Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • roza1308
    23. Svibanj 2019. 14:12

Ema jesi ti u St u cito? Jenn javljaj sve po danima kako ide. 

isabelagregorijan
    23. Svibanj 2019. 15:38

Nikitta

Isabelagregorijan ja sam imala cistu na desnom jajniku nakon stimuliranog, pojavila se u 11 mjesecu, nije odlazila ni u 12, a kako imam endometriozu, nisu bili sigurni je li bila cista žutog tijela ili endometriom. Dali su mi Duphastone, pila sam praktički cijeli ciklus, cista nije otišla ni u 1. mjesecu, onda sam opet probala Duphastone od 16 do 25 dc i opet nije otišla. Nakon toga su me stavili na pilule Lyndinette 20, na 2 ciklusa i onda je cista otišla s menstruacijom, boljelo je kao đubar. Užas, ali znala sam da odlazi i otišla je, no 3 dana menatruacije su mi bila najgora 3 dana života još od teške operacije 2013… tako da je pitanje je li to bila ipak endocista. 🤷🏻‍♀️ Čuvarkuću i med sam uzimala prije desetak godina, meni nije pomoglo tad, ali znam da je jako dobra za ciste i miome! Sretno!!!

E kak to na zivce djeluje? Jer ja bum poludila ak budu mjeseci prolazili, a meni dr reko ma to ce otič. Naravno da oce, al kad 😥 pokusat cu i s tim i sa vrkutom, a imam i ostataka duphastona doma. Ne znam, mozda i da krenem opet vjezbat i malo naprezat, mozda i to malo ubrza

[/url

isabelagregorijan
    23. Svibanj 2019. 15:40

Karla89

isabelagregorijan

Bok cure. Evo bila ja sva puna nade da idem po svoju blastictj za par dana kad ono jebena cista na desnom jajniku od zutog tijela 40 mm i odgadamo opet. Poludit cu 😥
    Isabelagregorijnstvarno mi je žao da morate čekati još mjesec dana 😞
    Ja bila isto danas nakon tebe, taman se mimoišle izgleda i idemo u postupak..dobila gonale, ovo nam je prvi ivf, pa nam je sve novo..evo prvi put nakon 3god veselimo se vještici da stigne i da krenemo 🤩

Ja i muz otisli negdje oko pol 5, ja sam tak pokisla bila, ko da mi je neko samar opalil 😋 neka dode sto prije i neka bude puno jajceka i da se svi oplode 😍

[/url

23. Svibanj 2019. 15:42

isabelagregorijan

Nikitta

Isabelagregorijan ja sam imala cistu na desnom jajniku nakon stimuliranog, pojavila se u 11 mjesecu, nije odlazila ni u 12, a kako imam endometriozu, nisu bili sigurni je li bila cista žutog tijela ili endometriom. Dali su mi Duphastone, pila sam praktički cijeli ciklus, cista nije otišla ni u 1. mjesecu, onda sam opet probala Duphastone od 16 do 25 dc i opet nije otišla. Nakon toga su me stavili na pilule Lyndinette 20, na 2 ciklusa i onda je cista otišla s menstruacijom, boljelo je kao đubar. Užas, ali znala sam da odlazi i otišla je, no 3 dana menatruacije su mi bila najgora 3 dana života još od teške operacije 2013… tako da je pitanje je li to bila ipak endocista. 🤷🏻‍♀️ Čuvarkuću i med sam uzimala prije desetak godina, meni nije pomoglo tad, ali znam da je jako dobra za ciste i miome! Sretno!!!

E kak to na zivce djeluje? Jer ja bum poludila ak budu mjeseci prolazili, a meni dr reko ma to ce otič. Naravno da oce, al kad 😥 pokusat cu i s tim i sa vrkutom, a imam i ostataka duphastona doma. Ne znam, mozda i da krenem opet vjezbat i malo naprezat, mozda i to malo ubrza

Ne znam da li je pametno mijesati vrkutu i duphaston, da ti se ciklus ne poremetiti... a gle sve smo mi razlicite i tebi ce zbilja mozda puknut sama od sebe... 

• avama
    23. Svibanj 2019. 16:51

Htijela sam pitati. Da li se stimulacija zapocinje uvijek 3. Dan ciklusa? A ako ciklus traje 30,31 dan i ovulacija inace bude 16,17 dan? Sorry na glupim pitanjima, jos ucim.  

• Babylove
    23. Svibanj 2019. 16:59

avama

Htijela sam pitati. Da li se stimulacija zapocinje uvijek 3. Dan ciklusa? A ako ciklus traje 30,31 dan i ovulacija inace bude 16,17 dan? Sorry na glupim pitanjima, jos ucim.

2 dan ciklusa pocinje stimulacija....  i nakon nekoliko dana se ide na uzv tj. folikometriju, time se prati rast folikula, određuju doze stimulacije i doktor odlucuje kada je punkcija... Draga niti jedno pitanje na ovoj stranici nije glupo.. sto god da te zanima pitaj, netko uvijek ima odgovor 💖

• avama
    23. Svibanj 2019. 17:02

2 dan ciklusa pocinje stimulacija…. i nakon nekoliko dana se ide na uzv tj. folikometriju, time se prati rast folikula, određuju doze stimulacije i doktor odlucuje kada je punkcija… Draga niti jedno pitanje na ovoj stranici nije glupo.. sto god da te zanima pitaj, netko uvijek ima odgovor 💖

Hvala, puno znaci kad mozes nekog pitat!!!

23. Svibanj 2019. 17:16

Ja sam malo odmarala ali vidim da tu ima novih plusica dok me nije bilo😀😀🤞🤞
    Nego cure je li ijedna kod dr škrgatić u petrovoj?ili da trazim ipak vrcica za drugi put

Vaki
    23. Svibanj 2019. 17:34

Na VV se počinje 3. dan sa stimulacijom. Još jedna razlika... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

23. Svibanj 2019. 18:04

Vaki

Na VV se počinje 3. dan sa stimulacijom. Još jedna razlika…

Da ali u petrovoj je prvi dan ako dobijes do 17 a na vv je mislim kasnije, 22,23h

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.