Bila sam na uzv kod dr.Palade, u biti sam samo htjela da mi kaže dal je O i muž je išao raditi spermiogram, on mi je na osnovu toga predložio odmah potpomognutu, zbog godina i tih problema koje imamo, a i ja nebi bas čekala...
Zao mi je da ti sada nije uspjelo, želim ti sljedeći put uspjeh...
Ići ću koš jednom na uzv i dogovor sa hormonima, on je rekao da možemo odmah u 8mj u postupak onda, samo da odredi terapiju i to...
Cure, zanima me da li je koja bila nedavno kod Škvorca tek sa svim napravljenim pretragama koje je tražio na konzultacijama i ako je sve ok za koji mjesec naručuje za transfer? Sestra mi je nešto spomenula studeni?? Mi smo napokon dobili zadnji nalaz i za 2 tj smo naručeni kod njega da pogleda nalaze i vidi dal jos šta trebamo obaviti
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure kako se određuje dan transfera u FETu? Meni je moja doktorica jučer rekla četvrtak ili petak još će mi točno javiti, al sto to nije malo kasno jer mi je to neki 20 dan ciklusa?
Ja sam hodala na folikulumetrije i kad je folikul iznad 15 svaki dan sam bila dolje i nakon uzv vadila lh. Od onog dana kad je puknuo čekala sam 5 dana (blastica nas je čekaka).. Od tog dana (ovulacija) sam i dobila utrogestan i estrofem.
Tak da po meni bi to bilo ok, a još su mi se nakon lijekova ciklusi znali poprilicno odužiti.
Da 3 kom su zaleđena u vornkernstadium, znaci to je ta pronuklearna faza prije embrija, odledit će ih u ponedjeljak i onda će do srijede vidit kako se razvijaju pa će me telefonski obavijestit hocemo li čekati do blastice ili ce ih vratit 4 dan u stadiju morula, a to bi meni bio 19 ili 20 dan ciklusa ako sam dobro izračunala i sad se meni to čini malo prekasno, nisam je nista pitala računajući da zna šta radi! Zadnji FET mi je 16 dan ciklusa radila transfer!
Da zaboravila dam napisati da od 15 dana ciklusa krećem sa utrogestanom, kako se vama to sve čini meni iskreno čudno , a i doktorica je čudna to je strašno ??!!
Nada88 Estrofem blokira rast folikula a time i ovulaciju. Po nalazu UZV i debljini endometrija bi se trebalo odrediti kada bi bilo najidealnije napraviti FET. 18 ili 19 dan nije nimalo kasno ako su uvjeti za transfer idealni. MPO dr. ce ti od ponedjeljka najvjerojatnije uvesti progesteron (utrogestan ili sl.) i njime izazavati ovulaciju tako da se od utorka broji 0-ti dan. Koliko sam shvatila imaš trodnevni embrij kojeg bi po računici trebalo vratiti u četvrtak. Jedino mi je čudno kao i što Meto kaže da toliko ranije odmrzne embrije. Možda si nešto krivo povezala ili shvatila? Jer se embriji odleđuju isti dan kada je i transfer, i jednom kad ga odlede nema ponovnog zamrzavanja.
Vuky Super su svi dr, 🤞 da hormoni budu ok i da krenete ubrzo. 💪
Balonka ona je odmah s mengom na estrofemu tako da se tad "glumi" ovulacija. Nema folikula samo se prati endometrijum. . 10mm je idealno i sad bi transfer trebao biti za toliko dana koliko su embriji stari. To je kao pravilo ali naravno, dr znaju bolje stanje nego mi.
A joj, kakvi li ce tek moji ciklusi biti sad. . 😫
Ne znam ni kad bi mi menga trebala doci. 😓
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sve smo istovremeno pisale 🤦♀️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Da 3 kom su zaleđena u vornkernstadium, znaci to je ta pronuklearna faza prije embrija, odledit će ih u ponedjeljak i onda će do srijede vidit kako se razvijaju pa će me telefonski obavijestit hocemo li čekati do blastice ili ce ih vratit 4 dan u stadiju morula, a to bi meni bio 19 ili 20 dan ciklusa ako sam dobro izračunala i sad se meni to čini malo prekasno, nisam je nista pitala računajući da zna šta radi! Zadnji FET mi je 16 dan ciklusa radila transfer!
Po meni su to trebali napraviti odmah, prije zamrzavanja, jer ovo je preriskantno. Ili ih procjeniti da budu embriji ili ih procjeniti i pustiti da se razvijaju do faze morule ili blastice, jer koliko god labos bio dobro opremljen, najidealniji uvjeti za razvoj embrija je maternica. Neka me ispravi neko ako sam u krivu.
Sortiraj odgovore
Najstariji