Joj steta da si bar strusila to onako u kratkom vremenu. Ja sam doslovno bila sve kupila i krenula popodne i za dva dana u 8 ujutro rezultat bio duplo bolji skoro znaci niti punih 48h nije mi proslo i popila u njima 2 litre soka i 2 ananasa cijela sama pojela. Pomogne jako sok od cikle al ga bas puuuno puuuno treba u kratkom vremenu. Ako nista sad znas za drugi put ako slucajno bude trebalo
Popila sam litru i pol,pojela ananas ,i dvije pive🤣🤣🤣…sad je umjesto ciste pisalo 21*15
Uključi još vrkutu i soju. Iskreno, bolje da ti je odgođen FET nego da je vraćen na endometrij od 7mm (kao i meni, i bzvz "potrosili" kvalitetnu blasticu). I zamoli u pripremi za sljedeci FET da ti na vrijeme ukljuce Estrofem, da ne bude panike pred sami transfer. Ne znam kod koga si u petrovoj, dal je dr.za suradnju...
Hope - nadala sam se da ćete stići. No, bolje da ti endo bude idealan nego da bacaš embrije u vjetar.
Sad počni s ciklom i ananasom ranije. 🤞
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Naravno ... Kupila sam dns i cillu i ananas...Ma i ja sam za to da bolje čekamo..Ali znate i same,uvijek se nadamo i želimo.Nisam mislila da će sve toliko trajati a bome treća godina iza nas a ništa se ne događa...
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
nesto novo🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Medo - ma probat ćemo i to. 😁
Naravno i ja isto😋
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
MimicaRi hvala na informacij onda cu naruciti priko njihove kosarice dali se placa pouzecem prilikom preuzimanja?
Hvala curee na svakoj informaciji dobro je dosla ovo cu ipak piti sta sam sad uzela da ne bacim a i ovaj mi vec poceo postupak pa cu ovo da imam za slijedece pripreme ako mi neuspije ovaj
Cure trudnice jeli vrucee kako ste mii??❤
Sve vi koje cekate betu i testic jeli mi guratee 💪🙏??
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaa da, možeš platiti prilikom preuzimanja. I ako se na stranici pretplatiš na njihov newsletter dobiješ 10% popusta na prvu kupovinu. Ali držim fige da ovaj ciklus bude dobitan pa da ni ne trebaš naručivati matičnu 😊🍀🍀🤞🤞
Eto curke, molim vas koja je imala uterobrush….iskustva?
Radila ga nedavno. Uf…meni bilo grozno.
Rekli mi da je to malo jači bris tipa kao zagrebu malo da uzmu uzorak al mene najviše bolilo postavljanje instrumenata…nemam pojma kaj su stavljali al nikako nije kao papa ili običan bris.
Al mislim opet da je to individialno…svakako sam osjetljivija možda nekome drugome ne bi bilo strašno al meni je baš bilo neugodno i pomalo bolno kao da me pikaju s nečim.
Al važna pretraga pa stisni zube i obavi. Nema nam druge.
Sretno! 💓
Hvala draga, kako god bude...izdrzat cu. D
Sortiraj odgovore
Najstariji