Jenn zao mi je da jos nema plusica! Al mozda je zbilja rano posebno na tvoje simptome. I ne zamaraj se sa Lindom svugdje postavlja pitanaj i onda se trudis objasniti a ona laprda i nece slusat nego ponavlja pitanja ima je na puno tema. Ocito neki trol ja bi rekla.
Makist zao mi je da je minsu, al jos je isto mozda rana. Za plesati mislim da mozes ti plesat onako laganije, a ne sad bas neki break dance, skakanje i onako nesto zestoko. Bar ja ne bi to radila, a sve ostalo zasto ne malo aktivnosti ne skodi.
Lilypie ne znam za ostale lijekove al meni je Elonva bila zakon i savrseno pogodjena stimulacija. Lijepe js zrele i sasvim pristojan broj js s obzirom na los startni broj antralaca. Tako da drzim fige skroz na skroz.
Ninna drago mi je da je utero dobro prosao, nadam se da ipak nije bilo previse bolno. Sretno iscekivanje i da sad ovo psve skupa pomogne i naravno da nalaz bude dobar. Ja zadnji put kad sam na sistematskom od firme vadila glukozu bila mi bas onako niska i uvijek sam imala nisku glukozu tako da me bas iznenadilo sad povisena vrijednost. Tako da uz gubitak kila jos moram i na dijetu.
U kojoj ono ljekarni da nabavim lijekove, Zagreb? I razlikuju li se cijene puno u drugim?
LJEKARNE FILIPOVIĆ,
Zagorska 42, 10000 Zagreb
01 3692100
Gotovo bez marže. I za gotovinu daju 10% popusta.
Uglavnom jako dobro opskrbljeni, imaju svega na lageru.
Hvala draga
No frks😘
Prije nego ak krenes k njima, samo ih zvrcni da ti ostave na stranu da netko ne bude brži pa da ne dolazis popodne i ne seces bezveze. Jer im lijekovi dolaze 2xdnevno. Makar kazem, imaju jako dobru zalihu svega i svacega...
Pozdrav! Samo da ja javim da je jučer došla menga i krećemo u prirodni ciklus!
Dr mi je radila biopsiju endometrija. Što se može isčitati iz tog nalaza? Bila sam tolko uzbuđena zbog prirodnog ciklusa da sam zaboravila pitati.. 🙄
Balonka meni su radili biopsiju da vide razinu Natural Killer Cells. Ne znam kako bi ti prevela. Svaka od nas ima Killer Cells, ali postoji normalna i povisena razina. To su stanice koje napadaju i unistavaju embrij odnosno brane organizam od "nametnika".
Puno srece ti zelim u prirodnjaku i da bude to taj 🤞
Cure evo i mene.. I treba mi vaša pomoć,nemojte mi se smijati 😁
Osjećala sam da su mi pretrage i općenito sve informacije bile turbo škrte, te sam tražila konzultacije sa svojom doktoricom i biologicom da vidim mogu li nešto još napraviti, promijeniti itd.. Termin sam dobila za srijedu a ja blokada u glavi.. Znači kod mene navodno sve u redu, suprug ima oligoasthenoteratozoospermija i troši konstantno terapiju, oplodi se lijepo ali ili se ne primi ili ne završi dobro... Što ih još mogu tražiti od pretraga, što da ih pitam.. U na zadnjem otpusnom vidim da nije bio icsi 😲😲😲
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Kika - to me baš zanima, ako recimo imaš povećan broj tih stanica onda samo dobiješ decortin ili?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Simba - ja baš imam u pon. konzultacije i ne znam ni sama što da tražim. Imunološke pretrage mi se čine razumnim, ali ne znam daju li išta osim decortina u slučaju loših nalaza. Za kariogram govore da bolje da ne znaš jer u slučaju lošeg nalaza ne možeš ništa. Još je tu trombofilija pa to ne bi bilo loše... Sad ja laprdam, nek se jave cure koje znaju bolje.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Curee dajte nam prijedlog😇
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Curee dajte nam prijedlog😇
Ako je problem njegov spermiogram, ja bi ga obavezno ponovila, bris uretre na aerobe, anaerobe, mycoplasmu, ureaplasmu i chlamidiu, ejakulat bakterioloski, urinokultura, UZV testisa?
Kariogram i HLA tipizacija oba supružnika? Ovisno koji je ovo pokusaj...ne znam nakon koliko puta šalju🤔
A to sto su radili IVF umjesto ICSI, traziti ih ako mogu ponistiti postupak jer nije nimalo adekvatan i primjeren za vas?
Sortiraj odgovore
Najstariji