Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    14. Lipanj 2019. 12:45

Thinkpink super samo kad je bolje i nema vise svijeze krvi. 🤞 Da sve bude savrseno u redu. 

• Jenn
    14. Lipanj 2019. 13:09

Thinkpink nadam se da ce biti sve ok, ko sto ti i nadimak kaze, misli pozitivno 🙏👍
    Blcky sretno i nek bide dobitan!! 🍀🍀
    Kod mene 7dnt neg test, od simptoma samo cudan osjecaj dolje tu i tamo (to mi je jedina nada), ostalo nista. Ionako mislim da je rano i za test i za simptome. Imam jos 23 testa pa ponavljam sutra 😂

• Jenn
    14. Lipanj 2019. 13:10

Linda kako mislis dan ovulacije? Kada si imal transfer?

Lilypie
    14. Lipanj 2019. 14:04

Evo mene cure  krenulo je.
    Danas sam počela s Estrofemom do mjesečnice. Nastavljam s Decapeptylom, treći dan Elonva a zatim Menopur.
    Danas 8 antralnih folikula. Ajmo curke, što kažete na propisanu terapiju? Dakle, u potpunosti različito od Škvorca i dosadašnja dva postupka.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lilypie
    14. Lipanj 2019. 14:07

U kojoj ono ljekarni da nabavim lijekove, Zagreb? I razlikuju li se cijene puno u drugim?

Sara & Nora 💞

• ninna1804
    14. Lipanj 2019. 14:15

Grizli vidis vraga, nisam provjeravala glukozu, a bila na decortinu zadnja dva transfera. Gledam bas nalaz vađen pred punkciju zbog anestezije....glukoza cak na donjoj granici. Steta sto nemam podatak kakva je dva tjedna poslije, nakon decortina. 
    Thinkpink samo vjeruj u svoju mrvicu, cvrsto vjerujem da ce biti sve u redu. Znam da ti to svi govore, ali poznam i ja cure koje su jakoooo krvarile, veliki hematomi i na kraju je sve bilo ok. Drzim ti fige, sretnooo!!!
    Blacky evo me, prosao uterobrush....bolilo je, ali brzo je bilo gotovo, hvala Bogu. Nalaz ce biti 2.7. jedva cekam. Lagano me i 'zagrebao'  Odlucio se na kraju za gonale 200, uz mogucnost pergoverisa, valjda necu u hiper. Sad smo skupa na cekanju vjestice... 

Vaki
    14. Lipanj 2019. 14:39

Maki - nemoj baš skakati kako se to inače radi. Pleši na sentiše...  

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    14. Lipanj 2019. 14:58

Lilypie

U kojoj ono ljekarni da nabavim lijekove, Zagreb? I razlikuju li se cijene puno u drugim?

LJEKARNE FILIPOVIĆ,
    Zagorska 42, 10000 Zagreb
    01 3692100
    Gotovo bez marže. I za gotovinu daju 10% popusta.
    Uglavnom jako dobro opskrbljeni, imaju svega na lageru.

Lilypie
    14. Lipanj 2019. 15:03

thinkpink1

Lilypie

LJEKARNE FILIPOVIĆ,
    Zagorska 42, 10000 Zagreb
    01 3692100
    Gotovo bez marže. I za gotovinu daju 10% popusta.
    Uglavnom jako dobro opskrbljeni, imaju svega na lageru.

Hvala draga 

Sara & Nora 💞

• thinkpink1
    14. Lipanj 2019. 15:08

Curke moje, hvala vam na podrsci, pozitivnim vibrama i savjetima. Saljem svima 🤗🤗🤗
    Ja sam upravo dobila zeleno svijetlo od dr. i nastavljam sa pikanjem Clexanom zbog svoje trombofilije (heterozigoti na MTHFR, PAI i Faktor II). Jer je zaustavio trenutno zbog svjeze krvi, a s obzirom da vise nije svjeza krv, vec smeđe, idemo dalje u borbu...💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.