Curke,
imam pitanjce, koliko dugo trebam čekati na sljedeći postupak budući da sam sad bila u stimuliranom? S obzirom da pokušavamo već tri godine, jedan spontani iza nas, a meni je već 38 godina sad sam već stvarno nestrpljiva i stvaaaaarno željno iščekujem bilo kakve dobre vijesti.
Pozdrav cure,
Nova sam ovdje i prvi put krecem na stimulirani IVF sada u 7mj.
Prosla sam jednu inseminaciju ali ona nije bila uspijesna.
Imam par pitanja u vezi lijekova koji se koriste za postupak.
Da li ste normalno radile na poslu tokom uzimanja lijekova?
Da li u slucaju nekih nuspojava imam pravo na bolovanju biti tokom cijelog postupka?
Citala sam po drugim forumima da su cure tek isle na bolovanje nakon transfera…
Moj posao je da ne radim samo od pon do petka , nego svaki dan i stojim na nogama, ponekad se dizu i neke teske stvari, pa neznam bas dali je to pametno..
Hvala Vam puno na odgovorima 😊
Sto se th.tice, Grizli ti je sve odgovorila.
Ja se eventualno mogu nadovezat na MKB dijagnoze na temelju kojih se može dobiti bolovanje s određenim brojem dana.
Imas pravo traziti bolovanje od ginekologa po sifri N97 zenska neplodnost do 14 dana. N98 Komplikacije povezane s MPO do 21 dan, ili Z31 postupci u vezi s oplodnjom do 7 dana.
Za navedeno se treba traziti preporuku mirovanja od MPO ginica. Tako je primarni ginic pokriven zasto ti je dao bolovanje.
Mimi1510 dobro dosla. Tokom stimulacije u nacelu ne treba bolovanje jer to se pikas 1 na dan obicno u popodnevnim satima. Vecina klinika ima praksu izmedju 17-19h. Tu i tamo se ima nekih nus pojava al ne znam dal nekom bude bas tako lose da mora lezat ili nista ne raditi. Od dana punkcije bi bilo dobro uzet bolovenja u tvom slucaju pogotovo jer nakon punkcije nije preporucljivo nista dizat i trebala bi odmarat da se tijelo stigne oporaviti za transfer. To imas pravo na bolovanje do vadjenja bete.
Puno ti hvala na informacijama...
Nadam se da cu se moci sama pikat 😊
Inace radim u smijenama i to do 21sat ...
Dali mozda koja od vas ima iskustva da je muž napravio kriopohranu spermija?
Mi smo ih zamrznuli prije 3mj jer njega nema...
Jedva cekam da sve to krene...a svima vama želim veliki + 😊
Pozdrav cure,
Nova sam ovdje i prvi put krecem na stimulirani IVF sada u 7mj.
Prosla sam jednu inseminaciju ali ona nije bila uspijesna.
Imam par pitanja u vezi lijekova koji se koriste za postupak.
Da li ste normalno radile na poslu tokom uzimanja lijekova?
Da li u slucaju nekih nuspojava imam pravo na bolovanju biti tokom cijelog postupka?
Citala sam po drugim forumima da su cure tek isle na bolovanje nakon transfera…
Moj posao je da ne radim samo od pon do petka , nego svaki dan i stojim na nogama, ponekad se dizu i neke teske stvari, pa neznam bas dali je to pametno..
Hvala Vam puno na odgovorima 😊
Sto se th.tice, Grizli ti je sve odgovorila.
Ja se eventualno mogu nadovezat na MKB dijagnoze na temelju kojih se može dobiti bolovanje s određenim brojem dana.
Imas pravo traziti bolovanje od ginekologa po sifri N97 zenska neplodnost do 14 dana. N98 Komplikacije povezane s MPO do 21 dan, ili Z31 postupci u vezi s oplodnjom do 7 dana.
Za navedeno se treba traziti preporuku mirovanja od MPO ginica. Tako je primarni ginic pokriven zasto ti je dao bolovanje.
Hvala ti na informacijama... 🤗😊
Perry na Vuku nazalost 6 mjeseci pauza, ali pricaj s doktoricom, mozda ti malo skrati s obzirom na godine. Meni je na kraju tamo pauza bila 5 mj. U medjuvremenu probaj prirodnjak. Oni ti od nekog 15.7.-20.8. ne rade, Vaki ce ti bolje znati tocne datume. Koje imas mutacije za trombo?
Perry nakon stimulacije obavezno je bar 3 mj pauze negdje cak i do 6 mj rade. Ako nemas iskoristene prirode postupke onda mozes njih korisiti u pauzi do stimulacije ili ako ste kandidati za inseminaciju onda bar to odradjivat cisti da nemas osjecaj da se nista ne radi a iako je % uspjesnosti inseminacija mali ipak mozda urodi plodom.
Mimi pa pikanje samo po sebi meni nije nesto strasno. Mozda prvi dan kad se tek krene je onako cudno, al nije ni bolno ni da nije moguće samostalno izvest. Doslovno meni je trebalo cca 1 min za to obaviti.
Pozdrav evo me ovdje u nadi da nisam promasila temu a da mi netko moze pomoci ako je bio u istoj situaciji..
Primila sam Brevactid 5000injekciju za sazrijevanje folikula.Doktor tvrdi da nakon toga sigueno ide ovulacija.to je bilo u cetvrtak.Dao mi je sve upute.
Mene zanima zasto onda citam da se zna desiti da ipak ne bude ovulacije.Nakon 25sati od injekcije sam na 5minita osjecala tupo peckanje sa strane i to je bilo sve.A logicno nakon 30sati potice Ovulaciju.
Jel ima netko da je isto primio to?Trenutno sam na progesteronu.Sad cekam 2tjedna pa test na T
MTHFR (C677T) heterozigot
PAI-1 (4G/5G) heterozigot
Po mom giniću i doktorici s VV to je ona blaža varijanta nalaza s kojom ne znaju što bi, niti za heparin niti nije, ali više naginju za davanje heparina u svakom slučaju.
Perry nakon stimulacije obavezno je bar 3 mj pauze negdje cak i do 6 mj rade. Ako nemas iskoristene prirode postupke onda mozes njih korisiti u pauzi do stimulacije ili ako ste kandidati za inseminaciju onda bar to odradjivat cisti da nemas osjecaj da se nista ne radi a iako je % uspjesnosti inseminacija mali ipak mozda urodi plodom.
Mimi pa pikanje samo po sebi meni nije nesto strasno. Mozda prvi dan kad se tek krene je onako cudno, al nije ni bolno ni da nije moguće samostalno izvest. Doslovno meni je trebalo cca 1 min za to obaviti.
Hvala vam curke na odgovorima.😘
Baš mi se čini duuugo to čekanje idućeg postupka. Sad, ako ću moći na nestimulirani u međuvremenu bilo bi super. Inseminaciju smo preskočili jer ne bi imala smisla budući da su mi oba jajovoda neprohodna.
Zvijezdica brevacid utjece da jajna stanica sazrije 100% i da folikul pukne no ako se fula ternin davanja moze folikul prerano puknut ili u nekim slucajevima ne pukne nego preraste u cistu. Sve je koguce nzalost to nije 100% garancija za uspjeh. Sto si imala inseminaciju ili tempirane odnose?
Perry da po tvojim mutacijama ti zapravo nisi za heparin, al svakako bi trebala uzimat andol 100 za cirkulaciju i ne smijes nikako uzimat folnu kiselinu nego folat (aktivni oblik) jer sa mthfr mutacijom ne razgladjujes folnunkiselinu vec se talozi u tijelu.
Sortiraj odgovore
Najstariji