Simba koliko stanica si dobila na punkciji i koliko ih je oplodjeno. Moguce da je partnerov spremio bio bolji ovaj put pa su pustili bez icsi. Tako su nama zadnji put. Ako se niti jedna tvoj js nije oplodila a imala si ih puno ili jednu pa su riskirali bez icsi onda mozda mozes i dizat frku oko toga ako ne nema ti smisla jer ivf bez icsi je inace puno kvalitetnija selekcija s obzirom da oni centufigiraju uzorak prije nego dopuste ivf bet icsi. Mozes pitat taj spermiogram od muza od zadnje punkcije ja sam uvijek rekla da mi treba za urologa pa nam dali inace su skrti.
Vaki meni se imuno pretrage cine najsmislenije, a kod zena sa spontanima i trombofilija. Kariogram pa i nije bas ako dodje los da nemas sto moze se dobiti naknada troskova za negdje van, a u najgorem slucaju da bas nista ne ide pomiris se s time ne lupas glavim u zid, trpas sebe lijekovima i hormonima, posvetis svoje godine nečemu/nekome drugome. S takvim stavom sam ja isla na kariogram jrr ne volim zivit u nepoznanici.
Jenn jaaaooo pa tebi je 7dnt 3-dnevnog. Pa i meni je 10 dana nakon ovulacije bila sjenina sjena vidljiva pod xyz nagibom. Daj sliku. Radila sam ga bila oko 12h nije bio prvi jutarni.
Imala sam 11 oocita, 8 ih bilo zrelo, 6 se oplodilo ali 1 odmah propala, na 3.dan bilo ih 5 i na 5.dan bile 2 blastice.. Sjećam se kroz maglu da bilo rečeno na transferu da nisu bile baš neke kvalitete.. Na kraju ostala jedna odlična druga vrlo dobra i beta ipak 0..ali čisto jel mogu tražiti nešto kao da zavaram tijelo??? Zašto neke žene dobiju i par dana nakon transfera potporu u obliku injekcije??? Što još da tražim, pitam????
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Jenn bez blica bolje se onda vide te sjenine sjene. Ne znam vise koj pametni savjet dat za slikanje jer ipak sam na antitalent za slikanje rekla bi Kengurica! 😂 Pogledaj dal se crtica vidi kad test stavis na lampicu nekakvu ja sam na lampicu od mobitela. Upalis je i stavis test gore. Meni kod evaporacijske se nista nije vidilo a kod testne se vidila sjena i dalje. 🤞
Vidi se crta ispod lampe 😮😮😮🤭 i to lijepo se vidi!
Jenn - kad ne dođe do trudnoće onda nema ni sjenine sjene. 🧐😁 Tako da kod tebe očito ima nečeg...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Grizli - zato sam se ja naručila kod Rafončića, on je branio rad upravo na imunologiji. Baš ću ga ispitati sve živo pa da vidimo što će reči. U svakom slučaju, hvala!
🤞❤️🙏
Grizli - zato sam se ja naručila kod Rafončića, on je branio rad upravo na imunologiji. Baš ću ga ispitati sve živo pa da vidimo što će reči. U svakom slučaju, hvala!
Pliz javi kaj kaže i koje pretrage će ti preporučiti.
Sretno! 🤞
Hoću, naravno! Hvala
🤞❤️🙏
Vaki u slucaju da bude povecana razina Killer Cells doktor u DE je kao opciju naveo davanje infuzije - Intralipid Infusion koja bi se davala prije transfera i u odredjenim intervalima nakon transfera. Killer Cells su imunoloski problem i moze se lijeciti infuzijom. Kako se to sve kaze na nasem ne znam jer sam sve ove termine iz MPO voda prvo naucila na njemackon. Tek sam od vas tu na forumu pohvatala kako se sta kaze kod nas. U neka bezbriznija vremena ovi termini mi nisu trebali na materinjem jeziku. Ali nadam se da sam ti pomogla. Sva sreca, meni nalaz nije pokazao povecanu razinu tako da detaljnije ne znam.
Jenn ti kazem ja da je to to. Nadam se da ces sutra lijepse viditi, a testova imas dovoljno da do rijecke bete pisas svaki dan jednoga! 😊 Zelim ti srecu ujutro!
Vaki odlicno da ides bas kod nekoga tko je specijalist u imonologiji i utjecaju na plodnost. Sretno i da nadjete rijesenje ne samo odgovore.
Cure drage evo ja jutros na uzv bila pa guzva pa im se pokvarija ultrazvuk pa nas slali na drugi kat , pa nije bila moja pa minja je drugi pa bija cili zivcen a kupusa , uglavnok pogleda on mene i kaze ima ih ali mali su ni sta ni koliko ali 9 mi dan ciklusa ali ustvari nije ja sam procurila u cetrvrtak ali malo smedje i stalo tek u petak vecer probilo zapravo tako da meni tek prvi dan spada subota znaci danas mi tek 7 dan ciklusa ali ja sam zbunjena bila i sestri za protokol rekla da mi cetvrtak prvi dan ! A onda on kaze vratite se doli doli ce nam ispisat nalaze i rec sta dalje i tako dole opet dok smo se sve izredale i dodje on meni i kaze pa vi nemate lijekova ja kazem da u prirodnom smo aha kaze on meni ti si za fet ja ga gledam da cu mu rec ne on spominje nesto neki lijek debocitin tako nesto ja jos zbunjena i gledam ga i pokusavam mu rec ne njemu se zuri narucija me u ponediljak i aj slijedeca endiomerrij mi 4 ja ga pitam jel tribam estofem on da nista on ne moze bez mojee ma poludila saamm.....
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji