Hani hahahha gdje bi ja bila kad bi mene to ljutilo posebno sad u trudnoci totalni cool sam. 😎 Nisam zapamtila da si 18. na uzv! Sretno onda!
Hani ok svakog nesto nervira i svako od nas ima pravo rec svoje misljenje. Zato sam i napisala da ja iznosim svoje. U mom slucaju je zaista tako bilo. Nisam neka vjernica da cu za to zahvaljivat Bogu, ali isto tako necu se ni izrugivat curama kojima je to bitno i koje vjeruju u to i zele si time olaksat. Ti hvala Bogu vec sko vidili da jezicinu imas i poneki neumjesni komentar curama, pa opet nitko te za to nije osudjivao a vjerujem da ima jos cura kojima to smeta. Ja ne volim takav macin komunikacije pa sto, tebi ocito je to u redu. Ja nisam rekla da sam zato zatrudila jer bez pomoci liječnika, skolskog ciklusa i jos 100 sitnica svakako je bitnu ulogu odigrala psiha i to cu 100 puta ponoviti jer je zaista tako. Niti u jedan postupak niti u jednu trudnocu nisam usla s toliko pozitive. A znas sto pozitiva je nesto sto treba dijeliti jer dokazano je da osobe koje su stalno pesimisticne opcenito su okruzene negativnom energijom. Vec odavno se pisalo kome nesto smeta nek ne cita, a svaka od nas ima jednako pravo iznest svoje misljenje.
Nego ti bi kogla nam rec kako se osjecas? Kad imas pregled? Bas si simpaticna sto o svima nama vodis statistiku i biljeske, a mi o tebi ne saznajemo bas nista, a evo aj bi voljela recimo znat dal je sve ok kod tebe.
Slazem se u potpunosti od rijeci do rijeci, od pocetka do kraja...
Grizli - evo da probam pokrenit taj val pluseva - nisan piskila na test jer se nisan tila stresirat oce pokazat plus il minus, oce li to bit ispravno ili ociitavanje hcg-a koji san primila posli transfera u dva navrata.. pa san lipo cekala betu. 13.dnt dva osmostanicna embrija beta pokazala 204 :)
Drzimo fige da se dupla kako triba, znat cemo za koji dan! ❤️ Sretno svim curama koje cekaju, vama s plusevima i velikim betama isto sretno da sve bude u redu, a lipotama koje su rastuzilo minusi - samo hrabro dalje! ❤️
Žene molim vas ako mi se možete javiti tko ide u petrovu bolnicu ili je bila.. Imam pitanja..
Reci draga sta te zanima
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Ruška i ti si u Rijeci? Kod koje si doktorice? Šta si od postupaka do sad iskoristila? Oprosti ako si već napisala ali kako nas je puno stvarno nisam zapamtila… prirodni je malo igra živaca ali ako uspiju doći do stanice sve je moguće 🙂 ja sam u prvom prirodnom imala et. Malo me sad dotukao taj stimulirani bez stanice, ali inače stvarno nemam zamjerke na rad riječke humane.
Lemon ma da ne treba se opterećivati sa amh, bitno je da ih ima i da su kvalitetne. Zato ja sad radim na kvaliteti 😁 i nadam se boljoj reakciji na terapiji sljedeći put. Hvala 😘
Da u Ri sam,dr.Tina,imala sam 4inseminacije-dr.Manestar,jedan stimulativni i jedan fet,ovaj mj pauza jer je propao prirodni i sljedeći mj.idem opet u pokusaj prirodnog.
Neki dan dobila nalaz amh,jer sam sama trazila,dosta nizak.
Sada si bila na stimulativnim,sta ides sada?kod koje si dr.?
Mozda si dobila krivu terapiju pa nije bilo stanica
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
DorisOs i Laganini čestitam curke!!! Zelim vam veeelike bete i školske trudnoce 💓🍀🎊🎉👌😘
Mariji ivi😁😁😁😘
Vec sam mislila da si me opet zaboravila u statistici😜😂😂😂
Citam vas Al nemam sta pametno napisat..
Optimizam naravno pomaze no da je kljucan ne nije, jer po tom ispada da sad ak je netko u strahu i ne razmislja pozitivno i ne zahvaljuje Bogu zato nije uspjelo.. Ajme koliko zena sam upoznala u ovom Mpo stazu, jednostavno im je uspjelo kad se sve poklopilo tj kad su dobile taj dobiti embrij u dobro tempirano vrijeme. Cura kad sam Isla u svoj prvi postupak je toliko plakala nakon punkcije jer je dobila 1 stanicu dal ce doc do transfera jer joj je to bio zadnji postupak, ja sam tad bila u full pozitivnom raspoloženju jer ono ja cu uskoro bit trudna sta imam 32, 2 lijepa embrija mi vratili...
Na dan transfera je dosla pod normabelima koliko joj je psiha otisla k jarcu...uglavnom.. Rodila je😊
Takodjer znam zenu koja je toliko pozitivna da je to cudo jedno ja joj se divim, prosla je sigurno 15 transfera ona nikad test ne radi jer je ona svaki put trudna i ima sve simptome, ne jos nije rodila...
I tako dalo bi se nabrajati... Uglavnom smatram da se cure ne smijemo kriviti da nije uspjelo jer nismo bile optimistične... Nije uspjelo jer embrij nije bio dobar.
Ima nekog tko nije vjernik, ja nisam ta, vjerujem u Boga ali eto mnoge znam koje su majke a ne vjeruju u Boga.. Ne treba svoje misljenje nametati, moze ga se reci naravno no ne i nametati....
Žene molim vas ako mi se možete javiti tko ide u petrovu bolnicu ili je bila.. Imam pitanja..
Reci draga sta te zanima
Neznam koliko dugo ste tamo.. Kod kojeg doktora ste? Koje pretrage su vas tražili? I poslije transfera koja je bila terapija???
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Hani - probala sam sve osim FET - a u prirodnom ciklusu, ali ja volim kemiju... 😁
Na žalost, dr. ne voli raditi transfere u prirodnom ciklusu jer to iziskuje puno praćenja.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
2 postupka,prof vrcic.ja sam privatno kod njega isla na dog i ustimavanje moje stitnjace i onda u petrovu na postupak.nas problem je spremiogram tako da nije imao sta mene cackat.nakon drugog nesuspjeha nisam isla na konzultacije.iako smo mi na svoju ruku napravili kariogram(imam super ginekologa sve mi pise sta god hocu).utrogestan 3x2tab vag a za fet estrofem od 2dc i onda uveden utrogestan opet 3x2.ako te jos sta zanima samo reci
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0