Ma ja se osjecam sasvim dobro. Samo se malo brze umorim pa moram vise sjediti ili cak leci ida odmorim bas jet me bole kriza ako dugo stoji ili puno hodam. Imala malo mucnine al zadnjih par dana nista. Tako da sam bas ok. Ja ti stalno svako vecer pijem magnezij sumeci pa nemam nikakve grceve kad nisam pila onda sam ih odmah dobila.
ajme ne mogu pit nista sumece... povraca mi se kad vidim gore onu pjenu. zbog toga ne mogu ni cedevitu pit. Imam doma nirmalne tablete magnezija, pit cu njih. Dobro da si mi rekla.
Mozes u bilo kojem obliku magnezij vodi samo racuna da ima u sebi vitamin c ako nema onda ga dodatno uzmi jer je bolja iskoristivost. A pomaze i misicima maternice da budu elasticniji i opusteniji sta je sad vazno.
Cure sretno sutra na pregledu i javite se sa lijepim vijestima
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Grizli, Roza, uživajte lijepo u ostatku nedjelje i svakoj mučninici i boljki , sretno! 😉😊😊😊😘
Nikitta ne poznajem te osobno, ali ovo sto sam tu čitala mogu reći da ti toliko zračiš nekako lijepo i da da je do tebe bi sigurno odavno bila trudna. Baš si posebna.
Vaki sve mi je jasno to s godinama jer mi je i samoj to stvaralo pritisak.
Grizli bas ces mi reci sto ti je rekla doktorica, a ja cu poslati svom doktoru mail.
Kengu andol ti mora tvoj ginekolog odrediti kada da prestanes,meni je moja odmah rekla na pocetku trudnoce da cu ga piti do 32 tt i tako je bilo,neke cak i do 35 tt ovisi vjerojatno i o mutacijama,bitno je samo da se prekine koji tjedan prije poroda a ovako nije stetan koliko god da ga pijes
Grizli sutra cekam samo tvoje vijesti❤
Norules, a da li zbilja nije stetan? Bila sam na dva specijalisticka pregleda nevezano uz trudnocu i oba specijalista su me bas strogo pitala zasto pijem andol u trudnoci, ali nisu se htjeli uplitati.
Kengurica mislim da ginekolog uzme u obzir dobrobit naspram stetnosti. Koliko sam citala doze niže od 81 uopce ne dolaze do posteljice, dakle nije uopce moguce naci djelatnu tvar u fetusu, a doze od 100 u izuzetno malom postotku su zabiljezene uopce da su prisutne u posteljici. Najcesce ako i imaju utjecaj utjecu na smanjenu porodjajnu tezinu. I mislim da ce svaki gin riskirat prije da beba ima manju masu nego da umre beba ili majka. Vece doze mogu biti problematicne u kasnijim tjednima jer ubrzaju zatvaranje nekog dijela oko srca pa bebe mogu imati povisen tlak. Tako da mislim da sve u svemu najveca opasnost je od tog razrijedjenja krvi za zene tokom poroda. Meni znam da su rekli da par dana prije punkcija nikako ne pijem andol. Norules koju mutaciju ti imas? I reci dal su te zbog primjene andola kasnije u trudnoci cesce i vise kontrolirali jer kao negdje pise da znaju onda cesce nadzirat razvoj bebe.
Cure koje danas idete na uzv- navijam za srčeka ❤️❤️
Pridružujem se željama, šaljem hrpu ljubavi i pozitivnih vibri za mrvice 😊❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji