Jenn vidi se bas lijepo, a fakat je rano. Mislim da ce to biti dobro. Sretno dalje!
Hvala cure na ohrabrenju 😘
Thinkpink drzimo fige za ponedjeljak 🤞🤞🍀🤞🍀 koliko ce biti tada?
Thinkpinkdrzimo fige za ponedjeljak 🤞🤞🍀🤞🍀 koliko ce biti tada?
Kada ces na vađenje bete?
Teško mi je za izračunat jer je bio FET, a gin.je kontrolirao sa th.kad ce biti ovulacija jer je čekao trenutak kad ce mi se endometrij zadebljat (s obzirom da je to kod mene najveci problem) i uciniti trasfer, a u ponedjeljak je prvi UZV.
Beta tek 28.6. Ma samo da test nesto pokaze, lako cu onda izdrzati do bete.
Onda cekamo lijepe vijesti od tebe u ponedjeljak 👍
Dobar dan drage žene, nova sam ovdje i imam jedno kratko pitanje pa ako je neka voljena odgovoriti.... Imala sam HSSG 21.5 i ovaj mjesec mi menstruacija kasni 3 dana.. Da li neka radila propuhivanje jajovoda i da vam je menstruacija došla kad treba? Hvala
Nikita i ja sam tako čitala i bas sam pazila da jedem to srce ananasa iako mi nije bas po guštu, al moguće da je grizli u pravu i da smeta za želudac osobama koje inače imaju zeludcanih problema !
Dobar dan drage žene, nova sam ovdje i imam jedno kratko pitanje pa ako je neka voljena odgovoriti…. Imala sam HSSG 21.5 i ovaj mjesec mi menstruacija kasni 3 dana.. Da li neka radila propuhivanje jajovoda i da vam je menstruacija došla kad treba? Hvala
Ja sam radila prohodnost jajovoda i došla mi sljedeća m kako treba.. mada sam čitala n netu, da je dosta žena nakon tog zatrudnilo 🤗🤞
Jenn i ja vidim crticu!! 🤗😘🤞🤩🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji