Lemon 🤞🤞🤞 da dobis m na vrijeme da sve lijepo stignes obaviti.
Nymeria samo polako. Kad imas pregled?
Mala martina pa temp zna biti povisena od hormona i stoperice tako da ne brini. Nemoj se bojati to je tvoja buduca bebica i samo moras jos par dana pricekat da se sretnete opet na transferu onda. Sve ce biti super. Samo lagano i pozitivno. Da ti nije toliko stalo do toga ne bi se tako osjecala nego bi isla bezbrizno. Drzim fige i znas kako kazu saljem trudnicke prasine za srecu 😉
Lemon 🤞🤞🤞 da dobis m na vrijeme da sve lijepo stignes obaviti.
Nymeria samo polako. Kad imas pregled?
Mala martina pa temp zna biti povisena od hormona i stoperice tako da ne brini. Nemoj se bojati to je tvoja buduca bebica i samo moras jos par dana pricekat da se sretnete opet na transferu onda. Sve ce biti super. Samo lagano i pozitivno. Da ti nije toliko stalo do toga ne bi se tako osjecala nego bi isla bezbrizno. Drzim fige i znas kako kazu saljem trudnicke prasine za srecu 😉
Hvalaa ti puno!😘
Nymeria - meni crtica izgleda isto, nemoj se toliko mučiti. Radije planiraj kako ćeš urediti dječju sobu. Napravi popis što ti treba i tako... 😘
Mala_martina - normalno je da si nervozna, to samo dokazuje da ti je stalo. Sretno! 😉
Lemon - eto, kad hoćeš da dođe onda je baš nema...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Grizli
Nemam baš s kime pričati o svemu ovome…niti želim ikome reći, samo muž zna pa ste mi vi cure ovdje ogromna potpora. 💓 Lakše je kad se možeš izjadati nekome tko razumije sve…tko prolazi kroz iste stvari.
Ispricavam se sto upadam u razmjenu komentara vas dvije, ali morala sam ovo komentirati. Ja sam bas u istoj situaciji kao ti
... Nikome ne govorimo sta nam se desava niti kroz sta prolazimo. Znate kako je kad se ide na folikulometrije i sve ostalo.. Stalno si po bolnici.. Svi misle da sam najbolesnija na svijetu.. Jer sta cu reci, nego da idem na neki pregled.. Nemogu nesto trece izmisljati.
A ti ako nevidis dobro gledaj pod lupom.. Kakva manja crta.. Crta ti je savrsena..
Nymeria crtica izgleda isto, probaj da se ne opterećuješ previše uživaj i opusti se, briga i stres ti sigurno neće doniti nista dobro!!! Sretno!
Nymeria, test ti je odlican! I samo ti njih stavljaj, znas da ih volimo😁😊
Lemon, ne ostajes valjda bez postupka ako ne izvadis krv u utorak?
Baš je neko zatišje, do kraja mjeseca smo bez testica. Sretno novom valu cura koje su u postupku!! Veselim se novim plusicima!
Anamaria1979, kako tako velike pauze kod tebe?
Maria85, koliko su bili stari tvoji zametci?
Mala martina, skoljka, drzim fige😘😘
MakiST, razmisljas o prirodnjaku u cita ili? Mozda da ipak pricekas 2 mjeseca i malo odmoris preko ljeta. Zasto ne pokusas u bolnici? Na godisnjem su ti otprilike od pola sedmog do pola osmog, ako se odlucis javiti. Razmisli.
ZaraZ, ma koje mirovanje, tek onda ces misliti samo na betu😁 slobodno ubaci u vecu brzinu
Ovo nam je baš multinacionalni forum😁
Laganini ima Amerikanca, Lemon ide po Belgijanca... Nado88, kad će taj tvoj mali Nijemac više? Ne mogu dočekat😁😊
Jutro cure! Kod mene ista stvar, crtica pocela svijetliti, mislim da cu poluditi.
Ja se jos nadam ali ne izgleda mi na dobro..cekam da se osusi test da promotrim jos dobro.
Jenn 😟 nadam se da nije tocno to sto govoris. Imas sliku i zadnji test prije toga da usporedimo. Drzim fige da je samo do testa i lose procjene.
Sortiraj odgovore
Najstariji