Evo mene opet…
Jucer,1. dnp javili da ima vise oplodjenih stanica ali da jos ne mogu rec kooliko tocno (izvadjeno ih 8).
Jutros cekamo da jave novosti.
Nego mene zanima da li se ijedna od vas nakon punkcije borila s opstipacijom i groznim grcevima u crijevima koji su izazivali nagon praznjenja ali je to jako tesko islo, nekad i nikako, a bolovi toliko jaki da izazivaju i povracanje. Imala sam sveukupno 5 takvih napadaja, prvi vecer nakon punkcije, i onda ostali u razmaku od po nekoliko sati.
Piskim normalno, nisan previse napuhnuta, nesto jesam jer kontam da sam zacepljena ko cijev betonom, ali i piskim normalno i nekako ne vjerujem da HS u pitanju. Zadnji napadajsam imala jutros oko 4 sata, otad ne ali pritisak u donjem dijelu trbusne supljine osjecam. Vise ne znam jesu crijeva ili jajnici. Citala jesam po netu da zatvor mogu izazvat i lijekovi za hormone koje uzimamo, i lijekovi dani pri punkciji i sami zahvat, ali me zanima da li je neko bas ovako nesto iskusio. I imate likoji savjet kako kontrolirat tu opstipaciju ili je se tijesit? Ne znam kako uopce ima smisla da mi se obavi transfer embrija u izmuceno tijelo i jos ako se to nastavi, neam pojma sta da radim.. 😔
To ti je sve od punkcije, proći će. Meni je bilo grozno ovaj put, crijeva i želudac su me toliko boljela da sam jedva hodala. Pij jako puno vode i iso sport, lezi i pazi na mokrenje i disanje.Ema1987 hvala! Lakse mi je znat da nisan izoliran ili individualan slucaj. Taman kad san pomislila kako sam punkciju prosla bez muke prevelike, ovo me skroz unistilo. Ajde probat cu tako, hvala na savjetu!
Nakon punkcije najcesce tek i nastupa hiper...
Postoji lagani hiper u kojem mi sve i jesmo cim primamo stimulaciju i onaj zesci...
No ljecnici su svakako ti koji odlucuju ima li ili ne smisla raditi transfer na izmuceno ili tijelo pred hiperom.. Meni su jednom Npr sve embrije smrznuli no to su mi i rekli odmah na punkciji da ce transfer bit tek sa iducom mjesecnicom....
U Petrovoj se kreće ili 2 ili 3 dc, ja sam prvi stimulirani krenula 3 dc, a sad drugi stimulirani 2dc.. kod Lučingera sam jednom krenula i 5 dc, tako da.. no worries, sve se stigne, nismo sve iste 😅
Hani crta izgleda malkice tamnije. No i ja ne bih na tvom mjestu bila presretna s tamnjenjem, zato bih radije izvadila betu. 😁
Bas tako. Svakak sam znala kretati sa stimulacijama i drugi i treci dan i cetvrti... Svakak😂😂😂
Hani meni se isto cini da je tamnija, al sta nisi ti imala 3dnevni?jel radjen icsi ili samo ivf?
Maja sretnooooo i da bude pozitiva!
Jenn super da si napokon dobila! Streno i da ciklus bude uspjesan!
Laganini i tebi sutra zelim svu srecu i da se nastavi ovaj niz pluseva!
Marijaiva - stvari idu na bolje. Listala sam dosta tu po forumu i netko je spomenuo djecije glicerinske cepice koji su rijesili stvar i sad je bolje. Osjecam jos samo napetost u jajnicima al to me ne brine. Ide na bolje i to je najbitnije!
Grizli - hvala na dobrim zeljama! 🤞🏼☘️🙏🏼
Marijaiva - stvari idu na bolje. Listala sam dosta tu po forumu i netko je spomenuo djecije glicerinske cepice koji su rijesili stvar i sad je bolje. Osjecam jos samo napetost u jajnicima al to me ne brine. Ide na bolje i to je najbitnije!
Grizli - hvala na dobrim zeljama! 🤞🏼☘️🙏🏼
Bit ce to jos do transfera super...
Sretno
I lagani hiper pogoduje implantaciji.. Ali lagani 😜😁
Nije li Hani imala pak dvodnevne?
Mislim da je napisala da joj je 8 bila punkcija...
Jutro cure. Nisam neko vrijeme bila tu…mi smo u odmoru do 9 mj kada idemo ponovno na stimulirani…
Noooo, jucer mi je bio 13 ili 14 dpo, skocila mi bazalna, i odem ja popiskit test, kad ono slaba crtica i plus. Mozete misliti moje iznenadjenje, s nasom dijagnozom ravno cudu da je prirodno uspijelo lol. I odem ja odmah betu radit i beta je 25,55. Zvala sam dr odmah. Naravno da je vristala :)! Ali beta je realno manja, i u sub moram ju ponavljati. Bed je kaj sam ovu radila jucer predvecer, a u sub mi lab radi taj do 12. Tak da ce to zapravo proci dan i pola.
Ima tko kakva iskustva s nizom betom na taj dan? Jel se mogu icemu nadati?
Hani plusic se vidi i tamni. 🤞🤞🤞 Sutra će biti još tamniji. Kad si planirala vaditi betu?
Nemasekirancije pa jel moguće draga 😍 Nemam iskustva s betom. Sto ti je doktorica rekla, kakve su šanse?
Svim curama koje su u fazi čekanja želim najljepši mogući ishod.
Muž ponovio spermiogram jer je urolog tražio.
Dakle, blago rečeno je da smo se šokirali.
Koncentracija spermija sa 1,7 otišla na 5,4 miliona.
Progresivni sa 18% na 28%
Broj spermija u ejakulatu sa 9,4 na 21,6 miliona.
Morfologija sa 23% na 26%
Uzimao je malo vise od mjesec dana profertil. Ja ne mogu vjerovati da je to od njega. Zadnji spermiogram koji je radio bio je u rapidnom opadanju svega u odnosu na prethodni. Tipa koncentracija spermija je pala sa 5,4 na 1,7 u tri mjeseca.
Je li moguće da je to sve od profertila jer ništa se nije promijenilo? I sto to onda znaci? Stvarno smo se iznenadili.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji