Hvala Grizli na javljanju.Imala sam tempirane odnose.Doktor je pregledao velicinu jajnika i rekao da je pravo vrijeme za injekciju.Te da ce do ovulacije sigurno doci.osim ako nije problem sa jajovodima ,na cemu cemo raditi ako ovo ne uspije.kod mene je sve u redu i kod muza,jedino jos ostanu jajovodi kao potencijalni problem.Sluz super,sperma super maternica sve sve..velika zaliha jajnika...imam 37 godina,jednu biokemijsku i jednu ajmo reci zdravu trudnocu .A ipak godinu dana bez uspjeha.
Grizli kako napreduje tvoja trudnoca..kako se ti osjecas i koliko je to sad vec proslo
Zvijezdica nikad vjeruj mi u prvim fazama mi ne napravimo sve pretrage da mozemo tvrditi da je sve savršeno. Pretpostavljam da partner ima dobar spermiograma kad je kod njega sve super. Koje si tocno ti pretrage radila? Svakako bi trebala vidi prohodnost jajnika. Ako je i to u redu onda da se proba inseminacija jer tempirani odnost nije bas sigurna tehnika. Ja sam super, sad sam 7tt i cekam prvi pregled sutra.
Perry - u utorak sam na VV pa ću onda točno znati do kad rade. E, sad zbog godina bi bilo glupo da čekaš 6 mjeseci. Ja ću sad 39 i otišle mi godine u tom čekanju. Mi smo imali dogovor pauze od 2 mjeseca, ali mi se onda dogodila cista, pa zastarjeli brisevi i papa... Eto, ispada da sam na kraju čekala 7 mjeseci.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki pa ja cijelo vrijeme mislim da ti imas cca 32. Nemam pojma zasto.
Perry ja imam iste mutacije kao ti i moj sadasnji MPO ginekolog je meni rekao ne heparin. Andol da. Sad sam u 17. tt. On bi me vec skidao s andola i sad me ovo malo strasi ako neki daju heparin.
Grizli jesi mozda proucila do kojeg tjedna trudnoce andol? Sutra ti najsretnije na svijetu!
Kod mene ti islo ovako 2012 8mjeseci nista.onda uslijedila biokemijska.Nakon toga 2013 odmah ostala trudna i imam curicu sad.Sa prekidima pokusavanja od 2017 nista.sad vec imam37god.
Radila spolne hormone ,stitnu,sve briseve ..Gin je na ovom sad zadnjem pregledu neki dan gledao spermije i nalaz po tome je odlican.Ustvari mi imali odnos taj dan pa je i iz mog pregleda stavio pod mikroskop sluz.
Kaze da ce mi provjeriti jajovode ako prokrvarim ipak..
Ja ovako imam redovne cikluse i pila sam sve i svasta ovih mjeseci.Najvise vrkutu vitamime i folnu.
Malo me strah tog propuhivanja.jedino nismo imali odnos poslje navodne ovulacije..
Znaci tebi predstoji slatko ocekivanje,nakon sve one borbe.Vjerujem da je ovaj put sreca na tvojoj strani
Perry da po tvojim mutacijama ti zapravo nisi za heparin, al svakako bi trebala uzimat andol 100 za cirkulaciju i ne smijes nikako uzimat folnu kiselinu nego folat (aktivni oblik) jer sa mthfr mutacijom ne razgladjujes folnunkiselinu vec se talozi u tijelu.
Ja bi se nadovezala i ispravila navod za mutaciju MTHFR heterozigot i razgradnju folne. Kod MTHFR heterozigota organizam razgrađuje folnu 70% tako da nije nužno kod heterozigota piti isključivo aktivni folat. Makar ga ja na tu mutaciju pijem, ali pijem i Novalac koji sadrži i aktivni folat i folnu.
Netko je pitao za iskustvo za Embrioglue. Isprobala sam ga i bilo je neuspjesno. Ako je los embrij nista ga nece zalijepiti i odrzati trudnoću do kraja.
Vakipa ja cijelo vrijeme mislim da ti imas cca 32. Nemam pojma zasto.
Perry ja imam iste mutacije kao ti i moj sadasnji MPO ginekolog je meni rekao ne heparin. Andol da. Sad sam u 17. tt. On bi me vec skidao s andola i sad me ovo malo strasi ako neki daju heparin.
Grizlijesi mozda proucila do kojeg tjedna trudnoce andol? Sutra ti najsretnije na svijetu!
Kengurice, draga, pa nema razloga za brigu. Znam i ja sama da se za naše mutacije u pravilu ne mora davati heparin. Ja imam ginića koji je sav u tome, bio je prvi u županiji koji se htio baviti trombofilijama pa ukoliko imas u obiteljskoj anamnezi puno spontanih kod mame, tete, bake onda ga daje bez pogovora.
Zvijezdica on po tom ostatku spemrija u tvojoj rodnici nije mogao dobiti tocan nalaz vec nesto ofrlje bi ja rekla. S godjnama muskarcima jako opada brojnost i brzina spermija pa bi ti preporucila ako ne bude nista od ovpg da prvo radite spermiogram kako treba i kako se radi pa tek onda vidis dal ici na propuhivanje. Jer sto ce tebe muciti ako npr ispadne da ima mali postotak progresivno pokretnih ili veci postotak morfoloski losih.
Kengurice neznam nisam do sad uopce o tome razmisljala. Vidit cu sto mi moja mpo kaze.
A znam gubitke zbog ugruska ili infarkta posljedice i u visoj trudnoci pa bih voljela da mi netko egzaktno kaze, da li da maknem taj andol ili ne, ali eto svjesna sam da ne postoji egzaktan odgovor.
Thinkpink1 zanimljivo, ja iskreno to nisam puno proucavala, ovo sto sam ulovila po forumima i sto mi je doktor rekao. Imala sam nakon duzeg koristenja folacina povisenu folnu kod vadjenja krvi dva puta i to drugi put jos dosta narasla. E sad da li je to od prekomjerne doze folacina ili losijeg preradjivanja mogu samo samo pretpostaviti.
Zvijezdica on po tom ostatku spemrija u tvojoj rodnici nije mogao dobiti tocan nalaz vec nesto ofrlje bi ja rekla. S godjnama muskarcima jako opada brojnost i brzina spermija pa bi ti preporucila ako ne bude nista od ovpg da prvo radite spermiogram kako treba i kako se radi pa tek onda vidis dal ici na propuhivanje. Jer sto ce tebe muciti ako npr ispadne da ima mali postotak progresivno pokretnih ili veci postotak morfoloski losih.
Kengurice neznam nisam do sad uopce o tome razmisljala. Vidit cu sto mi moja mpo kaze.
Ok hvala ,naravno nije ovo bio klasican spermiogram
Pogledala.sam nalaz u kojem pise-CS 8-10u nativnom razmazu vidljivo mnostvo spermija u kojem je preko 25posto progresivno pokretnih.
Svakako cu razmisliti i o toj opciji
Sortiraj odgovore
Najstariji