Belaa da, možeš platiti prilikom preuzimanja. I ako se na stranici pretplatiš na njihov newsletter dobiješ 10% popusta na prvu kupovinu. Ali držim fige da ovaj ciklus bude dobitan pa da ni ne trebaš naručivati matičnu 😊🍀🍀🤞🤞
Mimicari hvala ti nadam se da ce stvarno uspijeti vjerujem u to i svima nama!🙂🙏 Evo taman crkam red za ultrazvuk 9 dan i prirodnom ah ah dali ce biti srecee jedna al vrijedna mu treba !!❤💪
Pratim vas uresno sve citam svim koji crkaju beticu i testic drzim figee i svim trudnucima da uzivajuuu❤😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Thinkpink samo lipo letzi i miruj i sve ce biti uredu znam dosta trudnica koje su krvarile i na kraju sve bilo ok samo hrabro💪❤🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Thinkpink držim 🤞da je to samo jedan dosadni hematom kojeg si se sad riješila i da je sve u redu 🍀
Nikitta jesi sad mirnija malo? I ja ti zelim dosadno ljeto 😂
Jenn ima kakvih crtica? Ono kod tebe su mi se činio bas kao pozitivan znak/simptom.
Cure, ja u srijedu bila na konzultacijama. Krecemo u stimulaciju sa sljedećom mengom. Dr. pregledao sve nalaze, kaze sve super, napravio UZV, oduševljen s brojem antralaca (i ja sam, ima ih 20). Prepisao th i sad samo čekanje... joooj valjda ce brzo proc 😂 veselim se idućoj mengi neopisivo
Može pomoć?
Danas je od prilike dan ovulacije, i imam jako bolne dojke, bol u donjem delu stomaka kao u donjem delu leđa. Mučnina tu i tamo, nervoza i povećana želja za odnos..
Test je urađen juče i pokazala se druga sjena, bleda i nakon nekoliko minuta nestala.. ???
Thinkpink kakva je situacija danas?
Cure koje koristite Decortin jeste ikad mjerile glukozu u krvi? Meni sad nalaz pokazao da imam povisenu glukozu, sumnjaju na decortin jer to je od njega nuspojava cesta navodno, a ja inace uvijek nisu glukozu i jos pogotovo sad sto malo jedem i nikako jer ne mogu. Pa eto samo malo upozorenje za sve koje koriste da se ne sokirate ako vam se to dogodi jer mene je bas iznenadilo.
Od jucer bila svega 3x na wc-u. Nema vise svjeze krvi, ali se cijedi smeđi iscjedak sa nekim kao sitnim mrvicama. Nadam se da je naša mrvica jača i da se dobro bori sa ovim neverama u svom okruženju 💕
Što se tice Decortina, ja ga pijem, 2x1 (od 5mg). Nisam si kontrolirala GUK, ali s obzirom da je on kortikosteroid, verujem da kao i svi ostali kortići podiže razinu šećera u krvi.
Blacky - odlično! Daj me podsjeti gdje si, u kojoj klinici.
Linda - kako je mogla nestati? Hm? Ponovi ujutro ponovo test. 🤞
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji