Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    26. Lipanj 2019. 06:47

Nada tocno ni predebel endo nije dobar. Idealno je do 12, iako znam da rade et i do 14mm.
    Nikita tocno si sve napisala. Transfer 8.5., pozitivan test 14.5., a ti si mi nakon otvaranja teme i 13.5. najavila da ce mi taj postupak biti uspjesan. Tako da moozda im nesto u otvaranju teme, al mislim da si i ti tu neka prorocica pa si mi to prizvala. 😁 

Grizli
    26. Lipanj 2019. 06:52

Nado jos da se nadovezem. To je debljina mjerena na dan ovulacije, jer iza toga on jos odeblja, al bitno da na dan ovulacije je u tim granicama. "dozrijavanjem" nakon O on odeblja jos par mm + postaje kao rahliji. Nije vise zbijene strukture nego dobije kao proreze koji su najprokrvljeniji u tom implantacijskom prozoru. 

skoljka
    26. Lipanj 2019. 07:33

Nikita ajde svima nam proreci pozitivne testice🤗

Kika22
    26. Lipanj 2019. 08:37

Cure imam jedno mozda glupo pitanje. Jel se na obicnom papa testu testira i HPV? Pravila sam rezime sto sam sve testirala i pregledala. Radila sam testove na klamidiju i toxoplsamozu uz one obavezne za pristupit MPO, ali nikad nisam testirala HPV osim ako to ne ide u sklopu rutinskih ginekoloskih briseva. Toliko sam puta radila papa test, a i ne znam sta on sve pokazuje.

skoljka
    26. Lipanj 2019. 09:21

Balonka sretno danas

• thinkpink1
    26. Lipanj 2019. 09:30

Kika22

Cure imam jedno mozda glupo pitanje. Jel se na obicnom papa testu testira i HPV? Pravila sam rezime sto sam sve testirala i pregledala. Radila sam testove na klamidiju i toxoplsamozu uz one obavezne za pristupit MPO, ali nikad nisam testirala HPV osim ako to ne ide u sklopu rutinskih ginekoloskih briseva. Toliko sam puta radila papa test, a i ne znam sta on sve pokazuje.

Najpouzdaniji test na HPV je PCR. On detektira prisutnost virusa i ako je prisutan odmah detektira koja vrsta je, da li je iz skupine niskog ili visokog rizika. Na papa testu se može trenutno "uloviti" (ako je osoba zaražena), ovisno o imunoloskom odgovoru organizma. Ako je imunitet jači, virus ne izlazi na površinu sluznice te se ne može vidjeti na papa testu, i obrnuto, ako je imunitet slab, virus izlazi na površinu sluznice te se na nalazu papa testa mogu vidjeti citološke promjene vezane uz HPV.

• Medo2711
    26. Lipanj 2019. 09:31

Jenn

Medo2711

Jenn

Medoidete odmah dalje u postupak?

Mislite poslje ovog ili sad?!Malo zbunjena🤣

Zanemari 😂 ak budem objasnjavala sta mi se pobrkalo bit cemo zbunjene i ti i ja jos vise 😂😂😂

Sve ok draga😂😂😂 sretno danas na vadenju bete🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• thinkpink1
    26. Lipanj 2019. 09:44

Curke sretno danas s betama i na transferima🙏🙏
    Nymeria znam kako ti je, to citanje ubija, moze bit svasta i nista, pa si pocnes vrtit razno razne filmove u glavi. Ja sam rekla da ne citam nista, jer je sve individualno, i cekam pregled tj.UZV jer je jedini orjentir, ostalo su samo nagađanja i prognoze koje mogu ubiti psihu. Zato ne čitati više☝️🙃😂
    Ja i dalje mirujem, uzimam th., uz povremeno serozno brisanje nakon wc-a. Malo psihički padnem pa me muž digne i nasmijava, jer bi vjerojatno do sad prošvikala sa svojim paranojama 🙆‍♀️🤦🏻‍♀️

Kika22
    26. Lipanj 2019. 09:55

Thinkpink hvala ti! Nije mi to nikako palo napamet testirat, a nema sta sve nisam. I svi nalazi dobri, papa test uvijek uredan. Bas cu pitat i zato testiranje.

• Babylove
    26. Lipanj 2019. 09:55

Zene moje drage evo i mene.. nisam par dana pisala bili smo na moru, pa u međugorju... procitala sam sve sto sam propustila ali mi se sve izmjesalo pa nemojte zamjeriti... cestitke svima na pozitivnim betama i svu srecu vam zelim..
    Vama koje niste docekale pozitivnu betu nadam se da ce Vam sljedeci postupak biti dobitan... molila sam za sve vas 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.