Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    15. Lipanj 2019. 06:51

Simba onda svakako nije do icsi postupka nego je u pitanju jajna stanica. Iako kako god to tebi lose zvuci ono dobar rezultat. Tj to je neki prosjek za uspjesnost postupka. Kod nas isto nisu radili icsi isto 8js, 6 se oplodilo i 3 blastice na kraju bile, ali su sve bile savraene po rijecima biologice. Booster daju ovisno o politici klinike odrede injekcije hcg kao potporu zutom tijelu.
    Jos nisam rekla za pretrage dobro je napraviti ogtt i inzulinsku rezistenciju. 
    Bella pije se cisto bez vode najbolje. Slazek se svijeza cikla je super i bolji izbor ako ju jedes svaki dan i stalno, al tesko ces dobiti tu kolicinu cikle kao kroz taj sok. Nada ne jede se unutrasnjost ananasa, nego onaj socni zuti dio, ta unutrasnjost je vecim dijelom celuloza i plutasto stanicje pa ljudi mogu imati problema sa zelucem ako tog pojedu previse. To ti je isto kao da od grozdja pojedes peteljku. Treba paziti da nije zelen ili prezrel. I ne sekiraj se Bella mozda su bas prirodi ti koju tebi trebaju ako u stimulaciji si dobila 1 onda mozda sad bude ova uspjesna i kvalitetna. 

• Blacky89
    15. Lipanj 2019. 07:42

Jenn cekamo tvoju sjenu 😉
    MakiST jel ima kod tebe kakvih promjena? 
    Ninna sad treba cekat nalaze ha? 🙉 🤞
    Cure, ja mislim da sam se malo nahladila (klima), osjećam da me malo boli mjehur. Samo boli, ne moram ni na wc nit peče kad mokrim. S uvinim čajem sam odmah startala, al jel ima jos nesto? Jbmt sad kad cu morat urinokulturu radit sad je on mene našao zajeb... iako mi se čini da je danas vec bolje.

• Mala_martina1990
    15. Lipanj 2019. 09:26

Pozdrav cure! Evo da se i ja malo javim,citam vas cijelo vrijeme,čestitam svim curama s pozitivnim betama,i lijepim plusevima.Bas mi je drago da se napokon krenulo nesto lijepo dešavati! Ja sam bila jucer na pregledu nakon druge neuspjele inseminacije i evo krečemo s našim prvim IVF-om... Dobila sam injekcije Ovaleap pen da se pikam jednom na dan a koji je lijek unutra pooojma nemam,nisu mi rekli nit mi napisali,i neke Vaginalete koje se rade samo na VV u njihovoj ljekarni,i njih moram stavljati zadnji dan menge pa sve do punkcije...uh...sve mi je ovo novo,sad me malo panika hvata! 😮😮😮

15. Lipanj 2019. 09:35

Grizli zamisli, a meni su rekli da je taj unutarji dio i najbitniji, ne volim ga al sam ga jela upravo iz tog razloga! Dobro da si mi rekla, bas cu sad pokušati to iscitati !

Simba 1989
    15. Lipanj 2019. 10:10

Grizli

Simbaonda svakako nije do icsi postupka nego je u pitanju jajna stanica. Iako kako god to tebi lose zvuci ono dobar rezultat. Tj to je neki prosjek za uspjesnost postupka. Kod nas isto nisu radili icsi isto 8js, 6 se oplodilo i 3 blastice na kraju bile, ali su sve bile savraene po rijecima biologice. Booster daju ovisno o politici klinike odrede injekcije hcg kao potporu zutom tijelu.
    Jos nisam rekla za pretrage dobro je napraviti ogtt i inzulinsku rezistenciju.
    Bellapije se cisto bez vode najbolje. Slazek se svijeza cikla je super i bolji izbor ako ju jedes svaki dan i stalno, al tesko ces dobiti tu kolicinu cikle kao kroz taj sok.Nadane jede se unutrasnjost ananasa, nego onaj socni zuti dio, ta unutrasnjost je vecim dijelom celuloza i plutasto stanicje pa ljudi mogu imati problema sa zelucem ako tog pojedu previse. To ti je isto kao da od grozdja pojedes peteljku. Treba paziti da nije zelen ili prezrel. I ne sekiraj se Bella mozda su bas prirodi ti koju tebi trebaju ako u stimulaciji si dobila 1 onda mozda sad bude ova uspjesna i kvalitetna.

Znači da i ja moram poraditi na sebi, tj kvaliteti jajnih stanica???? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Grizli
    15. Lipanj 2019. 10:20

Nada mislim da su ti krivo rekli. Da taj dio je mozda bogatiji bromelinom kao i kora ananasa, al to se ne jede. To je dobro recimo samljeti pa koristiti kao piling za kozu ili na za mazat bradavice, al ne za jesti jer je to tesko probavljivo nasem zelucu.
    Simba pa da najbolje bi bilo da poradis na svojim js, to sto su oni utvrdili da si ti kao ok, ne mora znaciti da je kvaliteta js dobra. Probaj izvaditi vit D, folnu i b12 pa vidi ako ti stigod od toga fali. Unositi omega 3, q10, vit a, d, e, c, b kompleks... Ili jednostavno katicnu mlijec da nabildas js za postupak s time da moras znat da tome svemu treba 3 mj da bi imalo utjecaja jer toliko treba js da se razvije i bude sposobna za oplodnju 

• Jenn
    15. Lipanj 2019. 10:47

Jutro! Opet sam vidjela sjenu sjeninu, cak sam je uspjela i uslikati ali je nestala i pod lampicom se nista ne vidi. Potpuno je bijela odnosno prozirna tako da mislim da je to evaporacijska. Simptoma i dalje nemam. Mirise mi na ‘vise srece drugi put’..

• thinkpink1
    15. Lipanj 2019. 10:49

Grizli

Simba pa da najbolje bi bilo da poradis na svojim js, to sto su oni utvrdili da si ti kao ok, ne mora znaciti da je kvaliteta js dobra. Probaj izvaditi vit D, folnu i b12 pa vidi ako ti stigod od toga fali. Unositi omega 3, q10, vit a, d, e, c, b kompleks… Ili jednostavno katicnu mlijec da nabildas js za postupak s time da moras znat da tome svemu treba 3 mj da bi imalo utjecaja jer toliko treba js da se razvije i bude sposobna za oplodnju

Slazem se u potpunosti s tobom, ja sam isto sve to pila u udarnim dozama, samo bez tog vitamina A (jer u slucaju da dode do trudnoce moze imati negativne posljedice), ali sam uzimala i Inositol i ubiqinol

• Kengurica
    15. Lipanj 2019. 10:54

Jenn das tu sliku?

• thinkpink1
    15. Lipanj 2019. 10:56

Jenn

Jutro! Opet sam vidjela sjenu sjeninu, cak sam je uspjela i uslikati ali je nestala i pod lampicom se nista ne vidi. Potpuno je bijela odnosno prozirna tako da mislim da je to evaporacijska. Simptoma i dalje nemam. Mirise mi na ‘vise srece drugi put’..

Nema predaje nit tog tvog mirisanja za drugi put. Ja sam svojom betom od 851 vađenom nakon 14 dana, nisam imala apsolutno nikakav simptom. Zato glavu gore!🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.