Nikitta drago mi je da nije neko pogorsanje i nadam se da ce ti te pilule donijeti poboljsanje ;) Skoro se rimuje.
Ja sam onda puna estrogena. Mrsavica jake guzice i bokova (u tom dijelu sam sve samo ne mrsava), a gore cackalica.
Imam pitanje..u petak sam prestala uzimati utrice i popodne sam dobila M.U ponedjeljak je vec nije bilo,ali to je normalno kod mene da traje 3-4 dana.U ponedjeljak navecer i evo sve do danas imam nekakav smedi iscjedak,koji bi inace znala imati na pocetku M.Ne kuzim,jel to normalno??Da napomenem da sam bila u postupku prosli ciklus i beta je bila neg.
Nikitta ja nemam po tome isto ništa od potrebnog, nigdje sala osim na trbuhu gdje ne treba još jedan razlog da što prije ostanem trudna da ne moram uvlačiti trbuh. Nadam se da ćeš uspjeti ili sa tabletama ili nečim prirodnim dovesti endometrij u red
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Jenn, miriše na dobro😉😁😁 radujem se testiću😉
Babylove, svaka čast!!!👍👍 Je li bilo jako teško?
TinaM91, pitala sam se sto je bilo s tobom🤔 jer prije nekih tjedan dana javila si neki plusić. To si bila ti?
Nikitta, ne čini se kao loš plan. O kojoj opciji još razmišljaš?
Belaa, neka upali ovaj prirodnjak pa dodatke neces morat ni narucivat.
Pricale ste o neuzimanju q10 nakon transfera. Eto, meni se ovaj put bas potrefilo da mi ga je nestalo dan prije transfera, a mislila sam narucit vecu kolicinu preko interneta krajem ciklusa tako da ga nisam nastavila uzimat.
Jenn, miriše na dobro😉😁😁 radujem se testiću😉
Babylove, svaka čast!!!👍👍 Je li bilo jako teško?
TinaM91, pitala sam se sto je bilo s tobom🤔 jer prije nekih tjedan dana javila si neki plusić. To si bila ti?
Nikitta, ne čini se kao loš plan. O kojoj opciji još razmišljaš?
Belaa, neka upali ovaj prirodnjak pa dodatke neces morat ni narucivat.
Pricale ste o neuzimanju q10 nakon transfera. Eto, meni se ovaj put bas potrefilo da mi ga je nestalo dan prije transfera, a mislila sam narucit vecu kolicinu preko interneta krajem ciklusa tako da ga nisam nastavila uzimat.
Da,bio je plusic,bila je i beta al je pala na 1.9 ☹️
Razmisljala sam da su vjerovatno zilice, na punkciji je morala zaobilaziti snop krvnih zila da bi dosla do folikula i js, vjerujem i da je velika mogucnost da je od toga pa se ne smijem previse zanositi..naravno da sam i test popisala jutros i nis ne pokazuje. Al samo zato jer je rano 😬
Babylove svaka cast! Ja bih isto trebala prestati a to mi bas tesko..cak sam i procitala onu knjigu koju je nedavno netko ovdje preporucio, nije mi bas pomogla.
Nikitta nadam se da ce ti biti mirno ljeto kako si i prizeljkujes i ako se odlucis pokusati sa estrogenom po preporucu dr, da ce ti pomoci.
Nikita drago mi je da je sve ok na kraju. Popravi malo si taj estrogen ribica hajde da to upali. 😁
Jenn 🤞da sutra bude II 😀
Hani, Jenn pa moram priznati da je pokleknula sam 4 puta i zapalila pa mi kasnije bilo zao.. ali okej sam nije me to navelo da ponovo propusim tako da super..😊
Sortiraj odgovore
Najstariji