Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Lipanj 2019. 11:38

Lilypie sretno i da bude pozitivna beta! 🤞🤞🤞🤞
    Roza normalno je od progesterona bit jako napuhan jer bas zdrma probavu pa budes puna plinova. Pokusaj jesti vise puta manje obroke bogate vlaknima, puno tekucine i setnja lagana, magnezij. 

• perla
    12. Lipanj 2019. 11:55

Grizli

Roza normalno je od progesterona bit jako napuhan jer bas zdrma probavu pa budes puna plinova. Pokusaj jesti vise puta manje obroke bogate vlaknima, puno tekucine i setnja lagana, magnezij.

Grizli jel boli histeroskopija, kako je poslje jel treba mirovati ili što? Idem drugi tjedan pa čisto da znam za posao i to. Radila sam prohodnost jajovoda i bojala se, na kraju ništa strašno nadam se da je i ovo 

• Mimi1510
    12. Lipanj 2019. 12:02

Pozdrav cure,
    Evo bas sam danas bila u Vg i dobila sam Gonal inekcije 😁
    Krecem sa pikanjem u 7mj kada dode menstruacija.
    Imam jedno pitanje, znam da se pikam drugi dan od menstruacije u periodu izmedu 16 ili 18sati
    Ali ne kuzim jednu stvar ...primjer ako menstruaciju dobijem prvi dan iza 17sati kada se onda krecem pikat? 
    Hvala vam 😊

• Babylove
    12. Lipanj 2019. 12:18

Mimi1510

Pozdrav cure,
    Evo bas sam danas bila u Vg i dobila sam Gonal inekcije 😁
    Krecem sa pikanjem u 7mj kada dode menstruacija.
    Imam jedno pitanje, znam da se pikam drugi dan od menstruacije u periodu izmedu 16 ili 18sati
    Ali ne kuzim jednu stvar …primjer ako menstruaciju dobijem prvi dan iza 17sati kada se onda krecem pikat?
    Hvala vam 😊

Pozdrav... i ja sam u Vg 😊 ako menstruaciju daobijes iza 17 h racunas tek sljedeci dan kao prvi pa se pocinjes pikati dan iza toga (ispada kao da je 3 dan)

• Babylove
    12. Lipanj 2019. 12:29

Nikitta

Babylove super da si tako prešla u optimizam, baš mi je drago da si happy, tako mi zvučiš! I meni se čini da bi ti vitamin D mogao donijeti poboljšanja. Jesi uzimala ti ikad matičnu mliječ? Acidosalus je top, otkrila ga ja ima tome već desetak godina, pila sam i probiotik u boci, a i kad god imam vaginalnu infekciju ili koristim antibiotike, kupim si njihove vaginalete - top su 😃

Pa moram priznati da jesam... svaka M me veseli jer znam da je jedna manje do postupka.. a bas me je sad odlucila zajeee.. opet kasni 😂😂.. 
    Mislim da cu si uzeti to u 7 mj pa taj mj piti... i u 8 prestati da mi imunet ne bude prejak za 9 iako za sada nemam bakterije, imala davno gljivce rijesila za cas i imala sam prije god ureaplasmu i sa jednom turom ju rijesila i hvala bogu to je to😂😂😂
    Maticnu nisam pila nikada ali vidim da dosta pišete o tome... mozda da i to uzmem?
    Uzet cu si i sad nekakve prenatale mislim da cu od Novalaca cine mi se oke i frendica je to koristila u dobitnom ciklusu 😊 znam da se mozda samo sve poklopilo ali nece mi odmoci...
    Muzu sad dok popije jos par kapsula profertila uzimam proxseed, to mi je dok. rekao da koristi.. jesu skuplji ali nema veze... ima da se do 9 mj nafilamo svime i da spremni docekamo svoj trenutak 😎
    Sto si ti odlucila?

