Sretno cure koje ste vadile betu!
Da ne vrtim natrag ako sam zapamtila neka od vas danas saznaje kad je transfer?! Pa i njoj sretno.
Sto ima kod ostalih cura?
Balonka sretno danas
Nažalost folikul je puknuo po noći….☹
Baš mi je žao...😥
Al ja sad imam jedno mozda glupo pitanje. Kako znaju da je puknuo nocas. Prijateljici se isto tako dogodilo da joj pred punkciju puknuo folikul, ali su joj rekli da nema sad odustajanja, igramo i idemo sad na sve, nedavno je puknuo i idemo odmah sa inseminacijom🤔
Cure beta 12.2
Sta sad? Savjeti?
Trebala bi zvati humanu svakako kasnije pa vidjet sta ce mi reci..
Grizli hvala ti na ovim informacijama vezanim za endo, danas imam ultrazvuk pa cu vidit šta će mi reci !
Jenn draga ne znam šta bi ti rekla
Cure beta 12.2
Sta sad? Savjeti?
Trebala bi zvati humanu svakako kasnije pa vidjet sta ce mi reci..
Zovi ih odmah. Kada si po uputama mpo trebala vaditi betu?
Kika HPV se zasebno brisovima testira, ali on ne utječe na plodnost. Papa pokazuje promjene, ako ih imaš onda te šalju na testiranje HPV-a, ali ako nemaš najčešće ne. I da ga otkriješ ne postoji liječenje nego dizanje imuniteta. Ne govorim ti ovo da se ne bi testirala već ti pokušavam samo objasniti kakvo je to testiranje.
Jen, a k vragu 😢 stvarno sam bila pozitivna za tebe. Zovi u kliniku. Zao mi je još jednom.
Nymeria kad je rezultat bete?
Balonka, jesi ti u prirodnom ciklusu?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Thinkpink1 gledala je i druge znakove(nisam zapamtila koje). I ona je pomislila na inseminaciju, ali ja nikad nisam radila prohodnost jajovoda (endometrioza mi je vjerohatno sve zaštopala), a i muž ima jako loši spermiogram.
Lilypie bila sam u prirodnom i sad mi opet predlaže stimulirani u 8. mj. Kad sam ju pitala za endometriozu veli da bolje da ostane, jer kad bi išli nju odstraniti, morali bi i jajnike odstraniti tj nebi više niš ostalo...☹
Cure evo mene sa transfera 😎.. Trenutno sam sva puna pozitive. Od 9 oplodjenih 4 su blastice, s tim da je jedna prirodno hatching🥰🥰🥰🥰 i nju mi je vratila. Jos 2 blastice su visoko kvalitetne, a cetvrta je malo usporena pa ce nju zalediti skupa sa jednom visoko kvalitetnom.. Znaci 2+1
Nastavljam sa utricima vaginalno, estrofemina, prenatalom i preporucila magnezij 350.. Ilaganu setnju bez bespotrebnog lezanja. 😀😀😀Treba sad izdrzat 14 dana 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji