Ja taman s FET-a, sve ok proslo.
Embrij jedan trodnevni, osmostanicni. Betu vadim 5.06. Danas i sutra odmaram.
Terapija folna, andol, estrofem i utrogestan.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Hani koji dan nakon transfera si piskila? Prvi mi je put pa se sve mislim da nebi nesto preuranjeno… meni je jucer bio transfer, racunala sam 02.06. da bi se mozda moglo vidit…
I ja vidim tamniju crtu, sreetno 🤗
Zavisi koliko su ti embriji stari.. Dva tri ili pet dana.. Ukoliko je blastica meni je 6 dan bio pozz test, no sve zavisi koji test radite i kolika je kolicini bete a to je sve individualno.. Meni je u svakoj trudnoci 10 dan bila razlicita, od 140, 200 i nest i jednom cak skoro 500 10dan...
Hani koji dan nakon transfera si piskila? Prvi mi je put pa se sve mislim da nebi nesto preuranjeno… meni je jucer bio transfer, racunala sam 02.06. da bi se mozda moglo vidit…
Zavisi koliko su ti embriji stari.. Dva tri ili pet dana.. Ukoliko je blastica meni je 6 dan bio pozz test, no sve zavisi koji test radite i kolika je kolicini bete a to je sve individualno.. Meni je u svakoj trudnoci 10 dan bila razlicita, od 140, 200 i nest i jednom cak skoro 500 10dan…
trodnevni (ili 4dnecni? Punkcija je bila u nedjelju a transfer u srijedu), jedan osmostanicni i jedan sestostanicni. Oplodjeno je sve skupa 6, sad cekamo subotu da vidimo oce li koji ostati za zamrznuti.
Ja taman s FET-a, sve ok proslo.
Embrij jedan trodnevni, osmostanicni. Betu vadim 5.06. Danas i sutra odmaram.
Terapija folna, andol, estrofem i utrogestan.
sreeetno 🤗
Zavisi koliko su ti embriji stari.. Dva tri ili pet dana.. Ukoliko je blastica meni je 6 dan bio pozz test, no sve zavisi koji test radite i kolika je kolicini bete a to je sve individualno.. Meni je u svakoj trudnoci 10 dan bila razlicita, od 140, 200 i nest i jednom cak skoro 500 10dan…
trodnevni (ili 4dnecni? Punkcija je bila u nedjelju a transfer u srijedu), jedan osmostanicni i jedan sestostanicni. Oplodjeno je sve skupa 6, sad cekamo subotu da vidimo oce li koji ostati za zamrznuti.
Trodnevni, dan punkcije se ne racuna.. Dakle ako imas zivaca mozes 9 ili 10 dan pisnuti test...
ajme ko ce pezivit 😂😂😂
Ma mozes i prije.. Ja sam jednom peti dan sta da ti kazem dakle to je kao kod tebe sedmi dan😂😂😂
Roza i Maja sretno 🤞🍀🤞😊🍀
Ja dobila napokon, narucili me za folikulometriju 30.5., u cetvrtak.
Ema1987 - nema mu druge.
Zvali iz Cito danas, transfer sutra, treci dan. Nisu mi rekli preko tel ni koliko ih ima, samo da sve izgleda ok i da cu sutra sist s doktorima i znat detalje i dogovorit cemo se koliko vracaju.
Meni su se mucnine povukle, jos uvik iman lagane bolove i pritisak u donjem dijelu trbuha, trpam se Donatom Mg, elektrolitima i kamilicom da se odstopam, vrazji Utrici... 🙄🤷🏻♀️
Vec san nervozna zbog sutra, ne zbog procedure nego cekanja na test posli.
Cestitke svim novim plusicima! 👏🏼👏🏼🎉
Roza i Maja sretno 🤞🍀🤞😊🍀
Ja dobila napokon, narucili me za folikulometriju 30.5., u cetvrtak.
🤞🏼 ☘️🤞🏼 ☘️🤞🏼 ☘️
Sortiraj odgovore
Najstariji