Nymeria, lilypie je pomijesala nas dvije cini mi se, sad sam se sjetila..ti si ostala prirodno t uoci postupka? Mozda ti je onda bila kasnija implantacija pa zato, kako god, ja vjerujem da ce kod tebe biti ok 👍👍👍
Kod mene je svakako bio planirani stimulirani za 7.mj, prirodne smo isli odraditi da prodje vrijeme izmedju dva stimulacijska, zadnji put smo dobili 5 js, dr je vec rekla da cemo povecati dozu da dobijemo vise stanica i mogucnosti zamrzavanja embrija odnosno blastica.
Balonka sretno onda na jesen! 🍀🤞🍀🤞
Zara, think, nisam nista od takvih pretraga radila. Ovo nam je bio prvi stimulirani i radili smo klasicne pretrage sto ih i svi rade na pocetku. Imam povisen TSH i na tabletama sam s tim da sam sad trebala ici na kontrolu i vjerojatno povecat dozu jer u trudnoci se povecava i on. Pricekat cu 10ak dana i onda napravit ponovno i briseve. Odradit cu sredinom 7. mj i imuno, tromb. i torch pa opet u 8om ponovit papu, briseve, spolne h tako da sve bude spremno za 9 mj kad se nadam postupku, naravno bude li sve u redu.
Jenn zao mi je, saljem ti zagrljaj!😘😔
Nymeria Probaj se prepustiti sreci i uzivati. . Stres je neprijatelj i mislim da se ti i svatko od nas treba napuniti pozitivom i misliti najbolje. Ionako se sve desava kako je zapisano. Nemoj me pogresno shvatit, fino mazi pupu i pricaj joj i biti ce sve ok😘
Skoljka to kod tebe mi mirisi na dobro, sretno dalje!
Lilypie 💪🤞 da bude puno zrelih folikula 😘😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
I dalje se nitko ne javlja na humanoj ali mislim da zaista nema vise nikakvog smisla da koristim crinone, sa betom 12 na 19.dnt mogu slobodno prestati na svoju ruku, sta mislite?
Balonka jbmu, zao mi je. Ako imas bilo kakve sumnje ili nesto slobodno odi po drugo misljenje. Povjerenje je jako bitno, pogotovo u situaciji u kojoj se mi nalazimo.
Babylove i mi planiramo u Medjugorje odavno nikako otic. Nismo toliko ni daleko od njega. Ja vec dva dana o njemu citam i sad Nikitta otvori onu temu. . 🙏
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto nadam se da ce vam biti sve ok, sretno u 9.mjesecu 💕
Nymeria ako dobijem u roku tjedan dana mislim da stignemo bez problema, ako dolje bude sve ok poslje ovoga.
Grizli hvala ti sto ne odustaješ od nas, tvoji savjeti zlata vrijede!
Jenn zao mi je jako sto se tako završilo!
Ostale cure u iščekivanju sretnooo!!!
Žao mi je curke sta je tako...😞
Jenn mislim da je relativno niska beta i da bi brzo mogla dobiti, tako da se nadam da ces uhvatiti postupak u 7.mj.
Nymeria bete su👌 Sretno dalje🍀❤
Jenn tako mi je žao draga 😥😥 samo zadrži taj pozitivan i smiren stav! Drzim fige da uđeš u postupak sad u 7!
Maki čestitam za brata. Znam kako ti je, ali ne smijemo gubiti nadu i vjeru da će doći jednog dana i nama! Sve u svoje vrijeme.. meni je kolegica u uredu ostala trudna, prije par dana je obznanila.. još se žali kako nije planirala i kako joj uopće nije zgodno sad a ja se mislim blago tebi kad ti je uspjelo i bez da si htjela.. meni uz svu silu lijekova i pomoći ne ide 😄
Skoljka super rezultat! Drzim fige da uspije ovaj postupak pa da ostali smrzlici ostanu za seku ili bracu.
🤗🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰🥰
Jenn jako mi je zao.Drzi se i odmori se koliko trebas za dalje🤞🙏
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji