Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • roza1308
    12. Lipanj 2019. 13:25

MakiST

Roza evo i ja samo šatorska krila oblacim vec danima od utrica 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Iako mi probava nije nista drugacija nego inace, ali brate probudim se napuhana ko balon. Nadam se da ce uskoro bit i plus pa da ponosno šetam svoju škembu, ovako samo izazivam čudne poglede 😂😂

😂😂😂😂 tako je i meni. al nismo jos svima rekli pa nemogu jos izbacit stomak 🙈

• perla
    12. Lipanj 2019. 13:37

Nonina

perla

Grizli

Lilypie sretno i da bude pozitivna beta! 🤞🤞🤞🤞
    Roza normalno je od progesterona bit jako napuhan jer bas zdrma probavu pa budes puna plinova. Pokusaj jesti vise puta manje obroke bogate vlaknima, puno tekucine i setnja lagana, magnezij.

Grizli jel boli histeroskopija, kako je poslje jel treba mirovati ili što? Idem drugi tjedan pa čisto da znam za posao i to. Radila sam prohodnost jajovoda i bojala se, na kraju ništa strašno nadam se da je i ovo

Perla, ides privatno il bolnica?
    Ja saznala da moram. U blizim bolnicama nema mjesta nekoliko mj a moram rijesiti najkasnije 8 mj.

Idem privatno, Beta plus. 

Vaki
    12. Lipanj 2019. 13:50

Hani - može, mislim da se i Nikitta slaže.
    Već sam mislila da je krenulo zatišje pred ljeto, tako da mi je drago da ipak još ima akcije. 
    Maki i Roza - ma pokazujte buše, što vas briga. Trudnice ste! Druga stvar je dok se čeka beta, e onda udri po širokim mjicama. Sad kad su vam potvrđene trudnoće fino nabacite trudnički autfit.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• roza1308
    12. Lipanj 2019. 14:10

Vaki

Hani - može, mislim da se i Nikitta slaže.
    Već sam mislila da je krenulo zatišje pred ljeto, tako da mi je drago da ipak još ima akcije.
    Maki i Roza - ma pokazujte buše, što vas briga. Trudnice ste! Druga stvar je dok se čeka beta, e onda udri po širokim mjicama. Sad kad su vam potvrđene trudnoće fino nabacite trudnički autfit.

Jedva cekam tvoj plus ❤❤❤

isabelagregorijan
    12. Lipanj 2019. 14:20

Hani

Mimi1510, pikas se 2. dc ili kako su ti rekli, samo sto onda prvi dan ciklusa brojis tek sutradan.
    Vaki, nikitta, križamo vas s popisa u 9.mj, može?😊
    Simba, dobila si termin za konz prije godišnjih?
    Isabella, kad otprilike ocekujes fet?
    Perry, godine ne znace nista. Starije, mlađe cure, nebitno, bitno je da se potrefi i zato sretnooo!!
    Nado88, evo ti malo prašine🙌🙌🙌 Meni je nasty poslala, pa prenosimo dalje😊
    MakiST, ostavi se normabela😁😁😁😁 ma kojih 14 dana čekanja, past ce koji test vec za koji dan😉
    Think pink1, bas me obradovala tvoja beta, da samo znas😘😘 sad samo mirno, da se bebica cvrsto uhvati😊
    Babylove, baš za izludit. Naravno da ce te ljutit, treba ih moliti za pretrage i onda kaze mozda je utjecalo na prijasnje postupke. Pa neka ti onda izbrise ova tri potrosena!! Baš mislim na tebe i stvarno želim da ti uspije sad!!! I ne samo to, nego da ti ostane toliko smrzlica za bracu i sestre da neces znati gdje bi s njima😁😘😘 Sretno!!! Sretno!!! Sretno!!!
    Ninna1804, samo hrabro😚💪

Sad u subotu bi trebala dobit m, pa uzv 8 ili 9 dan cilklusa da vidimo dal je glupa cista otišla, ako je onda se nadam da će se sve lijepo poklopiti i da će fet bit prvi tjedan u sedmom mjesecu, a ako cista nije prošla e onda ću se napit od muke ...

[/url

isabelagregorijan
    12. Lipanj 2019. 14:21

hope1234

Pozdrav žene…
    Ništa od Feta ovaj ciklus…Odustajemo…endometrij danas 7mm (11dc).Vadila e2 i lh,zvali su me da odustajemo…

baš mi je žao, za idući put pij puno cikle i jedi ananas! i meni je bio odgođen transfer radi tankog endometrija, a onda fet radi ciste i uglavnom stalno nekaj...

[/url

Grizli
    12. Lipanj 2019. 14:48

Perla daju ti nesto u venu da te omami ko da si pijana ne osjetis bas nista. Poslije malo bolilo onako lagano vise kao grcevi. Meni rekli da mirujem iduci dan tako i jesam. Imala sam osjecaj da sam napuhana. I malo imala taj dan sukrvice i to je to. Nije strasno. 

• thinkpink1
    12. Lipanj 2019. 14:50

hope1234

Pozdrav žene…
    Ništa od Feta ovaj ciklus…Odustajemo…endometrij danas 7mm (11dc).Vadila e2 i lh,zvali su me da odustajemo…

Da li inace imas problema sa zadebljanjem endometrija, ili se samo sada dogodilo? 🤔😤

• perla
    12. Lipanj 2019. 15:00

Grizli

Perla daju ti nesto u venu da te omami ko da si pijana ne osjetis bas nista. Poslije malo bolilo onako lagano vise kao grcevi. Meni rekli da mirujem iduci dan tako i jesam. Imala sam osjecaj da sam napuhana. I malo imala taj dan sukrvice i to je to. Nije strasno.

OK tnx, znači bolje da uzmem pratnju, ako me omame da nisam sama po Zg. 

• Nonina
    12. Lipanj 2019. 15:02

Perla, ak ti nije problem napisati kolko te sve skupa kosta?  Jer sigurno i sam dogovor prije nesto kosta. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.