Wau, a da, dosta embrija je to. E sad jedino sto znam da su zene s takvim slucajevima i imunologiju provjeravale, uvele intralipidnu infuziju. Onda transfer koji pokriva razlicite implantacijske prozore ( tipa trodnevni i petodnevni embrij transferiraju). Pricaj sa svojim dr i o tome ako vec nisi. A mozes poslati nalaze i u PFC u Ceskoj da ti svoju neku ekpertizu nalrave, al navodno se to placa 100eur.Kenguricehvala ti puno na tome.probat cemo i to.iako sam odlucila i do Zg otici u doktora po misljenje.jer iskreno dr u Pragu uvijek isto gov.a mene ni jedan nalaz nisu trazili osim papa i briseva.ostale nalaze sam sve na svoju ruku radila.sta sam vidila po netu i sta mi je moja dr dala.ja se ne predajem.a njih cu to upitati bas
Koji apsurd😂
Ja s tolikim blastica a bi trebala u Prag na PGD a ti ovdje… Kod kojeg doktora bi Isla u Zagreb?
Ja sam promijenila 3 bolnice a ispregledali me toliki doktori i nist pametno mi nisu rekli…
Kod dr Hauptmana.da vidi nalaze i ako je moguce da muz i kod njeg napravi mese/tese operaciju.jer nam je ne moguce sve da sami snosimo trosak.skup je ovo proces🙄🙄mislim puno love smo dali.nike mi zao love da znam da ce uspjeti.ako.me razumite.moze bit da nas i zato traze Pgd
Wau
Wau koliko sam cula dr iz PFC, dr. Lazarovska trazi puno siru obradu cak i ortopan zubi. Radoncic isto, kazu, gleda bas siroku sliku, od antitijela stitnjace do neke imunologije, a i ima biologa eksperta za spermu. Ja bih mozda i u PFC poslala nalaze i kod nas na konzultacije. Sretno!
Radoncic je mene samo trazio antitijela stitnjace i da ponovimo fsh i lh prije postupka, nista drugo..
Histeroskopiju sam sama trazila da napravim pa smo to obavili..
Eto ja sam najviše njemu Isla jer su svi govorili da se on obazirem na nalaze gleda povijest bolesti trazi siru obradu... . Iskreno moju hrpu papira nije ni gledao...letimično ju je pregledao...
Wau koliko sam cula dr iz PFC, dr. Lazarovska trazi puno siru obradu cak i ortopan zubi. Radoncic isto, kazu, gleda bas siroku sliku, od antitijela stitnjace do neke imunologije, a i ima biologa eksperta za spermu. Ja bih mozda i u PFC poslala nalaze i kod nas na konzultacije. Sretno!
Cula sam se s njom preko Ksenije.ona je koordinatorica u nje a isto je prije radila u Pronatala.isto nam je rekla da moramo PGD napravit.jet sumnja u kromosom vska
Wau
Marijaiva pa bas sranje.
Wau itekako razumijem, to je uzasno skupi i ja sam gledala da sto vise toga obavim preko HZZO. Ne znam ni da li bi si mogli jos jedan pokusaj privatno priustiti. Nama su ostala jos 2 stimulirana i jedan prirodno preko HZZO pa sam se oslanjala na to da imam opcije.
Marijaiva pa bas sranje.
Wauitekako razumijem, to je uzasno skupi i ja sam gledala da sto vise toga obavim preko HZZO. Ne znam ni da li bi si mogli jos jedan pokusaj privatno priustiti. Nama su ostala jos 2 stimulirana i jedan prirodno preko HZZO pa sam se .5puta smo gore isli plus muzeva operacija.sve to kosta.iz kredita u kredit a nikako preko HZZO.mislim davlu i lova samo da ja dobijem svoje dite.zato bi ovdje i probala bar neato.vidjet cemo sta on jos u Zg kaze.nadam se da ce uspjeh biti.a ako ne onda probat preko HZZO nesto izvuc
Wau
Marijaiva pa bas sranje.
Wauitekako razumijem, to je uzasno skupi i ja sam gledala da sto vise toga obavim preko HZZO. Ne znam ni da li bi si mogli jos jedan pokusaj privatno priustiti. Nama su ostala jos 2 stimulirana i jedan prirodno preko HZZO pa sam se oslanjala na to da imam opcije.
Zato bi i probali preko HZZO.svd to kosta al nema veze nek ja dobijem svoju bebu lako cu ja za lovu i ostalo.vidjet cemo oce mu moc napravit i ovdhe operaciju.sad j esve do njih.a Prag stavljam malo sa strane dok ne skupim i tu lovu za Pgd ili da mi odobri HZZO.jer iskreno 2000eura nije mala stvar
Wau
Sami da javim da sam i danas napravila test i nema crtice, a 10dnt. Ništa od moje bebice 😢
Sami da javim da sam i danas napravila test i nema crtice, a 10dnt. Ništa od moje bebice 😢
Nemoj odmah gubiti nadu..moguce da ti beta kaze drugacije.kad vadis betu?🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Zao mi je 😞 drži se. Znam kako je teško ali mora se dalje.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji