Curke, jedan utric mi je pa na pod, nisan ga tila stavit, uzela san drugi, sta mislite da ga bacim ili?? Nisan ni sama pametna
Mislim cist je pod u sobi, al opet stavljam ga vaginalno...
💞girl💞
Perla znas da ne znam jer kad sam ja to radila nije bila solucija mora. Samo su ki naglasili bez odnosa do iduce menge. Ostalo nisam ni pitala.
Skoljka super rezultat. Cestitam. A za ovo fresh ne znam kozda su mislili da ti je bolje odmah vratiti blastice nego ici u fet, po cemu zakljucuju ne znam. Ja se sa tim pojmom u mpo nisam susrela
Zvati ću ih u ponedjeljak i pitati. Meni nisu rekli to za odnose 🙄 danas mi je lh trakica skroz pozitivna, još sam mislila pokriti večeras. Možda bolje ne?
Ja sam isto radila hsg i takoder su mi zabranili odnose
💞girl💞
Skoljka super rezultat. Cestitam. A za ovo fresh ne znam kozda su mislili da ti je bolje odmah vratiti blastice nego ici u fet, po cemu zakljucuju ne znam. Ja se sa tim pojmom u mpo nisam susrela
Hvala , d rezultat je dobar, nadam se da do srijede ce ostati nesto... I ja sam tako ahvatila ali mi nije kasno kako su oni dosli do toga jer mi je beta uvijek bila ista0, 5.. Znaci ni pomaka... Zato sam mislila da je netko imao slicno
MakiST gle nisu loši prirodnjaci, unpazama izmedju stimuliranih ako ih nisi iskoristila. Nikad ne znas moglo bi bit uspjesnije jer je tijelo pod manjim opterecenjem. Nadam se da ipak ces docekat betu pozitivnu u pon.
Perla ja sam ih bila odmah tamo pitala i rekli su kao 7 dana da uopce ne preporucaju nikako, al da bi najbolje bilo strpiti se do iza menge. Mi smo se isto dvoumili pokriti ili ne, na kraju odustali jer su mi tu isto neke cure bile pisale da su im rekli da se suzdrze od odnosa posebno prvih par dana nakon.
ZaraZ ma baci ga di ćeš to koristiti jos ti samo fali neka upala. Nek je cisto, al koliko god je cistno nije sterilno.
Jutros sam zvala labos.. Od 12 oocita.. 11 zrelih, 9 se oplodilo, u pon da zovem da mi kazu kako se razvijaju, u srijedu transfer blastice
Odlićno!!!! Nadam se da ovaj bude dobitan!!!
Inaće i meni je uvijek sve savršeno i svi mi vele 100% ostajem trudna, a beta >0.5.
Balonka ja kad čujem sve savršeno ovaj je sigurno dobitan muka me uvati, ovaj put cu im odma reci bez takvih prognoza molim!
Slazem se sa ovim praznim obecanjima sve savrseno odmah ostajes trudna. Zamraci mi se kad cujem takva obecanja i proricanja buducnosti. Svaka od nas u postupku ima do 25% sanse da zatrudni kao i prirodno bez postupka prema tome ne znam čemu lazna obećanja. Misljenja sam da cak prije uspiju oni parovi koji imaju konkretan problem nego oni kod kojih je sve super, jer onda oni ne bi ni trebali biti u postupcima uspjelo bi im spontano.
Mala martina sretno sutra!
Lemon jel stigla M? Sto s ekupanja tice mislim da u moru mozes samo isto pazi da ne bi pokupila sad kakvu upalu pa mjenjaj kupaci cim izadjes iz mora. Mislim da zbog uutrica ne bi trebala biti nikakva zabrana, uzivaj i opusti se najbolji recept za uspijeh.
Nymeria nemoj se muciti sa testovima. Meni ne izgleda slabiji. Moras uzet u obzir da je test od jucer skroz suh a danasnji jos vlazan. Najbolje ti je sad ako zelis pratiti radi testove svak 2-3 dana onda se vidi tamnjenje ovako je tesko procjenjivati. Nemoj se uznemiravati i usporedjivat sa prijasnjim losim iskustvom. Druga stvar mozda si sinoc popila vise tekucine prije spavanja pa je u urinu manja koncentracija hcg. Pokusaj biti pozitivna, znam da je strah tu i pratit ce te stalno vjeruj mi al moras se nadat lijepom ishodu ovaj put.
Grizli nisam još dobila, jučer sam mislila bude jer krenuo je iscjedak ali ništa. Temp mi je pala danas ali nisam baš dobro ni puno spavala pa joj ne vjerujem skroz. Ima još cijeli dan pa se nadam da će doći da mogu sutra u lab jer utorak je opet neredno.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Grizli hvala ti,jooj toliko me uhvatila panika da mi je muka,nervoza želuca,imam osjecaj i da imam blagu temp...strašnoo koliko me strah!
Sortiraj odgovore
Najstariji