• Hani
    12. Lipanj 2019. 12:32

Mimi1510, pikas se 2. dc ili kako su ti rekli, samo sto onda prvi dan ciklusa brojis tek sutradan.
    Vaki, nikitta, križamo vas s popisa u 9.mj, može?😊
    Simba, dobila si termin za konz prije godišnjih?
    Isabella, kad otprilike ocekujes fet?
    Perry, godine ne znace nista. Starije, mlađe cure, nebitno, bitno je da se potrefi i zato sretnooo!!
    Nado88, evo ti malo prašine🙌🙌🙌 Meni je nasty poslala, pa prenosimo dalje😊
    MakiST, ostavi se normabela😁😁😁😁 ma kojih 14 dana čekanja, past ce koji test vec za koji dan😉
    Think pink1, bas me obradovala tvoja beta, da samo znas😘😘 sad samo mirno, da se bebica cvrsto uhvati😊
    Babylove, baš za izludit. Naravno da ce te ljutit, treba ih moliti za pretrage i onda kaze mozda je utjecalo na prijasnje postupke. Pa neka ti onda izbrise ova tri potrosena!! Baš mislim na tebe i stvarno želim da ti uspije sad!!! I ne samo to, nego da ti ostane toliko smrzlica za bracu i sestre da neces znati gdje bi s njima😁😘😘 Sretno!!! Sretno!!! Sretno!!!
    Ninna1804, samo hrabro😚💪

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

• hope1234
    12. Lipanj 2019. 12:55

Pozdrav žene...
    Ništa od Feta ovaj ciklus...Odustajemo...endometrij danas 7mm (11dc).Vadila e2 i lh,zvali su me da odustajemo...

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Nonina
    12. Lipanj 2019. 13:01

perla

Grizli

Grizli jel boli histeroskopija, kako je poslje jel treba mirovati ili što? Idem drugi tjedan pa čisto da znam za posao i to. Radila sam prohodnost jajovoda i bojala se, na kraju ništa strašno nadam se da je i ovo

Perla, ides privatno il bolnica? 
    Ja saznala da moram. U blizim bolnicama nema mjesta nekoliko mj a moram rijesiti najkasnije 8 mj. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Babylove
    12. Lipanj 2019. 13:07

Hani

Mimi1510, pikas se 2. dc ili kako su ti rekli, samo sto onda prvi dan ciklusa brojis tek sutradan.
    Vaki, nikitta, križamo vas s popisa u 9.mj, može?😊
    Simba, dobila si termin za konz prije godišnjih?
    Isabella, kad otprilike ocekujes fet?
    Perry, godine ne znace nista. Starije, mlađe cure, nebitno, bitno je da se potrefi i zato sretnooo!!
    Nado88, evo ti malo prašine🙌🙌🙌 Meni je nasty poslala, pa prenosimo dalje😊
    MakiST, ostavi se normabela😁😁😁😁 ma kojih 14 dana čekanja, past ce koji test vec za koji dan😉
    Think pink1, bas me obradovala tvoja beta, da samo znas😘😘 sad samo mirno, da se bebica cvrsto uhvati😊
    Babylove, baš za izludit. Naravno da ce te ljutit, treba ih moliti za pretrage i onda kaze mozda je utjecalo na prijasnje postupke. Pa neka ti onda izbrise ova tri potrosena!! Baš mislim na tebe i stvarno želim da ti uspije sad!!! I ne samo to, nego da ti ostane toliko smrzlica za bracu i sestre da neces znati gdje bi s njima😁😘😘 Sretno!!! Sretno!!! Sretno!!!
    Ninna1804, samo hrabro😚💪

Hvala ti  💖💖

• Mimi1510
    12. Lipanj 2019. 13:09

Babylove , Hani  - hvala Vam 😁 ma samo me to zanimalo sta ako dode iza 17 sati ovo ostalo sve znam
    Pre uzbudena sam i ushicena sto je kinacno to sve krenulo 🤭😊❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.