Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    14. Lipanj 2019. 17:41

thinkpink1

Simba

Curee dajte nam prijedlog😇

Ako je problem njegov spermiogram, ja bi ga obavezno ponovila, bris uretre na aerobe, anaerobe, mycoplasmu, ureaplasmu i chlamidiu, ejakulat bakterioloski, urinokultura, UZV testisa?
    Kariogram i HLA tipizacija oba supružnika? Ovisno koji je ovo pokusaj…ne znam nakon koliko puta šalju🤔
    A to sto su radili IVF umjesto ICSI, traziti ih ako mogu ponistiti postupak jer nije nimalo adekvatan i primjeren za vas?

Evo sve je on to već radio osim hla tipizaciju.. Misliš da se to smije poništiti??? Ovo nam je bio 3.stimulirani.. Zanima me koje pretrage mogu još kod sebe tražiti?????? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• thinkpink1
    14. Lipanj 2019. 17:47

nymeria

Šta je to HLA tipizacija?

HLA tipizacija pokazuje ako postoji nekakava inkopatibilnost između supružnika.

• thinkpink1
    14. Lipanj 2019. 17:50

Simba

thinkpink1

Simba

Evo sve je on to već radio osim hla tipizaciju.. Misliš da se to smije poništiti??? Ovo nam je bio 3.stimulirani.. Zanima me koje pretrage mogu još kod sebe tražiti??????

Šta te košta pitat. Papir trpi sve. Znam da su jednoj curki u petrovoj poklonili jedan stimulirani IVF postupak. Mislim da je bila necija špaga...ne sjećam se kod kojeg doktora se vodila...

• Balonka
    14. Lipanj 2019. 18:15

Hvala cure! Sljedeći petak idem na prvi uzv, nadam se jajčeku! 😂

• Balonka
    14. Lipanj 2019. 18:20

Moj mužić je radio kariogram i ima jednu dislokaciju (mogući Down sindrom)! 😔 Ali su nam neslužbeno rekli da je veća vjerojatnost da dođe do kromosonske greške kasnije kod djeljenja nego s njehove strane. Na kraju smo odlućili da idemo dalje i nadamo se najboljem.. Odustali smo i od razgovora s geneticarom jer nam spasa nema kod nas. 

• Jenn
    14. Lipanj 2019. 18:27

Ja sam definitivno prolupala 😂 ja gledala test od jutros i pod određenim kutom kad sam zazmirila na jedno oko mi se ucinilo da nesto vidim pa sam popisala sada jos jedan test. I sad mi se cini da vidim sjenu sjeninu, isto naravno pod određenim kutom 😂😂😂😂 
    Jel tako da umisljam i da se 7dnt trodnevne mrve ne moze nista vidjeti?! Pogotovo posljepodne.

• Jenn
    14. Lipanj 2019. 18:30

Balonka jel uzimas kakve dodatke? Ja u prvom prirodnom nisam imala js, odmah poslje sam pocela piti omegu3, vitamin d i zeleni caj. Dobili js koja se razvila u embrij ocjenjen odlicnim. Mozda je slucajno a mozda je i pomoglo 👍

Grizli
    14. Lipanj 2019. 18:39

Simba koliko stanica si dobila na punkciji i koliko ih je oplodjeno. Moguce da je partnerov spremio bio bolji ovaj put pa su pustili bez icsi. Tako su nama zadnji put. Ako se niti jedna tvoj js nije oplodila a imala si ih puno ili jednu pa su riskirali bez icsi onda mozda mozes i dizat frku oko toga ako ne nema ti smisla jer ivf bez icsi je inace puno kvalitetnija selekcija s obzirom da oni centufigiraju uzorak prije nego dopuste ivf bet icsi. Mozes pitat taj spermiogram od muza od zadnje punkcije ja sam uvijek rekla da mi treba za urologa pa nam dali inace su skrti.
    Vaki meni se imuno pretrage cine najsmislenije, a kod zena sa spontanima i trombofilija. Kariogram pa i nije bas ako dodje los da nemas sto moze se dobiti naknada troskova za negdje van, a u najgorem slucaju da bas nista ne ide pomiris se s time ne lupas glavim u zid, trpas sebe lijekovima i hormonima, posvetis svoje godine nečemu/nekome drugome. S takvim stavom sam ja isla na kariogram jrr ne volim zivit u nepoznanici.
    Jenn jaaaooo pa tebi je 7dnt 3-dnevnog. Pa i meni je 10 dana nakon ovulacije bila sjenina sjena vidljiva pod xyz nagibom. Daj sliku. Radila sam ga bila oko 12h nije bio prvi jutarni. 

• Jenn
    14. Lipanj 2019. 18:44

Kak da uslikam sjenu sjeninu 😂😂😂😂 probala, ne ide 😬😬😬

Grizli
    14. Lipanj 2019. 18:47

Jenn bez blica bolje se onda vide te sjenine sjene. Ne znam vise koj pametni savjet dat za slikanje jer ipak sam na antitalent za slikanje rekla bi Kengurica! 😂 Pogledaj dal se crtica vidi kad test stavis na lampicu nekakvu ja sam na lampicu od mobitela. Upalis je i stavis test gore. Meni kod evaporacijske se nista nije vidilo a kod testne se vidila sjena i dalje. 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.