Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    13. Lipanj 2019. 15:54

Curke moje, bez obzira na prekrasnoj beti koja se lijepo duplala, nakon onog smeđarenja koje je stalo, nakon rucka me pocelo grcit u trbuhu i malo prilegnem. Odem na wc ispraznit mjehur da si mogu stavit utrice, kad ono krene svjeza krv. Odmah sam popila 4tbl.duphastona po ranijem naputku gin., i nastavljam dalje 3x2. Nadam se da cemo uspjeti, al me podsvjesno strah ishoda...😔😔😔
    Sad sam se zakovala za krevet i ne micem se ni pod razno. Makar sam sve ostale dane mirovala, al stvarno jesam.
    Ima li tko kakvog iskustva?

Grizli
    13. Lipanj 2019. 16:36

Thinkpink uh bas minje zao da te to muci. Drzim sve ffige koje imam da sve bude ok. Mozda je samo izljev hematoma. Mozda da odes u trudnicku ambulantu cisto da se smiris. 

Vaki
    13. Lipanj 2019. 16:38

Thinkpink - često su cure imale razna krvarenja pa je sve bilo o.k. s bebom. Možda je od druge mrvice?

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    13. Lipanj 2019. 16:47

Grizli

Thinkpink uh bas minje zao da te to muci. Drzim sve ffige koje imam da sve bude ok. Mozda je samo izljev hematoma. Mozda da odes u trudnicku ambulantu cisto da se smiris.

Hvala na podrsi, nadam se da je hematom koji neće utjecat na plod. Samo se bojim da nije ponovno spontani... Ne bi baš išla u bolnicu, jer ak je neki mesar, bojim se da samo ne pogorsa situaciju. Mislim da i onako ne bi mogao nista napraviti, tj.vidjeti, jer da je tako vec bi mi moj mpo rekao da dođem k njemu. Ovak je rekao th. Duphastonima i lezanje, samo otici do wc-a.
    Vaki bio je FET samo jednog embrija. Mislis da se mogao podijeliti?

• roza1308
    13. Lipanj 2019. 18:36

Thinkpink1 moje je prijateljica ptokrvarila u 6tom tjednu i to bas onako junacki. Puna wc skoljka svjeze krvi. ali mirovala je strogo, doslovno lezala 24 sata i uspila je odrzat trudnocu. 🤞🤞 da i tebi bude tako

• thinkpink1
    13. Lipanj 2019. 20:10

roza1308

Thinkpink1 moje je prijateljica ptokrvarila u 6tom tjednu i to bas onako junacki. Puna wc skoljka svjeze krvi. ali mirovala je strogo, doslovno lezala 24 sata i uspila je odrzat trudnocu. 🤞🤞 da i tebi bude tako

Hvala ti na podrsci i dijeljenju iskustva. Ja isto ležim, reducirala sam tekucinu da ne idem ni na wc, ležim i ne mrdam. Muz mi otiso popodne na poso i kraj kreveta mi donio sve lijekove i bocicu vode da imam s cim popit th., samo da se ne dizem nikud. Nema ni sjedenja. Pokusavam lezat sto duze na lijevom boku, dok se ne ukocim pa na kratko promjenim polozaj.

Grizli
    13. Lipanj 2019. 20:34

Thinkpink a joj jos si i sama! Nadam se da ce brzo proci. 

Vaki
    13. Lipanj 2019. 21:10

Thinkpink1 - naravno da je i to moguće. Moja sestra je imala prirodnu trudnoću i prokrvarila. Rekli su da se stanica podijelila i da se jedan plod apsorbirao. Sve je super završilo s mrvom koja se izborila. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    14. Lipanj 2019. 00:19

Thinkpink ja sam ti prokrvarila 9dnt (ponavljam to ko papiga) i poslije sve u redu. I nisam bas tako strogo mirovala, jesam bila doma, al nisam se stedila za wc. Radis sve kako treba. Ima jako puno slucajeva po forumima i s krvarenjem koje danima traje, a da su uspjesni.

Grizli
    14. Lipanj 2019. 09:21

Thinkpink kakva je situacija danas?
    Jenn ima li sto kod tebe?
    Cure koje koristite Decortin jeste ikad mjerile glukozu u krvi? Meni sad nalaz pokazao da imam povisenu glukozu, sumnjaju na decortin jer to je od njega nuspojava cesta navodno, a ja inace uvijek nisu glukozu i jos pogotovo sad sto malo jedem i nikako jer ne mogu. Pa eto samo malo upozorenje za sve koje koriste da se ne sokirate ako vam se to dogodi jer mene je bas iznenadilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.