Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla
    12. Lipanj 2019. 15:23

Nonina

Perla, ak ti nije problem napisati kolko te sve skupa kosta? Jer sigurno i sam dogovor prije nesto kosta.

Ja sam inače imala u planu promijeniti kliniku u Rijeci sam bila do sada. Na običnom pregledu moj gin je vidio dosta zadebljanje na endometriju i preporučio histeroskopiju. Čudno do sada nitko nije spominjao a prošla sam ultrazvuka i pregleda milion. I tako sam odmah zvala Betu i obavila i konzultacije u vezi Ivf. To sam platila 400 kn. Doktorica mi je predložila da najprije napravi uvz odmah iza M pa će vidjeti treba li histeroskopiju ili ne. Jer možda je to samo bio takav ciklus gdje je endo izgledao tako. To mi se sviđa jer očito gleda i financijski dio pacijenata. Neće raditi ako ne treba. Inače zahvat je od 2500 do 3000 kn. Ako ti nešto nađu onda to i skidaju pa je 3000. Zašto ti moraš na histero? 

• perla
    12. Lipanj 2019. 15:32

Inače mislim da su cijene više manje podjednake, za histeroskopiju mislim jedino Repromed ima nešto niže barem na netu tako piše. Sad neznam ja sam bila upamtila da je Grizli bila u Beti i da je bilo ok pa sam se vodila time. A i možda je bolje da kod jednog sve bude da ima uvid u stanje skroz. 

Simba 1989
    12. Lipanj 2019. 16:09

Da, dobila sam termin iduću srijedu u 11:20..nisam ni znala da idu na godišnji, kada idu??? Riječ je o petrovoj, znači nemam još puno pokušaja tako da ću tražiti njihovo mišljenje što dalje i jel misle još neke pretrage ili preporučiti vitamine, neću dati da mi netko ih baca u vjetar.. Ako necu biti zadovoljna, tražiti ću mišljenje još jednog doktora i to je to.. 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• hope1234
    12. Lipanj 2019. 16:39

thinkpink1

hope1234

Pozdrav žene…
    Ništa od Feta ovaj ciklus…Odustajemo…endometrij danas 7mm (11dc).Vadila e2 i lh,zvali su me da odustajemo…

Da li inace imas problema sa zadebljanjem endometrija, ili se samo sada dogodilo? 🤔😤

Prvi put mi je sada...S tim da je na L jajniku pukao folikul(pitala me zar ja nisam osjetila nista?) A cista koja je bila 26mm u pon je dns 21*15...nije spomenula da je opet cista.Vadila krv i nazvali da odustajemo.Do sada mi je uvijek bio 10 ili 11...doduse nikada se nisam spremala za fet.Mene sada zanima da li da pijem folnu ili nesto kao kad sam pila od aspiracije pa do iza transfera ili nista? U Petrovoj mi u ova dva zadnja postupka nista nisu davali kao teraliju,a dok sam bila kod Škvorca imala sam hrpu toga

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• hope1234
    12. Lipanj 2019. 16:41

Nikitta

Hope1234 a jebemu, baš mi je žao, nema gore kad se pripremaš, čekaš, a onda od svega ništa. 😤 Idući ciklus rokaj po cikli od prvog dana, a ne bi bilo zgorega ni Estrofem, jesu ti ga spominjali sad?

Ne...a misljenja su mi njihova bas zanimljiva.Pratim se s jednom curom.Ona imala u pon 5.9 a ja 5
    5.Dns ja 7 a ona 6.1..I mi smo odustali,a njoj je doktorica spomenula estrofem.A pricamo o dvije razlicite doktorice...🤣🤣🤣🤣🤔

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.

Grizli
    12. Lipanj 2019. 16:42

Perla obavezno moras imati pratnju meni su to naglasili. Moraš doc nataste tamo i dosta poslije budes pospana bar sam ja bila.
    Nonina ja sam isla isto privatno u Beta plusa al samo na histero. Mailom sam sve dogovorila i imala konzultacije, a smao postupak sa tim sredstvom za umirivanje je 2500kn, dogobor je bio ako utvrde da treba biopsija onda ce to jos dodatno odraditi. To je ja mislim dodatnih 1000 kn, a 500kn za screetching ako rade. 

Grizli
    12. Lipanj 2019. 16:43

Hope bas mi je zao. Koliko je folikul uopće velik ti danas? Probaj iduci put sa vise soka od cikle znam da je ponekad tesko tako se trpat s time al vjerujem da bi moglo pomoc. 

• hope1234
    12. Lipanj 2019. 17:17

Grizli

Hope bas mi je zao. Koliko je folikul uopće velik ti danas? Probaj iduci put sa vise soka od cikle znam da je ponekad tesko tako se trpat s time al vjerujem da bi moglo pomoc.

Popila sam litru i pol,pojela ananas ,i dvije pive🤣🤣🤣...sad je umjesto ciste pisalo 21*15

Grizli
    12. Lipanj 2019. 17:20

U kojem vremenskom periodu. Pa to je folikul koji ima fore jos 2 dana rasti, mozda i tri. A dobro sad sta je tu je. Nek si ti pive popila bar da te opusti. Ja sam dan prije feta popila pivu i rekla si iduce pije za rodjendan 2020. Tako da eto i tebi zelim da ti ovo budu medju zadnjima koje ces piti jer ces morat apstinirat zbog trudnoce. 

• hope1234
    12. Lipanj 2019. 17:36

Grizli

U kojem vremenskom periodu. Pa to je folikul koji ima fore jos 2 dana rasti, mozda i tri. A dobro sad sta je tu je. Nek si ti pive popila bar da te opusti. Ja sam dan prije feta popila pivu i rekla si iduce pije za rodjendan 2020. Tako da eto i tebi zelim da ti ovo budu medju zadnjima koje ces piti jer ces morat apstinirat zbog trudnoce.

Od ponedjeljka do dns ujutro...A gle nekakvog je pomaka bilo...Sa 5.5 dosao je na 7....Da li zbog toga,da li prirodno😁...Sve u svemu,sto je tu je...nakon tri neuspjela postupka , ovaj cetvrti je pokazao pomak...Imam barem svoja 4 smrzlića pa se mogu nadati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.