Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    26. Lipanj 2019. 11:19

Balonka tako mi je zao, pa zar uvijek nesto mora krenuti u krivom smijeru. .. A jucer nije bilo sanse da ti punktiraju? 

• Jenn
    26. Lipanj 2019. 11:27

Po uputama sam trebala vaditi u petak, nece mi se javiti sada, tek od 12h

• Balonka
    26. Lipanj 2019. 11:35

skoljka

Balonka tako mi je zao, pa zar uvijek nesto mora krenuti u krivom smijeru... A jucer nije bilo sanse da ti punktiraju?

Držim 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼!!!!
    A ne znam kaj da mislim. U pon je bio folikul 17 i u 22 dobila štopericu. Kolko sam skužila uvijek je onda punkcija za dan i pol! Ne znam dal je tako i u drugim bolnicama. 

26. Lipanj 2019. 11:59

Skoljka jupiiii, sve zvuci super pozitivno !!! Sad samo mirno i strpljivo 😍😍

Lilypie
    26. Lipanj 2019. 12:32

Balonka

skoljka

Balonka tako mi je zao, pa zar uvijek nesto mora krenuti u krivom smijeru... A jucer nije bilo sanse da ti punktiraju?

Držim 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼!!!!
    A ne znam kaj da mislim. U pon je bio folikul 17 i u 22 dobila štopericu. Kolko sam skužila uvijek je onda punkcija za dan i pol! Ne znam dal je tako i u drugim bolnicama.

Pa tako je otprilike svugdje, daje se štoperica, sljedeći dan ništa i dan iza toga punkcija. Meni je to uvijek čudno i nije mi jasno kako može folikul puknuti uz štopericu, ne znam...Što si riješila, ideš u 8. mjesecu?
    Školjka, sretno  navijamo za tebe.
    Je li se Nymeria javila s rezultatom bete?
    Jen, javi što su ti rekli iz klinike.
    Ja bila na folikumetriji danas, 9dc, oko 8 folikula ima. Doktorica zasad zadovoljna. Hoću vas nešto pitati. Napisala mi je za sutra menopur 225. E sad, ove što sam do sad uzimala su 75. Znači li to 3 injekcije ili ima nekakva druga varijanta. Jači menopur ili slično. Nisam je pitala jer je rekla da ćemo sutra o tome. Sutra novi UZV...približava se polako 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Vaki
    26. Lipanj 2019. 12:40

Lilypie - da, to su 3 bočice, ali ih miksaš u 1 špricu pa je to jedna injekcija. Ne trebaš se 3 puta bosti. 😁
    Školjka - to je besprijekoran rezultat! Što si koristila od stimulacije i koliko IU? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Jenn
    26. Lipanj 2019. 12:41

Balonka zao mi je da vam je pobjeglo ovaj puta 😕
    Nymeria beta je sigurno super 👍 javi!
    Skoljka super!!! Sretno 🍀🤞

Vaki
    26. Lipanj 2019. 12:42

Nikitta - nisam vidjela da si ti već odgovorila. 💓
    Jenn - joj, draga! Za tebe sam posebno navijala zbog godina. Baš mi je žao. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Jenn
    26. Lipanj 2019. 12:46

Ja se jos uvijek nadam ostati t do 40e.. vjecni otimista..samo da krenemo da zaboravim na ovo.

Kika22
    26. Lipanj 2019. 12:47

Kengurica

KikaHPV se zasebno brisovima testira, ali on ne utječe na plodnost. Papa pokazuje promjene, ako ih imaš onda te šalju na testiranje HPV-a, ali ako nemaš najčešće ne. I da ga otkriješ ne postoji liječenje nego dizanje imuniteta. Ne govorim ti ovo da se ne bi testirala već ti pokušavam samo objasniti kakvo je to testiranje.

Hvala Kengurice! Ma to meni nesto kad uleti u glavu ne mogu pustit. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.