Nada i Meto da uzimo je tu kombinaciju meda, orasastih plodova i suhog voca. Sam si je to mikso i sjecko u blenderu, uzimo preko pola godine bez znacajnog pomaka. Progresivno pokretni su uvijek bili u rasponu 10-16% + trebalo bi poboljsat i morfologiju. Od svih spermija u ejakuatu 9% je morfoloski ispravno. Citala sam da je arginin dobar za poboljsanje morfologije. Jel imate jos koji savjet, ili ste cule nesto za poboljsanje morfologije?
Boookic cure.. Vidim da pišete o muškima.. Moj suprug ima grozno stanje.. Bili smo na samo 3kom,jeo tu mješavinu sa medom, pio caj od piskavice, orthomol fertil plus pio iz njemačke i sve gore bilo.. Onda smo otišli privatno i pio je 3*500mg vitamina c, cink, vitamin e, selen i došli na 100.000 ali im morfologija nije dobra.. Pa je pio proxeed plus, ali i dalje morfologija je katastrofa.. Sada smo bili na konzultacijama pa je moja mpo doktorica rekla neka troši i aktivni folat, a ostalo isto tražim što da mi još kupim..
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba proucavala sam i uspiredjivala vise tih tableta profertil, fertil up, proxeed, orthomol... i svi oni imaju vitamine koji su potrebni i koji pridonose poboljsanju spermija, ali su im dnevne doze slabe. To je uredu za odrzavanje zdravlja zdravog covijeka, ali ako je stanje lose doze ipak trebaju biti jace da bi se u tijelu pokrenila promjena. Ne treba se ni predoziravat u svakom slucaju treba paziti. Mislili smo ici s ovim sto imamo i za tri mj napraviti spermiogram da vidimo jel ima pomaka.
Mom suprugu su progresivno pokretni 32,5% i prepprucena bam je potpomognuta...tako da cekam ciklus... ovaj je bio anovulatorni, prije očekivane O mi je folikul bio prevelik! Lijevi jajnik endometrioticna cista od 2.5 cm, desni jajnik ok... endometrij trolinijski, prije očekivane O je bio 6mm... meni je po Lh trakicama bio pik dan kad sam bila na pregledu i pukla je ta cista drugi dan ( mislim po bolovima na desnom jajniku) i idem provjeriti uzv u pon kod svoje gin! Sad vaše preporuke, dal da radim hormone pvt di ću ići u postupak ili da tražim nju pa da to obavim preko soc? Mengu trebam dobiti u uto ili sri.... hvala unaprijed!
Kika misa mu jarca pa vi ste vec sve isprobali, najbolje bi bilo kad bi uzimao posebno sve te tablete, u tabletama u kojima ima svega pomalo nije bas za nas sa dijagnozom dovoljno, da zaboravila sam reci i da je ta piskavica super stvar i l-carnitin i l-arginin obvezni! I opet ti kažem mora paziti da kad god ima priliku to područje rashlađuje, meni je na to jedan stari doktor davno obratio pažnju !
Joj Nado nema sta nismo vec isprobali. Sta da ti kazem. Rekla sam mu da ne nosi vise mobiltel po dzepovima, i za hladnu vodu, gace... poslusa me dva dana treci oper sve po starom. Pazimo sta jedemo i pijemo, idemo oboje u teretanu, ovaj mjesec kako sam bila u FET-u nisam isla, ali startam sad opet. Da mi neko kaze da dubim na glavi da ce te pomoc i to bi probala. Znas sve vec i sama kako je. Za piskavicu sam cula, ali nije jos probao, to smo narucili i cekam da stigne. Također citala sam da su neki imali uspjeha sa cajem od zdravca i maticnjak. Sad ne znam jel mora te cajeve piti odvojeno ili mu smijem napraviti cajnu mjesavinu. Ima neka cura vise saznanja i iskustva sa cajevima za muske?
Vezano za muškarce i njihove spermiograme te pripravke.Ne znam više kome vjerovati a kome ne.Nakon 2 godine mpo voda i savršenog spermiograma(problem retrogradna ejakulacija) u 4 mj ove godine stiže spermiogram 10%pokretnih.Spermio je rađen privatno i od početka nisam bila zadovoljna kako su to napravili.U saznanju da sam se iz njihove poliklinike prebavila u Petrovu dobila sam dojam da su revoltirani.Savjetuju 7 mj.da se ne ide u postupak.Odlazim u Petrovu i krećemo odmah u postupak.U mjesec dana popio je profertil tablete jer sam se od muke raspametila.Kako je grozan nalaz.(tablete sam naručila iz Njemačke jer je razlika 500 kn u cijeni)Na dan aspiracije dolazi nalaz MM koji je opet totalno drugačiji.Nadasve opet vrlo dobar.I dobivam do sada najbolji rezultat.Čak 4 blastociste smrznuli u 2 slamčice.
Isto tako da ne pričam o raznim nalazima koji se tiču mene.Košenje nalaza briseva i papa testa kod ginekologa opće prakse i privatno.Tako da sam već luda od svega..I vjerujem samo i isključivo sebi...
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji