Cure drage povatala sam sta sam mogla , vijernice nevjernice , i bilo koja druga vijere postujem , neosudjujrm i da svaki ima pravo malo i kukati ode a isto tako i malo biti optimisticni , pa opet negativni i tako iz niza u niz, zivot nije med i mljeko i sami gradimo svoju srecu ali isto tako nekad nam treba netko da nas podigne a nekad netko da nas malo stavi na loptu! Tako ti ide glava je bitna za ovo ali svi smo za sebe i svak se nosi kako zna i umije u tome!
Ili cemo prihvatiti tudje il osudjivati ali lijepse je bodriti i pomoci , sta vi mislitee?!!😁😍❤ Ja sam vijernik i to cu reci otvoreno nisam od onih fanatika ali vjerujem da on svime upravlja tako i tim i da treba malo da se sve poslozi i da dodje mi digo da sam pre tuzna i da dodje mi digo da sam pre optimisticna ! Ali opet se sve svodi na mir oni mir untarnji i bit ce sta bude samo opusteno i smireno!! Sve ste mi drage i svaka na svoj nacin nosi svoje i zato molim vas bez prepirki, neroze , i podbadanja itd! Ljubav iznad svegaa!! ❤❤❤💪🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure drage povatala sam sta sam mogla , vijernice nevjernice , i bilo koja druga vijere postujem , neosudjujrm i da svaki ima pravo malo i kukati ode a isto tako i malo biti optimisticni , pa opet negativni i tako iz niza u niz, zivot nije med i mljeko i sami gradimo svoju srecu ali isto tako nekad nam treba netko da nas podigne a nekad netko da nas malo stavi na loptu! Tako ti ide glava je bitna za ovo ali svi smo za sebe i svak se nosi kako zna i umije u tome!
Ili cemo prihvatiti tudje il osudjivati ali lijepse je bodriti i pomoci , sta vi mislitee?!!😁😍❤ Ja sam vijernik i to cu reci otvoreno nisam od onih fanatika ali vjerujem da on svime upravlja tako i tim i da treba malo da se sve poslozi i da dodje mi digo da sam pre tuzna i da dodje mi digo da sam pre optimisticna ! Ali opet se sve svodi na mir oni mir untarnji i bit ce sta bude samo opusteno i smireno!! Sve ste mi drage i svaka na svoj nacin nosi svoje i zato molim vas bez prepirki, neroze , i podbadanja itd! Ljubav iznad svegaa!! ❤❤❤💪🙏
Kako ne bi ponekad bilo nervoze u ovom kokosinjcu hormonima nafilanih zena! Jos se dobro i slazemo😂😂😂😂😂😂
Kako ne bi ponekad bilo nervoze u ovom kokosinjcu hormonima nafilanih zena! Jos se dobro i slazemo😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Marijaiva tacno 😂😂😂😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Laganini bravo cestitam! Eto nek je krenuo sad opet pozitivan niz, dosta je bilo onih minusa i negativnih beta.
Marijaiva dobro si napisala svako ima svoje mišljenje koje ne treb nametat. Nekom je za uspjeh potrebna sitnica nekome cijela tona svega. A sto sam se nasmijala na kokosinjac 😂😂😂😂 tocno tako.
Ruska nadam se da je iduci mjesec tvoj! Pokazalo se na forumu da cure iz Ri dobro kotiraju unatoc losoj statistici koju Rijeka ima u uspjesnosti. Hehehe ti si bila kod Dr. Zvakace 😁! Jesi primjetila kakvu razlilu u pristupu dr Tine i njega? S kim si zadovoljnija bila?

Ruška ja sam isto kod dr. Tine. Sad sam imala stimulirani pa mi sad slijedi 3 mjeseca pauze, taman do 9.mjeseca kad bi trebala opet u stimulaciju. Terapija mi nije odgovarala, na Menopur nisam nikako reagirala. Nadam se da je do lijeka i do ove zadnje "pošiljke" stanica. Sretno ovaj mjesec u prirodnom 🤞🤞🤞🤞
Grizli baš dobro da si spomenula. Ovaj forum stvarno pobija one službene statistike o uspješnosti. Znam da sam na netu našla objavljene rezultate o uspješnosti mpo postupaka po klinikama iz 2015. i da je Rijeka bila tek oko 10%. Ali eto drago mi je da se očito to mijenja 🤗 bilo bi dobro kad bi uskoro objavili novije rezultate...
