Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    23. Lipanj 2019. 12:13

Ovo je od zadnja cetiri dana, najdonji je od danas

23. Lipanj 2019. 12:14

Hani u srijedu imam ultrazvuk i kontrolu, tako da po mojoj nekoj procjeni transfer bi trebao biti ponediljak ili utorak ako bude sve ok, ne mogu ni ja dočekati 😂

• Jenn
    23. Lipanj 2019. 12:15

Danas je 16dnt, stvarno mislim da bi trebala biti dosta tamnija. Beta tek u petak, taman stignem ispalit na zivce do tad.

Grizli
    23. Lipanj 2019. 12:18

Jenn vidi se da je zadnji jos dosta vlazan. Nadam se da ce kasnije ipak pokazat se da je tamniji. Ja bi rekla kao da ti stagnira crtica tako bar meni izgleda oprosti ako grijesim. Koliko ti je od transfera tj kad bi imala betu za vaditi?
    Nada 🤞🤞🤞 da to bude najuspijesniji transfer ti. 

Grizli
    23. Lipanj 2019. 12:19

Jenn sad tek vidila tvoju poruku da ti je 16dnt. Uh bas samo da ispalis na zivce, al ne vrijedi ti ni ici vaditi prije ako ne ponavljas za 2 dana jer opet neces znat na cemu si. Jesi probala koji drugi test neke drug3 marke? 

23. Lipanj 2019. 12:21

Jenn draga molim te nemoj si to raditi i mučiti se s tim kineskim testovima, koji nisu toliko mjerodavni!!! Baci ih sve u smece sad i odma 😊 sretnooo!!
    Grizli hvala ti i ja se nadam da će ovaj biti bingo, treća sreća 😊

• Jenn
    23. Lipanj 2019. 12:22

Nisam jer ovako mogu pratiti, trebala bi uzeti barem dva ista da usporedim na dva dana ali necu si jos praviti dodatan stres, i ovako sam luda

• Jenn
    23. Lipanj 2019. 12:23

Nada jace je od mene, imam jos par pa cu pratiti situaciju! Tebi sretno, meni je isto bila treca sreca, jos samo da zavrsi sretno 🍀🤞

23. Lipanj 2019. 12:32

Jenn naravno da će završiti sretno i tako i razmišljaj, stres ti najmanje treba u situaciji u kojoj se nalaziš !

Lemon
    23. Lipanj 2019. 12:39

Pa ja mislim da lab na duhu ne radi neradnim danom kao što ne radi ni vikendom. Tako da kritično mi je ako dobijem sutra do podne jer više ne stignem za zg a utorak ne rade, budem za svaki slučaj zvala sutra da pitam. Ako se bas tako pogodi, ne mogu ništa, čekam sljedeću onda 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.