Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norules
    10. Lipanj 2019. 08:41

Grizli svaka cast na istrazenom odgovoru,ja imam heterozigot na mthfr i pai,nikakvi posebni tretmani radi andola,vode te ko normalnu trudnocu ,tlak cijelo vrijeme dosta nizak,bebica odg uvijek mjerama na uzv,tek bi trebala krenut sa ctg-om,ovisi mozda o tvom ginekologu dal ce te cesce pregledavat
    Kengu nije ni meni bilo svejedno radi andola,jos kad sam cula da cu ga morati pit skoro cijelu trudnocu,al nekako sam si rekla da ima vise koristi za bebu s njim nego bez,mislim da se s razlogom daje tako do nekog 32 tt,kad je beba vec ojacala i dobiva i dalje bez andola dovoljan protok krvi kroz posteljicu,ako te to brine najbolje da popricas sa svojim ginekologom kako to utjece na bebicu nego slusat specijaliste koji nemaju veze s tim podrucjem

• hope1234
    10. Lipanj 2019. 09:37

Drage moje, netko sa sličnim iskustvom.U pripremi sam za fet smrznutog embrija.Na 9dc folikul 17*15,cista na lijevo. 26 i endometrij 5.5...Kontrola za 2 dana.Da li je moguće da se endometrij zadeblja dovoljno ..?

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

Vaki
    10. Lipanj 2019. 10:44

Uz cistu se ipak radi transfer? Lupaj po soku od cikle! Popij litru dnevno ako treba. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• DorisOs
    10. Lipanj 2019. 10:59

Koje sve pretrage preporucate nakon 2 biokemijske za redom?

• Babylove
    10. Lipanj 2019. 11:10

Vaki

Uz cistu se ipak radi transfer? Lupaj po soku od cikle! Popij litru dnevno ako treba.

I menu je cudno da uz cistu ipak transfer

Vaki
    10. Lipanj 2019. 11:11

Doris - što? Pa zar si sad imala biokem.? 

🤞❤️🙏

Vaki
    10. Lipanj 2019. 11:13

Doris - Imunološke, trombofiliju, kariogram... Mada to daju tek nakon 3. spontano. No, ti ih pritisni malo... 

🤞❤️🙏

• hope1234
    10. Lipanj 2019. 11:27

Vaki

To je navodno vodena , koja bi trebala puknuti kao i folikul...Nemam pojma,jer nisam nikada isla u fet samo...pa ne znam...ona je samo komentirala da endometrij ne zadovoljava...Ako se ne zadeblja nista ovaj ciklus.Bez obzira sto pise samo 1dcl do 2dcl cikle , da pijem cijelu bocu????😂😂

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.

Vaki
    10. Lipanj 2019. 11:37

Da! Tako je i naša Grizli pila litru dnevno i popravila endometrij i sad je trudna. 

🤞❤️🙏

• hope1234
    10. Lipanj 2019. 11:37

Onda živjeli!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.