Dam ali nije za cestitanje jer je nestala i ne zelim se veseliti prije reda. I dok sam nosala test po stanu i trazila najbolje svjetlo za uslikati ispao mi je pa zanemarite ovo sto se skupilo po njemu 😂😂😂😂 da ne bi bilo da sam puna prasine, to se prostim okom ne vidi uopce, jako je sitno, skuzila sam tek kad sam uslikala 😂
Jen ja je vidim 😍
Držim ti fige da se podeblja 🤞🤞🤞
Koji ti je dan danas?
thinkpink1 hvala ti još jednom. Danas nabavila kutiju Decapeptyla i Elonvu i ispalo me 320 kn jeftinije nego u našoj ljekarni 👍
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Jenn po meni je to plus a ne sjena. Lijepo se vidi. Haahha za prasinu, dobro da si rekla da je pala inace bi mislila da piskis prasinu 🤣. Gle meni testovi od 5 i 6 dnt se vise ni ne vidi plusic sad ih isla gledat, jos ih cuvam a ne znam zasto 😂. Bitno je sto se pokaze u prvih 5 minuta, max 10 min. Probaj ti sutra opet pa usporedi slike.
Thinkpink vit A je dobro recimo uzet 3 mj prije postupka tih mjesec dana ga uzimat. Nikako pred postupak jer slažem se moze imat negativan ucinak na plod ako se pretjera.
Ajme necu ih ici vise gledati 😂 izmjesali su mi se ali ispod jednog pod svjetlom moba se definitivno vidi prava crta. Sutra ponavljam i nadam se najboljem.
Da nastavim svakako piti vit D i omegu 3?
Jen sjena sjenila je sjena!!!!!!! Samo nek sad fino tamni i to je to, bravooo čestitam !!! Koji vam je ovo postupak? Koja dijagnoza ?
Ovo nam je treci, prvi stimulirani, dobili 5js, 3 se oplodilo, jednu vratili treci dan, druge dvije nisu izdrzale do 5. dana. Drugi prirodni bez js i ovaj prirodni. Mm ima astenozoospermiju, kod mene godine.
Maki lijepo se provedite! Jel sutra skup piskimo? 😬
Belaaa ja sam pila po litru cikle svaki dan i endo mi se debljao otprilike milimetar svaka dva dana, ja bih ti preporucila cak i vise od litre dnevno da se endo uspije zadebljati do transfera. Sretno!
Jenn crtica se vidi i ja bi se vec pomalo usudila čestitati 😊 bravo, bravo sad samo fino nek tamni !!!!
Jen ja je vidim 😍
Držim ti fige da se podeblja 🤞🤞🤞
Koji ti je dan danas?
thinkpink1hvala ti još jednom. Danas nabavila kutiju Decapeptyla i Elonvu i ispalo me 320 kn jeftinije nego u našoj ljekarni 👍
Jenn to je to 🤞🤞🤞🍀🍀🍀
Lilypie super! Nabere se... Mislim da imam negdje i cjenik te ljekarne, pa ne znam dal ga smijem staviti kad ga nađem ako nije protiv pravila grupe.🤔
Thinkpink kako si ti? Jel imas jos krvarenje? 🤞🏼 Da sve bude dobro 👼🏼🥰
Hvala na brizi. Evo javljam da se smiruje, i nije više svježa krv već samo smeđa oksidirana, i najviše ide kad idem mokrit. To vjerojatno izlazi visak iz hematoma, dio koji se ne moze resorbirati, makar sam do daljnjega na udarnoj dozi Duphastona 3x2, pp Magnezij+Normagel 2mg. Nadam se da mi je mrvica dobro i da ce sve biti ok na UZV u ponedjeljak.
🙏💕🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji