Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Svibanj 2019. 21:26

Sunshine ja mislim da je to najbolja moguća odluka, držim fige da sve bude kako treba!
    Nemasekirancije kod vas se s obzirom na dijagnozu zaista desilo čudo , vjerujem da je i doktor u soku!!! Jeli do sada dolazilo do implatacije ili je ovo prvi put!?

Grizli
    24. Svibanj 2019. 21:27

Uf Ivy pa kamo su nestali ti sa desnog. I kako je to u 2 dana sa 9 doslo na 20 i 18? Ili ja nisam shvatila dobro. 

• Nonina
    24. Svibanj 2019. 22:00

ivy5

Evo da podjelim s vama nastavak..
    9 dc desno 3x11 lijevo 2x9
    11 dc desno nista lijevo 20 i 18, navecer stoperica, punkcija - bez js.
    Dr kaze da s obzirom na sve izostala je ocekivana reakcija na stimulaciju. Za 2 mj dog za novi postupak a u medjuvremnu za terapiju sam dobila Gluformin i Gynositol.

Jao  ivy5 znam kako ti je, zao mi je. Nema mi goreg kad poslije svih pikanja nema js. To ne ocekujes uopce . Prosla sam to pred mjesec ,dva pa zato znam.
    Gore glavu i idemo dalje. 
    Ja doslovno odustala nakon tog zadnjeg ali evo, sad ipak razmisljam o privatno barem jednom. Hzzo potrosila sve. Uzet cu pravu maticnu 3 mj pa ako nece bit js onda odustajem jer onda zaista znaci da mojih js vise nema. Taj zadnji ce valjda bit najtezi za prezivjeti.

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Nonina
    24. Svibanj 2019. 22:01

Nemasekirancije super! Drzim fige !!!!

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• maja555
    24. Svibanj 2019. 22:01

Ja sad nakon feta imam terapiju izmedju ostalog andol? Za sta se on daje? 
    Jeli vi ostale imate isto?

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Grizli
    24. Svibanj 2019. 22:47

Nikita oprosti na krivom oslovljavanju... Neka sam sva smusena tokom dana. 😁
    Maja ja ga pijem isto od fet-a! I tlcno to sto je Nikita napisala. 

• Medo2711
    24. Svibanj 2019. 23:01

Nonina

ivy5

Evo da podjelim s vama nastavak..
    9 dc desno 3x11 lijevo 2x9
    11 dc desno nista lijevo 20 i 18, navecer stoperica, punkcija - bez js.
    Dr kaze da s obzirom na sve izostala je ocekivana reakcija na stimulaciju. Za 2 mj dog za novi postupak a u medjuvremnu za terapiju sam dobila Gluformin i Gynositol.

Jao ivy5 znam kako ti je, zao mi je. Nema mi goreg kad poslije svih pikanja nema js. To ne ocekujes uopce . Prosla sam to pred mjesec ,dva pa zato znam.
    Gore glavu i idemo dalje.
    Ja doslovno odustala nakon tog zadnjeg ali evo, sad ipak razmisljam o privatno barem jednom. Hzzo potrosila sve. Uzet cu pravu maticnu 3 mj pa ako nece bit js onda odustajem jer onda zaista znaci da mojih js vise nema. Taj zadnji ce valjda bit najtezi za prezivjeti.

Koja je tvoja dijagnoza?Dali su ti uspjeli koju jajnu stanicu izvuci ili🙄..zao mi je cuti nadam se da ce ti zadnja biti uspjesna i sretno...
    Meni isto zadnji put nista nisu nasli,nadam se u sljedecem postupku🤞
    Ivy5 jako mi je zao znam kako ti je😥...koji ti je to put i koja je tvoja dijagnoza?

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Kengurica
    25. Svibanj 2019. 00:15

Grizli popijem nekad kavu, al se neke dane ni ne sjetim. Tlak mi je nizak stalno. Mislim da je hormonski izazvano svakako, ali kako izdrze ljudi da ne popiju tabletu. Zavidim im. 
    Nikitta to mi je jedna opcija o kojoj ozbiljno razmisljam ako se nastavi.
    Ivy pa kako jebemu sve nestalo. Meni tu nesto ne stima. Jel imas povjerenja u tog doktora da dobro radi?

• nemasekirancije
    25. Svibanj 2019. 07:03

Grizli, imam terapiju eutyroxa vec 3 godine. S time je tsh pod kontrolom, ali antitijela ne opadaju. Prije mj dana sam krenula s razno raznim dodatcima prehrani, pa cemo vidjeti kako ce to sve djelovati.
    Nada ovo nam je prvi put. Sumnjamo na jedan mj u ljeto prosle godine, al nismo ziher dal ne bila biokemijska ili ne. Ma da, svi smo u soku. Mm je poceo piti maticnu prije mj i pol, mozda je to napravilo pomak 🤷‍♂️.
    U svakom slucaju, tak mala beta ne daje bas velike nade, pa nakon 2 i pol godine, je malo frustirajuce da napokon ugledas plus pa onda ovak....ali s druge strane, to je jedan veliki korak naprijed, jer se nesto ipak desilo. Pa daje nadu za dalje. U svakom slucaju, vidjeti cemo. Javim danas nakon bete.

Grizli
    25. Svibanj 2019. 07:45

Kengu znaci i kod tebe nizak tlak. Kako to rijesavas? Ja pokusavam jest slanije jer mi i pase slanije sad, al nista bas kad mi padne moram stat, sjest i pauzirat. Malo ti istrazim dal sto neko spominje za glavobolje u trudnoci. Iako vidis akupunktura bi zaista mogla pomoc ko sto je Nikita pisala.
    Nemasekirancije cek tebi su povisena antitijela stitnjace ako sam dobro povezala? Pa zar nije da onda bi mozda ti trebali ukljuciti decortin da sprijece rad imuniteta. Nekako mi je negdje ostalo u glavu da kad su antitijela povisena onda imunitet radi full cak se tihelo bori samo protiv sebe. Molim da me ispravis ti ili neka druga cura ako sam krivo zapamtila. 🤔 A mm je vjerojatno pomogla da maticna mlijec. 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀 Da beta danas bude poduplana! Kazem ti svebje moguce jer imolantacija je mogla biti i 12 dan ciklusa tako da nije stigla vise narasti! Sretno i drzim sve raspolozive fige da raste! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.