (MI), ostavljaju se još dva sata i provjerava se da li su dozrele. Istraživanja kromosomskog statusa MI jajnih stanica su pokazala da većina jajnih stanica koje nisu dozrele na vrijeme kromosomski nisu kvalitetne. Nezrele jajne stanice u fazi germinalne vezikule (GV) i jajne stanice u fazi propadanja (atrezija) odbacuju se.
A jel ima nešto, da pospješuje da ode sa drugim ciklus om eventualno?
Sortiraj odgovore
Najstariji