Drage suborkinje, buduće trudnice, želim vam da u novoj 2020. ostvarite svoju najveću želju!!! Svima želim puno zdravlja, sreće, smijeha i slabo prospavanih noći zbog tog malog čuda pokraj vas!!!
Marta i Hannica čestitam na plusićima!!!
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Sretna nova, cure! <3 Donjela nam svima sto si najvise zelimo:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sretna Nova drage suborke,neka nam ova bude najplodnija 💕🎈🕺🤗
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Sretna i blagoslovljena Nova Godina ❤️ 💖 da nam se ostvare želje 💖😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Drage suborkinje! Mene nije bilo, prebacila sam se na temu Cekanje bete. Ja svoju pozitivnu docekala, i to nakon prvog pokusaja! Sto reci osim da vam od srca zelim pluseve, velike bete i zdrave bebe! Sretna vam svima Nova godina i neka val donese najljepsi poklon za kojeg se sve borimo! 🍾✨🎊🍀🐞
Marta, Hannicao i MalaMo, bravo cure, odlicno ste ispratile 2019. i započele dobar niz, nadam se da ćemo tako nastavit i da ćemo Vas i mi ostale pratit
MalaMo,Hanica,Marta...fino je citati pozitivne vjesti... zelim vama sve dalje samo u plusu i pozitivi, dosta je bilo negativnog, sad samo pozitiva za balans.... Svima nama zelim takoder cim prije pozitivne testove i da ove godine drzimo nasa mala čuda pored srca... Zdravlja, veselja i srece cim vise.... ❤️
Drage moje svaku srecu vam zelim u Novoj 2020 pa da nam se ostvari zajednicka i nasladja zelja u ovoj godini! Ljubim vas.. Pratim sve i samo tako nastavite. Mi smo zmajevi
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Vuky i Bozma hvala vrijeme je da se pokrene i pozitiva 💖što i vama želim Bozma kad je transfer.
Curke koje ste iz Zg da li imate info za vađenje bete da li se vadi na katu ili dolje u prizemlju.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji