Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    09. Lipanj 2019. 09:42

En@

Simba

En@

2 postupka,prof vrcic.ja sam privatno kod njega isla na dog i ustimavanje moje stitnjace i onda u petrovu na postupak.nas problem je spremiogram tako da nije imao sta mene cackat.nakon drugog nesuspjeha nisam isla na konzultacije.iako smo mi na svoju ruku napravili kariogram(imam super ginekologa sve mi pise sta god hocu).utrogestan 3x2tab vag a za fet estrofem od 2dc i onda uveden utrogestan opet 3x2.ako te jos sta zanima samo reci

Kod nas je također to glavni problem oligoasthenoteratozoospeemia.. Svaki puta dodjemo do transfera, 2 puta beta 0 i 1 blight ovum.. A pretrage koje sam radila su ono smiješne.. Papa, brisevi, hormoni od 2 do 5 dana, tsh i testiranje na hiv i hepatitis.. Bila sam kod dr. Banović i jako draga žena, ali možda…. Nekako mi to sve slabo

Zasto ne nazoves tete biologice pa pitas sta ona misli?meni je ona super bas smo u dva navrata dobro ispricale i nasavjetovala me za kariogram da ne trosim postupke,da je mozda nesto banalno sta se da popravit.rekla da je njoj oplodnja 100% al da terapija po njenom misljenji nije pogodena ni tajming… pa eto probaj

Neznam što bi ih točno pitala, može pomoć?? Kako da ženi objasnim da i mene šalje na jos pretraga??? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Vaki
    09. Lipanj 2019. 09:44

Tnx cure! Nešto ću već iskemijati. Decapeptyl smiruje jajnike i blokira ovulaciju, a meni uvijek krene puno folikula pa bi ih time malo obuzdali. Zato razmišljam da ovaj put krenem s tim injekcijama. Budem malo izgnjavila privatnike možda dobijem koji odgovor, iako eto imate iskustva da škrtare s odgovorima. 🤞

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

En@
    09. Lipanj 2019. 09:52

Odma nakon 2postupka (7mj2018) pitala sta da radim? Tad mi je rekla za karigram.A sad u 3mj sam zvala i javila mi se ona sijeda biologica koja mi je bila na prvom postupku(3mj 2018) i trazila je moj karton da vidi kako sta je bilo.ja sam je zvala zbog operacije varikokele dal ona smatra da ce to ista popravit i onda smo se raspricale o cijelom postupku sta je valjala sta nije

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

En@
    09. Lipanj 2019. 09:55

Da se razumijemo nemoze te ona poslat nigdje al ti moze dat neko svoje misljenje s te njene strane price sta dr ne vidi 

7.mj/18 Petrova dr.😍
    Vracam se kod dr.😍

Simba 1989
    09. Lipanj 2019. 10:15

En@

Da se razumijemo nemoze te ona poslat nigdje al ti moze dat neko svoje misljenje s te njene strane price sta dr ne vidi

En@

Meni je bila neka mlada sa naočalama cca 165cm, smedja kosa.. Neznam jel daju više te informacije zbog gpdr jer mi rekla da mi neće moći puno reći o stanju oplodnje već samo da odlučimo o broju vraćanja i kada je transfer.. 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

En@
    09. Lipanj 2019. 10:29

Nista te ne kosta nazovi pa probaj

7.mj/18 Petrova dr.😍
    Vracam se kod dr.😍

En@
    09. Lipanj 2019. 10:37

MakiST

Evo da se i ja upisem u cekalice - vracena 2 trodnevna, jedan odlican i jedan vrlo dobar 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😘❤️ Sretno nam svima

Odlicnooo 🙏

7.mj/18 Petrova dr.😍
    Vracam se kod dr.😍

Boa35
    09. Lipanj 2019. 10:42

MakiST

Evo da se i ja upisem u cekalice - vracena 2 trodnevna, jedan odlican i jedan vrlo dobar 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😘❤️ Sretno nam svima

Čestitam! Sad samo smireno do bete! 🤩😘🤞

perry
    09. Lipanj 2019. 10:44

Terra, evo, ja sam isto nova ovdje na forumu, pratim vas sve...pa da ti bude lakše, eto, suosjećam s tobom. Ja sam ba na svom prvom transferu,  betu bi trebala raditi u utorak, ali jučer sam radila test jer sam imala osjećaj da vještica dolazi...i bila sam u pravu, test negativan, do podneva prokrvarila.
    Nalaz za trombofiliju mi je identičan kao i tebi.
    Ivf sam radila na VV, donijela sam im nalaze pa mi je doktorica preporučila svakako uzumanje heoarina od dana transfera.
    Moj ginić mi je dao recept, Fragmin  od 5000j. sam kupila i davala si ga svako jutro.
    Al, eto, ipak ništa ovaj put. Nadam se da će idući put biti plusić, objema. Glavu gore i idemo ponovo!! 😊

Grizli
    09. Lipanj 2019. 10:49

Mimi1510 dobro dosla. Tokom stimulacije u nacelu ne treba bolovanje jer to se pikas 1 na dan obicno u popodnevnim satima. Vecina klinika ima praksu izmedju 17-19h. Tu i tamo se ima nekih nus pojava al ne znam dal nekom bude bas tako lose da mora lezat ili nista ne raditi. Od dana punkcije bi bilo dobro uzet bolovenja u tvom slucaju pogotovo jer nakon punkcije nije preporucljivo nista dizat i trebala bi odmarat da se tijelo stigne oporaviti za transfer. To imas pravo na bolovanje do vadjenja bete.
    Makist sreeetno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.