Cure drage povatala sam sta sam mogla , vijernice nevjernice , i bilo koja druga vijere postujem , neosudjujrm i da svaki ima pravo malo i kukati ode a isto tako i malo biti optimisticni , pa opet negativni i tako iz niza u niz, zivot nije med i mljeko i sami gradimo svoju srecu ali isto tako nekad nam treba netko da nas podigne a nekad netko da nas malo stavi na loptu! Tako ti ide glava je bitna za ovo ali svi smo za sebe i svak se nosi kako zna i umije u tome!
Ili cemo prihvatiti tudje il osudjivati ali lijepse je bodriti i pomoci , sta vi mislitee?!!😁😍❤ Ja sam vijernik i to cu reci otvoreno nisam od onih fanatika ali vjerujem da on svime upravlja tako i tim i da treba malo da se sve poslozi i da dodje mi digo da sam pre tuzna i da dodje mi digo da sam pre optimisticna ! Ali opet se sve svodi na mir oni mir untarnji i bit ce sta bude samo opusteno i smireno!! Sve ste mi drage i svaka na svoj nacin nosi svoje i zato molim vas bez prepirki, neroze , i podbadanja itd! Ljubav iznad svegaa!! ❤❤❤💪🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure drage povatala sam sta sam mogla , vijernice nevjernice , i bilo koja druga vijere postujem , neosudjujrm i da svaki ima pravo malo i kukati ode a isto tako i malo biti optimisticni , pa opet negativni i tako iz niza u niz, zivot nije med i mljeko i sami gradimo svoju srecu ali isto tako nekad nam treba netko da nas podigne a nekad netko da nas malo stavi na loptu! Tako ti ide glava je bitna za ovo ali svi smo za sebe i svak se nosi kako zna i umije u tome!
Ili cemo prihvatiti tudje il osudjivati ali lijepse je bodriti i pomoci , sta vi mislitee?!!😁😍❤ Ja sam vijernik i to cu reci otvoreno nisam od onih fanatika ali vjerujem da on svime upravlja tako i tim i da treba malo da se sve poslozi i da dodje mi digo da sam pre tuzna i da dodje mi digo da sam pre optimisticna ! Ali opet se sve svodi na mir oni mir untarnji i bit ce sta bude samo opusteno i smireno!! Sve ste mi drage i svaka na svoj nacin nosi svoje i zato molim vas bez prepirki, neroze , i podbadanja itd! Ljubav iznad svegaa!! ❤❤❤💪🙏
Kako ne bi ponekad bilo nervoze u ovom kokosinjcu hormonima nafilanih zena! Jos se dobro i slazemo😂😂😂😂😂😂
Kako ne bi ponekad bilo nervoze u ovom kokosinjcu hormonima nafilanih zena! Jos se dobro i slazemo😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Marijaiva tacno 😂😂😂😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Laganini bravo cestitam! Eto nek je krenuo sad opet pozitivan niz, dosta je bilo onih minusa i negativnih beta.
Marijaiva dobro si napisala svako ima svoje mišljenje koje ne treb nametat. Nekom je za uspjeh potrebna sitnica nekome cijela tona svega. A sto sam se nasmijala na kokosinjac 😂😂😂😂 tocno tako.
Ruska nadam se da je iduci mjesec tvoj! Pokazalo se na forumu da cure iz Ri dobro kotiraju unatoc losoj statistici koju Rijeka ima u uspjesnosti. Hehehe ti si bila kod Dr. Zvakace 😁! Jesi primjetila kakvu razlilu u pristupu dr Tine i njega? S kim si zadovoljnija bila?
Ruška ja sam isto kod dr. Tine. Sad sam imala stimulirani pa mi sad slijedi 3 mjeseca pauze, taman do 9.mjeseca kad bi trebala opet u stimulaciju. Terapija mi nije odgovarala, na Menopur nisam nikako reagirala. Nadam se da je do lijeka i do ove zadnje "pošiljke" stanica. Sretno ovaj mjesec u prirodnom 🤞🤞🤞🤞
Grizli baš dobro da si spomenula. Ovaj forum stvarno pobija one službene statistike o uspješnosti. Znam da sam na netu našla objavljene rezultate o uspješnosti mpo postupaka po klinikama iz 2015. i da je Rijeka bila tek oko 10%. Ali eto drago mi je da se očito to mijenja 🤗 bilo bi dobro kad bi uskoro objavili novije rezultate...
