Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nika5555
    22. Lipanj 2019. 16:47

perla

Grizli možda ćeš ti znati, jučer sam bila na histetoskopiji, napravili su mi i biopsiju endometrija, i zarezali malo, to je kao priprema za slj transfer.I sad sam zaboravila pitati mogu li u more sljedeći tjedan.

Perla mozes li mi reci gdje si bila na histeroskopiji i biopsiji i koliko je kostalo 😚

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• perla
    22. Lipanj 2019. 16:53

Nika5555

perla

Grizli možda ćeš ti znati, jučer sam bila na histetoskopiji, napravili su mi i biopsiju endometrija, i zarezali malo, to je kao priprema za slj transfer.I sad sam zaboravila pitati mogu li u more sljedeći tjedan.

Perla mozes li mi reci gdje si bila na histeroskopiji i biopsiji i koliko je kostalo 😚

Bila sam u Beta plus, 3000 kn. Bojala se ko vraga, a na kraju niš strašno. Uzela sam nešto za bolove neki plin ti daju da udišeš. Budan si a ništa ne osjetis. Svi su jaako ugodni pažljivi sve pohvale. Danas drugi dan isto ništa ne boli, ko da nisam ni bila. 

• Nika5555
    22. Lipanj 2019. 17:02

perla

Nika5555

perla

Bila sam u Beta plus, 3000 kn. Bojala se ko vraga, a na kraju niš strašno. Uzela sam nešto za bolove neki plin ti daju da udišeš. Budan si a ništa ne osjetis. Svi su jaako ugodni pažljivi sve pohvale. Danas drugi dan isto ništa ne boli, ko da nisam ni bila.

I ja planiram ici da i to obavim jos i to je onda sve od mene,a i mislila sam na Betu plus,hvala ti 😘

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

skoljka
    22. Lipanj 2019. 17:16

Balonka

školjka imala sam samo jednu blastica za fet i ta se nije primila. Sad sam radi endometrioze isla bez lijekova. Ja sam kod dr Ane. Mada to kod njih nije ni bitno. A ti? Kakvu terapiju si dobila nakon punkcije. Ja sam do sad imala utrogestan i estrofem, ali sad je dr rekla da bi promjenila terapiju. Da možda terapija ne odgovara.

I meni promjenila terapiju za stumulaciju, iata dr. .sad koristim utrice 3x2 i estr. 2x1

skoljka
    22. Lipanj 2019. 17:27

Jutros sam zvala labos.. Od 12 oocita.. 11 zrelih, 9 se oplodilo , u pon da zovem da mi kazu kako se razvijaju, u srijedu transfer blastice

skoljka
    22. Lipanj 2019. 17:29

Vi cure koje ste bolje upucene u mpo jel mi mozete objasniti sta znaci da ja bolje reagiram na fresh? Nakon prosle punkcije vracena mi je cc i beta 0,5, oba feta beta 0,5.. Nerazumijem po cemu su oni zakljucili da bolje reagiram na fresh

Grizli
    22. Lipanj 2019. 18:19

Perla znas da ne znam jer kad sam ja to radila nije bila solucija mora. Samo su ki naglasili bez odnosa do iduce menge. Ostalo nisam ni pitala.
    Skoljka super rezultat. Cestitam. A za ovo fresh ne znam kozda su mislili da ti je bolje odmah vratiti blastice nego ici u fet, po cemu zakljucuju ne znam. Ja se sa tim pojmom u mpo nisam susrela

Kalinskica33
    22. Lipanj 2019. 18:20

Bok imam pitanje da li se u POLIKLINICI SKVORC radi HSG? hvala

KRISTINA KALINSKI

• Kengurica
    22. Lipanj 2019. 18:22

Kristina radi

• perla
    22. Lipanj 2019. 18:40

Grizli

Perla znas da ne znam jer kad sam ja to radila nije bila solucija mora. Samo su ki naglasili bez odnosa do iduce menge. Ostalo nisam ni pitala.
    Skoljka super rezultat. Cestitam. A za ovo fresh ne znam kozda su mislili da ti je bolje odmah vratiti blastice nego ici u fet, po cemu zakljucuju ne znam. Ja se sa tim pojmom u mpo nisam susrela

Zvati ću ih u ponedjeljak i pitati. Meni nisu rekli to za odnose 🙄 danas mi je lh trakica skroz pozitivna, još sam mislila pokriti večeras. Možda bolje ne? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.