Grizli možda ćeš ti znati, jučer sam bila na histetoskopiji, napravili su mi i biopsiju endometrija, i zarezali malo, to je kao priprema za slj transfer.I sad sam zaboravila pitati mogu li u more sljedeći tjedan.
Perla mozes li mi reci gdje si bila na histeroskopiji i biopsiji i koliko je kostalo 😚
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Grizli možda ćeš ti znati, jučer sam bila na histetoskopiji, napravili su mi i biopsiju endometrija, i zarezali malo, to je kao priprema za slj transfer.I sad sam zaboravila pitati mogu li u more sljedeći tjedan.
Perla mozes li mi reci gdje si bila na histeroskopiji i biopsiji i koliko je kostalo 😚
Bila sam u Beta plus, 3000 kn. Bojala se ko vraga, a na kraju niš strašno. Uzela sam nešto za bolove neki plin ti daju da udišeš. Budan si a ništa ne osjetis. Svi su jaako ugodni pažljivi sve pohvale. Danas drugi dan isto ništa ne boli, ko da nisam ni bila.
Bila sam u Beta plus, 3000 kn. Bojala se ko vraga, a na kraju niš strašno. Uzela sam nešto za bolove neki plin ti daju da udišeš. Budan si a ništa ne osjetis. Svi su jaako ugodni pažljivi sve pohvale. Danas drugi dan isto ništa ne boli, ko da nisam ni bila.
I ja planiram ici da i to obavim jos i to je onda sve od mene,a i mislila sam na Betu plus,hvala ti 😘
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
školjka imala sam samo jednu blastica za fet i ta se nije primila. Sad sam radi endometrioze isla bez lijekova. Ja sam kod dr Ane. Mada to kod njih nije ni bitno. A ti? Kakvu terapiju si dobila nakon punkcije. Ja sam do sad imala utrogestan i estrofem, ali sad je dr rekla da bi promjenila terapiju. Da možda terapija ne odgovara.
I meni promjenila terapiju za stumulaciju, iata dr. .sad koristim utrice 3x2 i estr. 2x1
Jutros sam zvala labos.. Od 12 oocita.. 11 zrelih, 9 se oplodilo , u pon da zovem da mi kazu kako se razvijaju, u srijedu transfer blastice
Vi cure koje ste bolje upucene u mpo jel mi mozete objasniti sta znaci da ja bolje reagiram na fresh? Nakon prosle punkcije vracena mi je cc i beta 0,5, oba feta beta 0,5.. Nerazumijem po cemu su oni zakljucili da bolje reagiram na fresh
Perla znas da ne znam jer kad sam ja to radila nije bila solucija mora. Samo su ki naglasili bez odnosa do iduce menge. Ostalo nisam ni pitala.
Skoljka super rezultat. Cestitam. A za ovo fresh ne znam kozda su mislili da ti je bolje odmah vratiti blastice nego ici u fet, po cemu zakljucuju ne znam. Ja se sa tim pojmom u mpo nisam susrela
Bok imam pitanje da li se u POLIKLINICI SKVORC radi HSG? hvala
KRISTINA KALINSKI
Perla znas da ne znam jer kad sam ja to radila nije bila solucija mora. Samo su ki naglasili bez odnosa do iduce menge. Ostalo nisam ni pitala.
Skoljka super rezultat. Cestitam. A za ovo fresh ne znam kozda su mislili da ti je bolje odmah vratiti blastice nego ici u fet, po cemu zakljucuju ne znam. Ja se sa tim pojmom u mpo nisam susrela
Zvati ću ih u ponedjeljak i pitati. Meni nisu rekli to za odnose 🙄 danas mi je lh trakica skroz pozitivna, još sam mislila pokriti večeras. Možda bolje ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji