Grizli, zanimljivo...mene do sad nitko nikad u ova tri postupka nije pitao kad ovuliram u prirodnom ciklusu, nego stopericu daju prema veličini folikula na određeni dan. Ali bude punkcija negdje tamo oko mog prirodnog dana O.
Koliko je od vas cura vadio estradiol prije štoperice?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Koliko je od vas cura vadio estradiol prije štoperice?
Mene trazili E2 i LH prije štoperice, i u prirodnom i u IVF-u.
Cure drage da vam javim da sam dosla do sale i ovulirala i onda su mi napravili inseminaciju i sad to je to sada opet cekat ako j3 bila jajna pun9 nadaj mo se ❤🙂🙏 14 dan test a odnose obavezno imat sutra i prikosutra i Utrogestan 3x 1💪
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure drage da vam javim da sam dosla do sale i ovulirala i onda su mi napravili inseminaciju i sad to je to sada opet cekat ako j3 bila jajna pun9 nadaj mo se ❤🙂🙏 14 dan test a odnose obavezno imat sutra i prikosutra i Utrogestan 3x 1💪
To je to...sad čekanje držim ti fige!
Sara & Nora 💞
Nek je sretno i uspješno!🍀🍀
Jedino me cudi da su dali utrogestan 3x1, nakon ovulacije obicno ordiniraju 3x2🤔
Lilypie hvalaaa🙂💪🙏❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Mom suprugu su progresivno pokretni 32,5% i prepprucena bam je potpomognuta…
Pozdrav svima, pratim ovu temu s obzirom na probleme sa zacecem nakon prve trudnoce i zelim vam svima da vam se sto prije ostvari zelja.
Imam pitanje,muz radio spermiogram i normozoospermia je rezultat, progresivno pokretni 32,2% sto je u granicama normale, zasto bi zbog toga bila preporucena potpomognuta?
Gea123
Ja sam vadila sve hormone prije stoperice, doduše ne baš neposredno ali po tome su se oni vodili, izvadila ih u čet, a u ned je išla stoperica
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mom suprugu su progresivno pokretni 32,5% i prepprucena bam je potpomognuta…
Pozdrav svima, pratim ovu temu s obzirom na probleme sa zacecem nakon prve trudnoce i zelim vam svima da vam se sto prije ostvari zelja.
Imam pitanje,muz radio spermiogram i normozoospermia je rezultat, progresivno pokretni 32,2% sto je u granicama normale, zasto bi zbog toga bila preporucena potpomognuta?
Pozdrav Gea, nije to baš sjajan rezultat progresivnih. Moj muž ima progresivno pokretnih 28% a dijagnoza mu je daleko od normo, olighoasthenozoospermia tako da meni to isto ništa nije jasno. Koliko dugo pokušavate?
Sara & Nora 💞
Ja sam vadila sve hormone prije stoperice, doduše ne baš neposredno ali po tome su se oni vodili, izvadila ih u čet, a u ned je išla stoperica
Ne kužim zašto meni niti jednom to nitko nije predložio? Prvi put nezrele, drugi put prezrele Možda ipak sutra doktorica predloži.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji