Eto curke, molim vas koja je imala uterobrush….iskustva?
Radila ga nedavno. Uf…meni bilo grozno.
Rekli mi da je to malo jači bris tipa kao zagrebu malo da uzmu uzorak al mene najviše bolilo postavljanje instrumenata…nemam pojma kaj su stavljali al nikako nije kao papa ili običan bris.
Al mislim opet da je to individialno…svakako sam osjetljivija možda nekome drugome ne bi bilo strašno al meni je baš bilo neugodno i pomalo bolno kao da me pikaju s nečim.
Al važna pretraga pa stisni zube i obavi. Nema nam druge.
Sretno! 💓
Hvala draga, kako god bude…izdrzat cu. D
Dobro kazes, vazna je pretraga, a nakon svih kiretaza, nazalost, niceg me nije strah.
Hani hvala!!!!
Cure, 5.dnt kod brisanja sam primjetila sa crinone gelom na papiru smeđe (sorry na opisu 😬). Jel moguce implantacija? Bilo nekome isto?
Inace na poslu ludnica pa ni ne stignem citati, sutra citam zaostatke! Procitala sam na brzinu da su uzv dobro prosli, cure bravo 😍 i koliko vidim novih pluseva nema?
Simptoma nemam, tu i tamo osjetim jajnike i sad mi je ovo dalo nadu 😬😬😬 sutra pocinjem sa testovima 😂
Jenn, držim fige za implataciju! 🤞
Ja sam isto imala al od 7dnt do 9dnt, bilo je smećksto čak i crvenkasto u jednom momentu.. Sretno! 😉
Cure, 5.dnt kod brisanja sam primjetila sa crinone gelom na papiru smeđe (sorry na opisu 😬). Jel moguce implantacija? Bilo nekome isto?
Inace na poslu ludnica pa ni ne stignem citati, sutra citam zaostatke! Procitala sam na brzinu da su uzv dobro prosli, cure bravo 😍 i koliko vidim novih pluseva nema?
Meni je isto tako bilo. Ja sam se bas prepala da bi mogla bit menstruacija ali nije. 9dnt je bio plusic 😉. Tocno to ti i zelim 🙏🏻❤
Nije menga sigurno, prerano je ali moze biti mozda od punkcije..nije smeđe kao iscjedak, vise zilice nekakve..
Jenn mislim da je Beba bila pisala da ciklus kad je zatrudnila joj je izlazio smedji crinone. I jos nekoliko cura na staroj temi znam da je dosta njih to spominjalo i znam da sam se ja zacudola kad ni dan danas nema obojenog crinone a mnoge cure imaju bas kad su trudne. Tako da se nadam da je to to kod tebe. Sretno! Cekam test! 🤞
Jenn nestrpljivo cekamo testic 🤞🤞
Cure da se pohvalim uskoro 4 mj bez cigareta 💪💪💪💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji