Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Lipanj 2019. 20:08

Jen sjena sjenila je sjena!!!!!!! Samo nek sad fino tamni i to je to, bravooo čestitam !!! Koji vam je ovo postupak? Koja dijagnoza ? 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    14. Lipanj 2019. 20:10

I onda dodjem sestri srica divna i draga i sve joj ispricam i kazem ja nisam za fet on sve krivo svatija nisam mu udpila niti objasnit itd sve joj recem i onda ona  zvala moju i da dodjem u ponediljak da cemo se mi dvi dogivorit sestra mi da mizda kako sam krivo rekla za ciklus jos mu rano da rastu da ce malo se oduzit al da ce bar bit valjda jedan tako sam se istresirala !!! POMAGAJTE ??? strah me da nista od priridnog i da nece rast uzela sam ciklu za endiometrij dali je vi pijete tako cistu il slavite sa vodom ??  

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

14. Lipanj 2019. 20:11

evo ovu sam uzela

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

14. Lipanj 2019. 20:39

Bela najbolje bi bilo ako imaš bas domaću ciklu, na salatu ili u smoothi i samo udri po tome i obavezno uz to svježi ananas jesti, posebno ono srce tvrdo iznutra! 

• Kengurica
    14. Lipanj 2019. 20:50

Ma Bela bez sikiranja. U prirodnom jos sve stignes. Ne sikiraj se zbog nadrkanovica. U ponedjeljak ce sve super biti.

14. Lipanj 2019. 20:52

Nada88 hvala sad sam uzela ovu popit cu je Anasa uzmem jedem, samo da bude ok i da mi uspije ovaj prirodni posupak na moj amh nadam  se bar jedna  , iako ni u stimuliranom nisam imala nego jednu ☹

14. Lipanj 2019. 21:22

Kengurica hvala na potopri i razumjevanju da nadam se da hocee🙂💪

• Babylove
    14. Lipanj 2019. 21:45

Simba

Curee dajte nam prijedlog😇

Kod mene se ispostavio vitamin D koma pa eto probajte to. Jer isto kao sve okej samo los spermio,  puno stanica... dobro se i oplode ali do blastica puno otpadne i ne primi se..drugo nisam nista osim sto sam ponavljala prolaktin i tsh sto je u redu...

• Balonka
    14. Lipanj 2019. 22:08

Jenn

Balonkajel uzimas kakve dodatke? Ja u prvom prirodnom nisam imala js, odmah poslje sam pocela piti omegu3, vitamin d i zeleni caj. Dobili js koja se razvila u embrij ocjenjen odlicnim. Mozda je slucajno a mozda je i pomoglo 👍

Uzimam d vitami , omegu i folate, a u utorak idem još na biorezonancu. Imate možda uskustva s biorezonancom?

• Nonina
    15. Lipanj 2019. 06:35

Balonka

Jenn

Balonkajel uzimas kakve dodatke? Ja u prvom prirodnom nisam imala js, odmah poslje sam pocela piti omegu3, vitamin d i zeleni caj. Dobili js koja se razvila u embrij ocjenjen odlicnim. Mozda je slucajno a mozda je i pomoglo 👍

Uzimam d vitami , omegu i folate, a u utorak idem još na biorezonancu. Imate možda uskustva s biorezonancom?

Ja sam bila prije zadnjih postupaka. Meni nije bilo bas koristi osim nesto gubitka kg.  Poslije biorezonance rezultat 0 js. Ali sam isto cula od drugih dobre rezultate. Meni valjda nije odgovaralo. Poseban slucaj sam valjda

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.