Laganini bravo cestitam! Eto nek je krenuo sad opet pozitivan niz, dosta je bilo onih minusa i negativnih beta.
Marijaiva dobro si napisala svako ima svoje mišljenje koje ne treb nametat. Nekom je za uspjeh potrebna sitnica nekome cijela tona svega. A sto sam se nasmijala na kokosinjac 😂😂😂😂 tocno tako.
Ruska nadam se da je iduci mjesec tvoj! Pokazalo se na forumu da cure iz Ri dobro kotiraju unatoc losoj statistici koju Rijeka ima u uspjesnosti. Hehehe ti si bila kod Dr. Zvakace 😁! Jesi primjetila kakvu razlilu u pristupu dr Tine i njega? S kim si zadovoljnija bila?
Neznam ti što reci,sa kim sam zadovoljnija.volila bih malo vise stručnosti oba dvoje.Ukoliko ne uspijem u ri,odlucila sam pokusati negdje drugdje,prije nego ispucam sve postupke.
Ovaj mj.tj.u 7 imam prirodni postupak i ne nadam se ničem jer Ce to biti 4 pokusaj prirodnog☹️
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Ruška ja sam isto kod dr. Tine. Sad sam imala stimulirani pa mi sad slijedi 3 mjeseca pauze, taman do 9.mjeseca kad bi trebala opet u stimulaciju. Terapija mi nije odgovarala, na Menopur nisam nikako reagirala. Nadam se da je do lijeka i do ove zadnje "pošiljke" stanica. Sretno ovaj mjesec u prirodnom 🤞🤞🤞🤞
Grizli baš dobro da si spomenula. Ovaj forum stvarno pobija one službene statistike o uspješnosti. Znam da sam na netu našla objavljene rezultate o uspješnosti mpo postupaka po klinikama iz 2015. i da je Rijeka bila tek oko 10%. Ali eto drago mi je da se očito to mijenja 🤗 bilo bi dobro kad bi uskoro objavili novije rezultate…
Ja ću isto u 9mj u stimulativni.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Bas me zanim kakve ce biti u prirodnom mi folikula koliko ako bude jedan bit ce superr💪 jadva cekam Utoraaaaak😁
Ruska hm zao mi je da si dobila dojam da trebaju vise strucnosti. Zato sam te i pitala kakvi su, ja ih znam samo sa transfera. I Tina je jako njezna i draga, al nekako po strucnosti tamo mislim da ipak Smiljamica vodi. Ona je meni i ja sam bas trazila da idem kod nje iako ima britki jezik i onako djeluje na prvu ostra. Znale smo se porijeckat al na kraju prije sto god sam trazila objasnjenje dala mi ga je i to vrlo precizno i argumentirano. Cak me i sama uputila na neke radove kad sam joj rekla da sam nesto procitala ili saznala. Nadam se da ce ti prirodnjak biti uspjesan pa da necea ni morat u stimulaciju.
Nikita ja te skroz razumijem sto si htjela reci. Evo meni osobno se dogodilo da sam prošle godine u 12 mjesecu odbila stimulirani postupak i rekla dr da ci cekat da budem spremna. U tom momentu sestri se vratila bolest i ja zaista nisam bila spremna biti trudna nisam osjecala potrebu za time jer sam bila posvecena sestri i cilj mi je bio pomoc joj. Taj mjesec sam doista mislila da mozda nama dijete i nije neka preogromna zelja. Al na kraju kroz mjesece sam shvatila da je ono bio samo moment i da je to nasa zelja i radost. I evo potrefilo se da sestrin nalaz je prvi put nakon dugo vremena dosao fantastično uredan i da nam je ocito sreca pokucala na vrata nakon svega. Vjerujm da nakon puno neuspjeha covjek pocne sumnjat u sebe, al za tebe Nikita ja se iskreno nadam da ce iduci postupak biti dobitan jer ti uz sve tegobe zasluzujes to.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji