Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    24. Svibanj 2019. 07:54

nemasekiracije - čestitkee na plusiću, sad držimo palčeve za duplu betu!!
    Cure imam pitanje, do kad ste vi pile matičnu, samo do postupka (mislim do stimulacije), pa onda prestale kad krenete s pikanjem ili skroz do punkcije? I jel znate do kad smijem uzimat vrkutu? inače je pijuckam svaki do svaki drugi dan, jednu šalicu dnevno..ne pretjerujem..pa ne znam kad moram prestat s njom..
    Hvala na odgovorima, ne znam kog bi drugog pitala..vi ste mi tu google za sve

Meto
    24. Svibanj 2019. 08:11

Nemasekirancije wooow, pa to je prekrasno!! Puno srece ti zelim da se beta fino dupla i da sve bude u redu. Biti ce 🤗☺️ 
    Lilypie i kod vas je super pomak! I to kakva razlika u malo vremena. 😊 
    Maja i Roza sretno s cekanjem 🙃
    Vaki tebi je danas transfer? Sretnooo 😌
    Hani ima li sta nova? Crtica tamni, kako se osjecas? 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    24. Svibanj 2019. 08:23

Karla u kojoj si fazi? Ono sto ja znam da je vrkuta super biljka koja pomaze regulirati hormone, a ujedno pomaze i implataciji ako dodje do trudnoce, preporuca se piti cijelo vrijeme s tim da se pravi pauza ali tvoja doza je mala pa mislim da ne trebas pauzu. . S maticnom nemam iskustva ali ako kreces u stimulirani, ja bih prestala s vrkutom. . Nezz, moje misljenje 😉

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

TinaZgb
    24. Svibanj 2019. 08:43

Cure,imam pitanje..kada ste usle u hiper i da li ste imale transfer u slucaju blazeg hipera?Naime,u srijedu sam imala punkciju 12j.s.,receno mi je da ih je bilo cak 16 i da sam u blagom hiperu.Ukoliko cu se ja lose osjecati da cemo odgoditi transfer.E sad.U srijedu me je sve boljelo,sto mi je razumljivo,jer ipak sam isla na punkciju bez anestezije i to 12 komada.Jucer me isto bolilo ali manje,samo kad bi se zakasljala..onako kao kad ti je pun mjehur.I danas evo nista.Nisam napuhnuta,normalno disem,piskim koliko i inace itd.Opcenito se dobro osjecam.Jel imala koja takvo iskustvo a da je imala transfer odmah?

Grizli
    24. Svibanj 2019. 08:46

Lilypie pa to je odlican rezultat. Ocito je kod tvog muza problem loseg spermiograma uvjetovam nekim vanjskim cimbenicima ili nedostatkom antioksidanata pa se lijepo rijesilo sa dodatko vitamina i minerala. Ajde da je nekome taj profertil urodio plodom. Svaka cas sad nek bude uspjesno dalje. Na vasem mjestu bi nastavila uzimat ga do 3 mjeseca ukupne terapije i gle kozda vas iznenadi i spontana trudnoca. Ne mogu se sjetit dal je kod vas samo muski faktor ili ima i kod tebe nekih prepreka?
    Karla maticnu je majbolje prestat mjesec prije postupka da imunitet ne bude previse podignut, a svakako pri pocetku stimulacije prestat sa svim cajevima i dodacima koji reguliraku hormone jer ti se pucas hormonima i oni nesmiju bit regulirani nego moraju biti onakbi kakve stimulacija stvara, a to je poviseni da bi stimulacija imala smisla. Takodjer u stimulaciji tijelo ce ti biti pod velikim opterecenjem i ne treba ga dodatno jos opteretit vrkutom i slicnim dodacima. Uzimat eventualno folnu/prenatale i magnezij, za endo npr ciklu i ananas ako treba.

• nemasekirancije
    24. Svibanj 2019. 09:05

Hvala vam cure. Javim betu sutra. 
    Pitanje...od sinoc sam pocela stavljati utrice i pocelo me malo svrbiti. Jel moguce da je to reakcija na utrice? Stavljala ih vaginalno. Znala sam imati to vec..al nisam nikad povezala s time haha. Pa sad nisam ziher. Dr jw predlozila da mogu prijeci i na duphaston? Sta mislite? 

alma
    24. Svibanj 2019. 09:31

Drage zene nadam se da ce mi neka od vas moci pomoc... u braku smo 4 godine i svo vrijeme radimo ma tome da ostanem trudna ali na zalost bez uspjeha... isli smo na pretrage i sve je bilo uredu. Uzimala sam razne cajeve tablete kapi ali nazalost ni to mi nije pomoglo. E sad hocemo da idemo na tu prvu inseminaciju (cekali smo moji 30 gofina 😣) jer nam doktor nije preporucavao prije zato sto je sve "ok". Imate li vi neka svoja iskustva sa inseminacijom koji je proces svega toga??? Zelim nam svima nama uskoro 🤰

Grizli
    24. Svibanj 2019. 09:41

TinaM koliko sam upoznata ako je blazi hiper onda se ide na ET, a ako je jaci odgadjaju dok ne prodje jer je opasno za zenu. Sretno i da transfer bude uspjesan bez obzira kad bio. Samo strpljivo. Odmaraj, puno tekucine i smirenosti.
    Nemasekirancije moguce je imat iritaciju od utrica. Mozda da pokusas prebaciti se na oralnu primjenu progesterona.
    Alma uspjesnost inseminacije je mala, al nije da nema uspjeha. Koje pretrage ste do sad napravili? 

Vaki
    24. Svibanj 2019. 09:49

Nemasekirancije - baš sam razmišljala o tebi i jeste li bili kod androloga kad ono iznenađenje. Prekrasna vijest! U prirodnoj trudnoći znaju vrijednosti bete biti niže jer se ranije i vadi... Sjećam se da su te utrići i prije iritirali pa se ti fino prebaci na duphastone. Sretno! 
    Meto - hvala, draga! 
    Marijaiva - tebi je već bio transfer ili će sad negdje? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Blacky89
    24. Svibanj 2019. 09:52

Nemasekirancije držim 🤞 da se beta pravilno podupla..🍀🍀🍀
    Alma i mene zanima koje ste sve pretrage radili? 4 godine nije mali period. Mi smo isto 4 godine u braku, al prvu godinu nismo radili na bebi. Kad je prosla godina dana aktivnog rada, krenula sam na pretrage i ispostavilo se sto se ispostavilo. Tako da... vjerojatno nesto postoji sto onemogucava trudnoću. Iako, i čuda se dogadjaju. 
    Btw kad smo kod čuda, gdje nam je Nasty? Kako si? Jel sve ok? 
    Lilypie mm isto sada pije profertil, 2 kapsule dnevno... bas me zanima kakav ce bit rezultat 🙈
    Karla, slažem se s Grizli. Ja bih isto prestala s vrkutom i matičnom prije postupka. Matičnu sad pijem, al cu ju pit jos jedno 15 dana i onda prestajem. A postupak je planiran u srpnju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.