Laganini bravo cestitam! Eto nek je krenuo sad opet pozitivan niz, dosta je bilo onih minusa i negativnih beta.
Marijaiva dobro si napisala svako ima svoje mišljenje koje ne treb nametat. Nekom je za uspjeh potrebna sitnica nekome cijela tona svega. A sto sam se nasmijala na kokosinjac 😂😂😂😂 tocno tako.
Ruska nadam se da je iduci mjesec tvoj! Pokazalo se na forumu da cure iz Ri dobro kotiraju unatoc losoj statistici koju Rijeka ima u uspjesnosti. Hehehe ti si bila kod Dr. Zvakace 😁! Jesi primjetila kakvu razlilu u pristupu dr Tine i njega? S kim si zadovoljnija bila?
Neznam ti što reci,sa kim sam zadovoljnija.volila bih malo vise stručnosti oba dvoje.Ukoliko ne uspijem u ri,odlucila sam pokusati negdje drugdje,prije nego ispucam sve postupke.
Ovaj mj.tj.u 7 imam prirodni postupak i ne nadam se ničem jer Ce to biti 4 pokusaj prirodnog☹️
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Ruška ja sam isto kod dr. Tine. Sad sam imala stimulirani pa mi sad slijedi 3 mjeseca pauze, taman do 9.mjeseca kad bi trebala opet u stimulaciju. Terapija mi nije odgovarala, na Menopur nisam nikako reagirala. Nadam se da je do lijeka i do ove zadnje "pošiljke" stanica. Sretno ovaj mjesec u prirodnom 🤞🤞🤞🤞
Grizli baš dobro da si spomenula. Ovaj forum stvarno pobija one službene statistike o uspješnosti. Znam da sam na netu našla objavljene rezultate o uspješnosti mpo postupaka po klinikama iz 2015. i da je Rijeka bila tek oko 10%. Ali eto drago mi je da se očito to mijenja 🤗 bilo bi dobro kad bi uskoro objavili novije rezultate…
Ja ću isto u 9mj u stimulativni.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Bas me zanim kakve ce biti u prirodnom mi folikula koliko ako bude jedan bit ce superr💪 jadva cekam Utoraaaaak😁
Ruska hm zao mi je da si dobila dojam da trebaju vise strucnosti. Zato sam te i pitala kakvi su, ja ih znam samo sa transfera. I Tina je jako njezna i draga, al nekako po strucnosti tamo mislim da ipak Smiljamica vodi. Ona je meni i ja sam bas trazila da idem kod nje iako ima britki jezik i onako djeluje na prvu ostra. Znale smo se porijeckat al na kraju prije sto god sam trazila objasnjenje dala mi ga je i to vrlo precizno i argumentirano. Cak me i sama uputila na neke radove kad sam joj rekla da sam nesto procitala ili saznala. Nadam se da ce ti prirodnjak biti uspjesan pa da necea ni morat u stimulaciju.
Nikita ja te skroz razumijem sto si htjela reci. Evo meni osobno se dogodilo da sam prošle godine u 12 mjesecu odbila stimulirani postupak i rekla dr da ci cekat da budem spremna. U tom momentu sestri se vratila bolest i ja zaista nisam bila spremna biti trudna nisam osjecala potrebu za time jer sam bila posvecena sestri i cilj mi je bio pomoc joj. Taj mjesec sam doista mislila da mozda nama dijete i nije neka preogromna zelja. Al na kraju kroz mjesece sam shvatila da je ono bio samo moment i da je to nasa zelja i radost. I evo potrefilo se da sestrin nalaz je prvi put nakon dugo vremena dosao fantastično uredan i da nam je ocito sreca pokucala na vrata nakon svega. Vjerujm da nakon puno neuspjeha covjek pocne sumnjat u sebe, al za tebe Nikita ja se iskreno nadam da ce iduci postupak biti dobitan jer ti uz sve tegobe zasluzujes to.
Sortiraj odgovore
Najstariji