Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kika22
    26. Lipanj 2019. 19:58

Jenn predlozio mi je neke tablete za kvalitetu jajnih stanica (ime sam zaboravila, javit cu vam kad mi stigne recept). Iako kvaliteta nije losa hoce malo da ih ojaca. U zadnjoj stimulaciji sam dobila 10 jajnih stanica tako da nije los rezultat bio. Pitala sam jer moze mm raditi jos neke dodatne pretrage jer je u spermicima problem, malo su lijeni i usporeni. Kaze kod njega nema sta da se radi. Mora ojacat imunitet. Pije vitamine, kupila sam mu cajeve...nek pije. Eventualno sam mislila prije sljedeceg postupka ponoviti histerioskopiju. To sam prosle godine radila, ali bi ponovila frisko prije et.

26. Lipanj 2019. 21:21

Kika22 a da tvoj dragi proba uzimati matičnu mliječ to je provjereno i sigurno da poboljšava kvalitetu spermica i uz to fertil up (mislim da se zove)!

Zaraa
    26. Lipanj 2019. 22:01

Cure zna li koja, radila sam proslu sridu aspiraciju, a u petak mi je vracen jedan zametak, 4st. 
    Kad bi otprilike "trebala" bit implatacija. Znan da nema tocnog odgovora nego cisto pitam. 
    Od danas osjecam jednu specificnu vrstu "boli" u donjem dijelu stomaka, isto kao u prosle tri trudnoce. Pa neznam jel moguce da osjetim nesto.
    Sta se tice utrica, zadnja 3 dana nisan imala ama bas nikakav simptom, pa neznan mozda je i od njega. 

💞girl💞

Grizli
    26. Lipanj 2019. 22:51

ZaraZ pa u principu trenutno si usla u tzv implantacijski prozor. Znaci embrij se po nekim "skolskim" mjerama implantira 7-12 dana nakon ovulcije je taj impl. prozor. Tebi je vracen 2-dnevni sta se poklapa sa 7 dana od ovulacije odnosno u tvom slucaju aspiracije. Meni recimo je nakon prve stimulacije svaki ciklus u tom periodu bio tupi pritisak u donjem dijelu trbuha. Drzim fige da je to implantacija kod tebe. 

Kika22
    26. Lipanj 2019. 23:03

Nada uzimo je maticnu mlijec, zapravo zajedno smo uzimali. Tri ture maticne mlijeci. Profertil smo izbacili, bacanje para, najskuplji je na trzistu, a nakon 10mj nista pomaka od njeg. Napravili smo sad nas koktel vitamina, pa da vidim. Uzela sam mu i Gokshuru po preporuci tu na forumu.

26. Lipanj 2019. 23:06

Kika22 a jesge li probali u teglu domaćeg meda staviti, orase, bajame, indijske oraščiće, sezama i nakapati propolisa, to je isto jedna super bomba za plivače provjerena i dobra!

skoljka
    26. Lipanj 2019. 23:49

Kika22 mm je zadnja tri mjeseca koristio fertiup i to drugi mjesec neredovno ovo pred kraj pojacano.. Moram priznat da se vidi dobar pomak na spermiogramu, oboje smo ostali iznenadjeni jer nismo bas vjerovali da ce se desiti neki pomak. S tim sto je on po cijeli dan pio sokove sumecih vitamenskih isvako jutro jeo med, mada neznam dal je to nsato pomoglo al et samo je to uz fertiup. Ako nam sad ne uspije i niti od smrzlica, onda cemo se i mi baciti na maticnu i ostale vitamine jer vidim da reagira i da se moze popraviti. 

Meto
    26. Lipanj 2019. 23:50

Kike ja sam danas malo guglala o Gokshuri Premium za mm, po preporuci od Nasty. Ja Ashwagandhu ne bih smijela zbog stitnjace a vec odavno znam za nju. 
    Nada bas sam sad isla gledat stare teke jer sam davno zapisala jedan slican recept ali ga nismo pravili. Stavim slikicu, slabije se vidi, navodno takodjer bomba za plivace.
    .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

27. Lipanj 2019. 00:04

Meto da to je to, može se unutra staviti svašta i provjereno dobro! 
    Kika i ostale cure koje se muku muče sa plivačima važno je i da objasnite dragom da sto manje zagrijava to područje , po mogućnosti da spavaju goli i tuširanje tog područja hladnijom vodom, obavezno i važno !!! 

Grizli
    27. Lipanj 2019. 06:54

Zapravo cure citajuci ovaj recept sto je Meto stavila dobivate prirodni fertil up koji je sigurno bombastican jer ovo sto je navela od sastojaka je zapravo bogato vit E, D, magnezij, kalij, kalcij, sterolima, argininom, folnom kiselinom, omega 3, fosfor - ovi orasasti plodovi, ona imate smokve bogate cinkom, marelice bogate zeljezom i vit C, a lan i sezam pored onog gore sto ima i orasasto imaju mangan i bakar. Med sam po sebi je dobar i bogat hranjivim tvarima tako da ovo zaista izgleda kao jako dobar recept i zamjena za umjetne dodatke, a sigurno je i jako ukusno. Da sam prije ovo znala sopala bih muza sigurno s time. Za pripravke tipa fertil up smatram da ako covjek ima problema s probavom tesko ce i imat 100% iskoristivost tih tableta isto kao i ako ne pazi sto jede jer to su umjetne supstance, dok kod prirodnih pripravaka su one dostupne nam u iskoristivom obliku. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.