E i endiometrij 10 u prirodnom🙂🙂 pila cikluu 4, 5 danaa😁
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure kako se određuje dan transfera u FETu? Meni je moja doktorica jučer rekla četvrtak ili petak još će mi točno javiti, al sto to nije malo kasno jer mi je to neki 20 dan ciklusa?
Vuky ja sam isto u cito. Hormone i sve te nalaze sam radila preko uputnice. Spolni hormoni su gotovi za 2 tjedna, tj AMH se ceka pa sam ja zajedno to predigla. Ovo sve je gotovo odmah, brisevi kod nas su za 7 dana. Papu platim ako zelim da mi je odmah gotovo. Na pocetku ciklusa izvadis sve i stici ces u 8om mjesecu u postupak. Bolovanje sam uzela 2-3 dana prije aspiracije, prije ti nema potrebe.
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Nada jesi u prirodnom ciklusu ili? Ja sam bila na Estrofemu i pratila se velicina endom. 11 dan ciklusa mi je endo bio 10mm i iza toga 5 dana je bio transfer (blastice)
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Super, hvala ti... ja inače radim u Ri, pa ću možda morati nešto prije... je ne znam kako to sve ide... sve mi je novo...
Kako si zadovoljna tamo?
Terra 😘😘 sutra cu znati, javim tu sve. Hvala ti
Gdje si ti sad, u kojem stadiju? 🙆
Gorocvijet jos malooo, sretno i javljaj vijesti za koji dan. Neki testic ako budes radila da nas razveselis malo🤞☺️
Bella sretno sutra, samo pozitivno🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Meto nisam, na estrofemu sam ! Strah me da nije kasno ili kako to vec ide
Meto jučer mi je bio 11 dan ciklusa , endo 10 mm i rekla mi je u ponediljak da će ih odlediti i u četvrtak ili petak transfer!
Vuky kod kojeg si dr? Ja sam kod Poljaka i on mi je savrsen. Volim sto kaze stanje kakvo je a opet s dr strane te utjesi na svoj nacin. Uvijek ce sve odg i ne voli planirati unaprijed. Mi idemo korak po korak jer nikad nezz sto ce biti iduci put kad dodjemo. Ima tu jos puno toga, ja uvijek govorim da je bitno povjerenje pogotovo u ovakvoj situaciji u kojoj se mi nalazimo. Bas idem sutra i usput cu dog iduci postupak. Mislim da ti to sve govori. . Probaj, svi smo razliciti, nekome se ne svidi. . Samo pitaj, ima nas tu puno, nazalost. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Nada cek, ostavit ce ih odledjene par dana pa ako prezive tek ih onda vratit? U pitanju su trodnevni? Malo mi se cini rizicno to. . Kod nas ih odlede koji sat prije nego ih vrate u maternicu, malo ih promatraju pod mikrosk. jesu ok. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji