Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    15. Lipanj 2019. 13:16

Jenn vidi se bas lijepo, a fakat je rano. Mislim da ce to biti dobro. Sretno dalje!

• Jenn
    15. Lipanj 2019. 13:18

Hvala cure na ohrabrenju 😘
    Thinkpink drzimo fige za ponedjeljak 🤞🤞🍀🤞🍀 koliko ce biti tada?

• thinkpink1
    15. Lipanj 2019. 13:27

Jenn

Thinkpinkdrzimo fige za ponedjeljak 🤞🤞🍀🤞🍀 koliko ce biti tada?

Kada ces na vađenje bete?
    Teško mi je za izračunat jer je bio FET, a gin.je kontrolirao sa th.kad ce biti ovulacija jer je čekao trenutak kad ce mi se endometrij zadebljat (s obzirom da je to kod mene najveci problem) i uciniti trasfer, a u ponedjeljak je prvi UZV. 

• Jenn
    15. Lipanj 2019. 13:42

Beta tek 28.6. Ma samo da test nesto pokaze, lako cu onda izdrzati do bete.
    Onda cekamo lijepe vijesti od tebe u ponedjeljak 👍

• Jenn
    15. Lipanj 2019. 17:07

• Jenn
    15. Lipanj 2019. 17:07

Nije mi vrag dao mira, ovo je od maloprije 😮😬

• Kengurica
    15. Lipanj 2019. 17:30

Trudna si. Drzim ogromne fige da nstavi rasti ta beta.

mirjana32
    15. Lipanj 2019. 17:35

Dobar dan drage žene, nova sam ovdje i imam jedno kratko pitanje pa ako je neka voljena odgovoriti.... Imala sam HSSG 21.5 i ovaj mjesec mi  menstruacija kasni 3 dana.. Da li neka radila propuhivanje jajovoda i da vam je menstruacija došla kad treba? Hvala

15. Lipanj 2019. 18:39

Nikita i ja sam tako čitala i bas sam pazila da jedem to srce ananasa iako mi nije bas po guštu, al moguće da je grizli u pravu i da smeta za želudac osobama koje inače imaju zeludcanih problema ! 

Boa35
    15. Lipanj 2019. 19:57

mirjana32

Dobar dan drage žene, nova sam ovdje i imam jedno kratko pitanje pa ako je neka voljena odgovoriti…. Imala sam HSSG 21.5 i ovaj mjesec mi menstruacija kasni 3 dana.. Da li neka radila propuhivanje jajovoda i da vam je menstruacija došla kad treba? Hvala

Ja sam radila prohodnost jajovoda i došla mi sljedeća m kako treba.. mada sam čitala n netu, da je dosta žena nakon tog zatrudnilo 🤗🤞
    Jenn i ja vidim crticu!! 🤗😘🤞🤩🤩 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.